Bildirim
Dell Inspiron 7577 - Ana Konu (240. sayfa)
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Hangi işlemleri yaptılar hocam şu fan sesi kesildi mi? Sadece tarayıcı açıkken bile fan sesi duyuluyor oyunda uçuşa geçiyor iyice soğudum laptoptan.quote:
Orijinalden alıntı: erenkuqo
Merhabalar,
Bende bugün cihazımı servise göndermek için koçsistem'den kayıt açtırdım.
Akşamüstü cihazı kargoya vereceğim.
Cihazı aşagıdaki problemler sebebiyle göndermek istiyorum. Bakalım süreç nasıl işleyecek.
1)Fanlardan aşırı ses geliyor
2)İşlemci oyun oynarken aşırı ısınıyor
3)Cihazın bataryada kullanımda şarjı az gidiyor
4)Oyunlarda anlık fps droplar yaşanıyor
5)Hoparlör müzik dinlerken yüksek seslerde cızırtı yapıyor.
6)Bilgisayar boştayken (kullanımda değilken) hard DİSK’ten tık tık ses geliyor. -
Ayın 25 inde gönderdiğim cihaz bugün elime ulaştı.quote:
Merhabalar,
Bende bugün cihazımı servise göndermek için koçsistem'den kayıt açtırdım.
Akşamüstü cihazı kargoya vereceğim.
Cihazı aşagıdaki problemler sebebiyle göndermek istiyorum. Bakalım süreç nasıl işleyecek.
1)Fanlardan aşırı ses geliyor
2)İşlemci oyun oynarken aşırı ısınıyor
3)Cihazın bataryada kullanımda şarjı az gidiyor
4)Oyunlarda anlık fps droplar yaşanıyor
5)Hoparlör müzik dinlerken yüksek seslerde cızırtı yapıyor.
6)Bilgisayar boştayken (kullanımda değilken) hard DİSK’ten tık tık ses geliyor.
Anakart heatsink ve hapörlör değişimi yapılmış.
Batarya değişmemiş malesef.
Genel olarak memnun kaldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenkuqo -- 11 Aralık 2019; 15:17:7 > -
Bataryayi neden degismediler acaba ?quote:
Ayın 25 inde gönderdiğim cihaz bugün elime ulaştı.
Alıntıları Göster
Ben test ettiğimde hata veriyordu bataryadan dolayı.
Belki sizin bataryanın sağlığı iyi görünüyor diye değiştirmediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla bende bilmiyorum. Hata tarama yapmidsar hata çıkmamış fakat pilin yıpranma oranı yüzde 20. Pili degisselerdi servisten çok çok memnun kalacaktim fakat neden değiştirmedim lerini anlayamadım. Yarın bir arayıp sorayım.
Aynen hocam bir sorun siz.Gerekirse tekrar gönderin.Suan 1000 liraya satılıyor pil.quote:
Valla bende bilmiyorum. Hata tarama yapmidsar hata çıkmamış fakat pilin yıpranma oranı yüzde 20. Pili degisselerdi servisten çok çok memnun kalacaktim fakat neden değiştirmedim lerini anlayamadım. Yarın bir arayıp sorayım.
Bugün sabah müşteri hizmetlerini aradım. Durumu anlattım batarya ile herhangi bir işlem yapılmadığını bildirdim.
Gözden kaçmış olabilir siz cihazı tekrar geri gönderin gerekli kontroller yapıldıktan sonra uygun görülürse batarya değişimi yapılır dendi. Napsam bilemedim Bataryanın yıpranma oranı %20 ve garantinin bitmesine 15 gün var.
Sizce cihazı tekrar göndersem mi?
Yoksa bataryadaki yıpranma göz ardı edip cihazı kullanmaya devam mı etsem ? -
Hocam, bence şansınızı tekrar deneyin garanti bitmeden eğer bilgisayarsız idare edebiliyorsanız işleri.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam ben olsaydım yollardim şahsen.Tabi bilgisayar acil lazım değilse.Yinede sizin kararınız.quote:
Bugün sabah müşteri hizmetlerini aradım. Durumu anlattım batarya ile herhangi bir işlem yapılmadığını bildirdim.
Gözden kaçmış olabilir siz cihazı tekrar geri gönderin gerekli kontroller yapıldıktan sonra uygun görülürse batarya değişimi yapılır dendi. Napsam bilemedim Bataryanın yıpranma oranı %20 ve garantinin bitmesine 15 gün var.
Sizce cihazı tekrar göndersem mi?
Yoksa bataryadaki yıpranma göz ardı edip cihazı kullanmaya devam mı etsem ?
Bilemedim valla. Cihazın garanti bitim tarihi 23 Aralık dediler. Bugün ayın 12 si totalde 11 gün daha garantisi mevcut.Cihazın serviste kaldığı süre garanti süresine eklenir diye bir bilgi kalmış aklımda inşallah öyledir.
Şimdi cihazı batarya için gönderip değişim alırsam çok mutlu olurum. Fakat değişim almazsak o zamanda boşuna risk almış oluruz. Uğraştığımız da cabası kalır.
Acaba %20 civarı yıpranmada batarya değişimi alan oldu mu? -
Haklısınız hocam zaman kaybı konusunda.Blrde batarya degistirmeden yolladiklari sadece sizsiniz galiba.Daha önce değişim yapmadılar diyen olmadı.quote:
Bilemedim valla. Cihazın garanti bitim tarihi 23 Aralık dediler. Bugün ayın 12 si totalde 11 gün daha garantisi mevcut.Cihazın serviste kaldığı süre garanti süresine eklenir diye bir bilgi kalmış aklımda inşallah öyledir.
Şimdi cihazı batarya için gönderip değişim alırsam çok mutlu olurum. Fakat değişim almazsak o zamanda boşuna risk almış oluruz. Uğraştığımız da cabası kalır.
Acaba %20 civarı yıpranmada batarya değişimi alan oldu mu?
Garanti bitiş süresi de,garanti kağıdı üzerinde yazan tarih olmalı.Net üzerinde yazan garanti süresi 2-3 ay kadar erken bitiyor.Gercek bitiş tarihi kağıt üzerinde yazan.Musteri hizmetleri öyle demişti bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam cızırtı aralıksız olarak mı yapıyordu yoksa 1-2 saniye mi sürüyordu?quote:
Ayın 25 inde gönderdiğim cihaz bugün elime ulaştı.
Alıntıları Göster -
Ankarada ki servis pil sağlığı %74 ve altında değiştiriyor. İstanbuldakilerde aynı mıdır bilmiyorum, sormak lazım.quote:
Valla bende bilmiyorum. Hata tarama yapmidsar hata çıkmamış fakat pilin yıpranma oranı yüzde 20. Pili degisselerdi servisten çok çok memnun kalacaktim fakat neden değiştirmedim lerini anlayamadım. Yarın bir arayıp sorayım. -
Nasıl gözardı etmişlerse, resmen dalga geçmiş gibiler. Net bir değer söyleseymiş iyiymiş. -
Bizim laptoplarda iyi bir stereo kulaklıkla iyi performans alınır mı yoksa ses kartları dandik midir bizim laptopların? -
Arkadaşlar benim bataryada %34'lük bir yıpranma söz konusu, bilinçli kullanmama rağmen. Daha alalı bir sene oldu. Sizce değişim olur mu? Yoksa biraz daha mı bekleyeyim?
Anakartı değişenleri gördüm, neden anakartı değiştiriyorlar acaba?
Fanların birinden de sekiz çizer gibi ses geliyor aldığımdan beri. Çok rahatsız etmiyor ama yine de bunu da değiştirirler mi acaba?
İstanbul'da oturan arkadaşlar; kendimiz götürebiliyor muyuz servise? Kargo şirketlerine güvenmiyorum.
Ayrıca; arka kapağı, HDD'yi sökmek için açmıştım. "Kapağı açmışsınız, cihazınız garanti dışı" gibi bir muhabbet yaparlar mı?
Koçsistem şikayetlerinden de korktum biraz açıkçası. Cihaza zarar vermesinler bataryayı değiştirecekler diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk1937 -- 13 Aralık 2019; 3:7:22 > -
Aralıklarla haporlerden cızırtı geliyordu sebebi belli olmamakla beraber bu durum beni rahatsız etmişti.
Pil icin kesin bir bilgi yok fakat riski göze alıp cihazı tekrar kargoya verdim. Umarım bu sefer pil değişimi olur.
Umarım hocam.
Bence biraz daha beklebilirsin garanti için.quote:
Orijinalden alıntı: berk1937
Arkadaşlar benim bataryada %34'lük bir yıpranma söz konusu, bilinçli kullanmama rağmen. Daha alalı bir sene oldu. Sizce değişim olur mu? Yoksa biraz daha mı bekleyeyim?
Anakartı değişenleri gördüm, neden anakartı değiştiriyorlar acaba?
Fanların birinden de sekiz çizer gibi ses geliyor aldığımdan beri. Çok rahatsız etmiyor ama yine de bunu da değiştirirler mi acaba?
İstanbul'da oturan arkadaşlar; kendimiz götürebiliyor muyuz servise? Kargo şirketlerine güvenmiyorum.
Ayrıca; arka kapağı, HDD'yi sökmek için açmıştım. "Kapağı açmışsınız, cihazınız garanti dışı" gibi bir muhabbet yaparlar mı?
Koçsistem şikayetlerinden de korktum biraz açıkçası. Cihaza zarar vermesinler bataryayı değiştirecekler diye
HDD değişti diye garanti dışı kalmaz cihaz.
Servise cihazı elden goturebilirsin.
Anakatr değişimi kronik hata kaynaklı diyorlar ama. ben gözle görülür bir hata hissetmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X