Şimdi Ara

Dell Inspiron 7577 - Ana Konu (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.272
Cevap
61
Favori
223.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stereo kulaklıkta Laptopta ki Realtek ALC256 dahili ses kartı kalitesi nasıldır sizce?
  • Garanti 1 yılı geçince pilde yıpranma çok olunca(%30-40) değişmeme gibi şey yaparlar mı? Batarya garantisi 1 yıl diyen varda, net doğru bilgi nedir?
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Ben de kararsız kaldım bu bir yıl muhabbetinden dolayı. Versem mi, Biraz daha beklesem mi diye. Alalı bir sene oldu.
  • berk1937 kullanıcısına yanıt
    Kayıp çoksa verin. Daha yeni 1 yıl olmuş.
  • Arkadaşlar sizde pc ye jacktan kulaklık takınca maxx audio pop up şeklinde yazı çıkarıyor mu algılıyor mu?
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Bende çıkıyor hocam. Sizde de çıkması lazım. Tabi bir seferinizde o kutucuktaki "Bir daha sorma" kısmını işaretlediyseniz çıkmaz bir daha. Eğer çıkmıyorsa sizde, varsa seçeneklerde uygulama ayarlarını sıfırlayın, yoksa tekrar kurmayı deneyin. Tekrar çıkmaya başlar popup.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jacktron kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam. Bir şekilde çıkmaya başladı. Düzeldi şimdilik.
  • erenkuqo kullanıcısına yanıt
    Anakartınızı neden değiştirdiler bilgi verdiler mi ? Ben ısınmadan dolayı yolladım fan,headsink ve batarya değişimi oldu sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Waves Maxx Audio programı hata verdiği için kaldırdım ancak geri yükleyemiyorum çünkü yükleme dosyasını bulamadım. Support Assist de her şey güncel gözüküyor.
  • Bijou kullanıcısına yanıt
    Hayır. Herhangi bir bilgi verilmedi. Benim pc ye de batarya değişimi uygulamadılar. Bende Batarya değişimi için tekrar gönderdim. Garantinin bitmesine 7 gün var bakalım nasıl bir işlem uygulacaklar.
  • Arkadaşlar laptoba kulaklık takıyorum, dip ses sorunu var uğultu gibi. Hep varmışta ben kulaklık kaynaklıdır diye düşünüyordum. Uzunca süredir telefon kulaklığı kullanıyordum , hiç bi şey açık değilken dip ses oluyordu. Başka stereo Jacklı oyuncu kulaklığı denedim onda da var ama biraz daha az.

Bir de uzunca süredir kulaklık takılıyken bile laptobun kendi mikrofonunu kullandığımdan farkında değildim. Kulaklık mikrofonunu kullandığımda kulaklığa gelen ses karşıya gidiyor. Bu hem telefon kulaklığında hem jacklı oyuncu kulaklığında oluyor.
    Kulaklık takılı bir müzik açarak Ses kaydı açıyorum , onda da müziği alıyor mikrofon. Böyle sorun yaşayan oldu mu? Anakart felan mı değişmesi lazım. Driver olarak dell in kendi driverı yüklü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 16 Aralık 2019; 19:11:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bijou

Anakartınızı neden değiştirdiler bilgi verdiler mi ? Ben ısınmadan dolayı yolladım fan,headsink ve batarya değişimi oldu sadece.
    Yüzde kaç kayıp vardı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gudik.

Waves Maxx Audio programı hata verdiği için kaldırdım ancak geri yükleyemiyorum çünkü yükleme dosyasını bulamadım. Support Assist de her şey güncel gözüküyor.
    Dell in sitesinde service tag girerek realtek driver'ını indirim. Driver'ın içinde oluyor, kendisi driver ı kurarken yüklüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelordof

Dell in sitesinde service tag girerek realtek driver'ını indirim. Driver'ın içinde oluyor, kendisi driver ı kurarken yüklüyor.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler

• Gudik. kullanıcısına yanıt
    rica ederim.
  • Hocam selamlar i7 7700 ve 1050ti versiyonuna sahibim cs,witcher3 te cpu 80°Cden gpu 90°Cden aşağı görmüyor,işlemciyi %80 kullandırtıyorum anca o şekilde sıcaklıklar yaklaşık 5 derece aşağı düşüyor. Pc yi 8aydır kullanıyorum 3 kere mavi ekran verdi. İlk ve son mavi ekranda bir sıkıntı olmadı fakat 2.kez mavi ekran verdiğinde pc geri açılmadı ve bir hoparlörden bir cızırtı geliyordu. Teknik servisi aradım haftasonu olduğu için onlardan destek alamadım,uluslararası teknik servisi aradım,onlar da destek olamadı. Bilgisayarı teknik servise göndermeyi düşünüyorum,termal macun değişimi,fan kontrolü isteyeceğim.Sizce mavi ekran hatalarından bahsetmeli miyim ve bu ısınma sorunları için başka nelerin kontrol edilmesini talep etmeliyim?
  • %90 anakart manakart ne varsa değişiyorlar. Sonrada satın gitsin zaten. Garantiği bittiği anda saatli bomba.

• Bugün servis cihazı tekrar kargoya vermis. Aradım sordum pil değişimi yapılmamış. Sonra bilgi için istekte bulundum. Yıpranma oranı yüzde 35 ve üstünde ise pil değişimi yapılıyormuş. Yani cihazı boşu boşuna servise göndermiş olduk.

• merhaba arkadaşlar bende dell 7577 var yalnız ram olarak 4+4 kurulumu yapmışlar tek slota 16gb takmak istiyorum kullanılabilir ram listesi var mı?
  • stagemasterone kullanıcısına yanıt
    Hocam daha sonra 32 yapmayı düşünmüyorsanız 8+8 alın rami. Çift kanal daha verimli çalışıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.