Şimdi Ara

Dell İnspiron cift ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben 2 gün önce dell inspiron 5520 laptop aldım . laptopta 2 tane ekran kartı var biri onboard biri harici AMD Radeon hd 7670m. Bugün pes 2013 ü yükledim makineye bütün ayarları fulledim açmadı . setting de özelliklerden sisteme baktım onboardı kullanıyor bilgisayar ben harici ekran kartını kullanmak istiyorum biri yardım edebilirse çok makbule geçer . bu arada işletim sistemim win7 ultimate 64bit .

• BIOS'tan ayarlayabilirsiniz...
  • beni aydınlattınız ama nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok :(
  • masa üstünde sağ tıkladığınızda değiştirilebilir grafik ayarları diye bişey olması lazım ordan yüksek perfomans gpu yu seçin sorun çözülecektir.
  • masaüstü sağ tuş nvidia control paneli aç sol üstte 3d ayarlarına tıkla sağda çıkan menüde NVIDIA yı seç uygula de tamam de artık her zaman nvidiayı kullanır.
  • hic bunlar olmadi, bi de ekran kartini guncellemeyi bi deneyin...derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendisback23 -- 11 Ocak 2013; 11:56:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

masaüstü sağ tuş nvidia control paneli aç sol üstte 3d ayarlarına tıkla sağda çıkan menüde NVIDIA yı seç uygula de tamam de artık her zaman nvidiayı kullanır.

ekran kartı nvdıa değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Sorunu (Asus K55Vj)
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet arkadaşında dediği gibi ekran kartım amd değil sanki iki ekran kartı birbirine bağlıymışda çözemiyorum gibi şöyle bir şey deneyeyim dedim aygıt yöneticisinden önce onboardı kapattım hariciye geçmedi etkinleştirdim . bu sefer hariciyi kapattım bu seferde aynısı oldu .
  • ekran kartının otomatik devreye girmesi lazım oyun açınca en azında nvıdıa da öyle onda öyle olması lazım atı control centre girin oradan varsayılan ekran kartını atı cipsetli olanı belirleyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.