benim dell inspiron e1405 marka bir laptop um var.bataryası da 4-4.5 saat gidiyordu.bir kaç hafta önce bataryasının ölmemesi için bataryasını çıkartıp sadece elektrik kablosunu takıp kullanıyordum.bir kaç gün öncede batayayla kullanmak istedim ama batarya ile çalışmadı.şarj da olmadı.elektriğini kestiğim an bilgisayar kapanmaya başladı.BIOS tan baktım Battery Not Installed diye bi uyarı var.
yardımlarınızı bekliyorum.lütfen yardım edinnn
batarya o şekilde saklanmaz bir kere kullanıldıktan sonra sürekli kullanmak lazım yoksa kendiliğinden ölür ya hiç paketinden çıkmayacak yada hep kullanılacak ama senin sorunun daha farklı bir kaç hafta kullanılmasa bile tamamen bitmemeli varsa test programı ile deneyin
yardım için sağol..
test programı buldum bir tane.
o programı çalıştırdım.fakat battery not found uyarısı verdi.yani bataryayı görmüyor.biostata görmüyor bataryayı.
durup dururken ne oldu bilmiyorum...
ne yapmam gerekiyor
garantisi varsa servisine götürün belki sıfır verirler
garantisi yok.yurt dışından gelmişti
O zaman benzer ya da uyumlu bir cihaz bulup onun pilini takarak deneyeceksin..Böylece pilde mi yoksa notebook'ûn kendinde mi sorun olduğunu elemiş ve öğrenmiş olursun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme