Şimdi Ara

Dell inspiron kasası açamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dell n4050 kullanıyorum fanı temizlemek için açıcam klavyeyi sökemiyorum yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abo43 A kullanıcısına yanıt
    Google'a "dell inspiron n4050 disassembly" yaz bir sürü video bulursun onlarda nasıl açılacağı detaylı olarak anlatılıyor

Örnek : http://www.laptoptroubletips.com/2012/06/dell-inspiron-n4050-laptop-disassembly.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 14 Temmuz 2016; 21:35:03 >
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    O videoları izleyeyerek yapıyorum onlar ne yapaa aynısını yapıyor fakat olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abo43 A kullanıcısına yanıt
    Klavyeyi tutan 4 yada 5 tane pin var onlar yaylıdır onlara tornavida gibi bir şeyle (ben klavyeyi çizmesin diye plastik bir çubuğun ucunu tornavida gibi yapıp kullandım) bastırıp klavyenin tırnağını kurtarmak için geriye doğru iteceksin klavye oynayınca bir köşeden kredi kartı gibi bir şey sokup klavyeyi pinlerden yukarı kaydıracaksın. Ama bunu yapacak el becerin yoksa bence hiç uğraşma ver bir bilgisayarcıya 25-30 tl karşılığında temizlerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 15 Temmuz 2016; 16:28:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo N500 Ekran Çatladı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.