Bildirim
DELL INSPIRON N5010 (15R) - Kullanıcıları Kulübü (173. sayfa)
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kart ayni kart ama 50 çok.
Pc şu an calisiyor zaten sadece 1 USB eksik.
1 USB için 50 tl çok gelir bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba . Kardeşim söyledi şimdi bilgisayar çalışıyor fakat monitöre görüntü gitmiyor . Kapanmadan önce ekran karıncalanmış be öyle kapanmış . Söktüm bilgisayarı monitörle ana karta bağlanan kabloda sıkıntı var gibi .
Okla gösterilen yerde arkadaşlar . Orayı nasıl tamir edilir bilmiyorum. Bilgisayar çalışıyor çok nadir 2 snlik görüntü geliyor sonra tekrar gidiyor gelmiyor . %90 o kabloda sıkıntı var .
Kablonun üstünde yazanlar ;
Yani dg15 crt cable kablosundan lazım ama internetten araştırınca hem Türkiyede satılan yer bulamadım hemde sadece o kablodan satan yer yok gibi yurtdışında .
Bana sadece şundan lazım
https://www.technibble.com/forums/threads/crt-cable-dg15-on-dell-inspiron-n5010.58757/
Yani arkadaşlar neler yapabilirim ? Önerilerinizi bekliyorum.
-
arkadaşlar benim laptop tamire gittikten sonra wifi yi hiç görmemeye başladı biostan baktığımda ise wifi kısmında ne enable yazıyor nede disable sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir driverlarını yüklemeye çalıştım ama uygun donanım yok diyor.. wifi aygıt yöneticisindede görünmüyor hiç -
hocam bu fotoda wifi adaptörü nerede oluyor acaba bende de wifi sorunu var -
Benimki de zamanında ısınıp kapanıyordu. İçini temizleyip termal macunu yeniledikten sonra eski haline döndü.
dell inspiron n5010 için uyumlu hangi ramleri alabiliriz hocam bilgisi olan varmı acaba bu konuda? -
Kingston 4GB 1333MHz DDR3 ram bu rami takabilirmiyiz arkadaşlar laptopa? -
Takarsın ama CPU bildiğim kadarıyla 1066 ya kadar destekliyor.
Yani ram ler 1066 da çalışır.
Benim ram lerden biri 1066, diğeri 1333 ve sorun yaşamadım yıllardır.
Performans açısından bir sıkıntı oluyor mu hocam birde CL mevzusu nedir CL9 sıkıntı olur mu yada CL7 mi olucak bizim takacağımız ramler
Cl9 veya cl7 ram'in tepki süresidir . Düşük olan iyidir ama pek fark goremezsin.
Uyumluluk konusunda sıkıntı olmazsa önemli değil hocam benim için hangi seri olduğu kafama takılan Şunlar benim siz bu işlemi yaptığınız için bilirsiniz ram leri değiştirmeden önce driverlerı mı kurdunuz yoksa ram takıp sonra mı driveri yüklediniz..
Birde benim laptop 4 gb ram 8 e yükselteceğim laptopta yüzde kaçlık performans artışı olur ki ?
Çok fazla olacağını sanmam.
Çünkü 4 GB ram yetmediği taktirde 8 e ihtiyaç duyacak.
Ama çok fazla ram kullanan uygulamalar açıp da 4 GB i zorlarsan 8 in faydasını görürsün.
Aksi taktirde 4 gb i bile zorlamadan uygulamalar varsa 8 değil 16 gb bile olsa bu ise yaramaz.
haklısınız hocam laptopun genel kullanımına faydası olsun yeter çok ahım şahım programlar yüklemem zaten -
ben bu cihaza uygun adaptörü nerden edinebilirim?
bir de tam şarj girişinin üzerine düştü cihaz adaptör ve şarj girişi kırıldı anakarttan bi parça değişimi gerekiyormuş 85 lira dediler uygun mudur? adaptöre de 50 lira dedi adam pahalı geldi açıkçası internetten alabilirim uygun adaptörün linkini atabilirseniz sevinirim.
Bu bilgisayar kendi Wi-Fi sürücüsünü kabul etmiyor. Ne yapabilirim? Bilgisayar tamircisine verdim ama tekrar format atarsam o dosyayı saklamak istiyorum ki tekrar bilgisayarcıya gitmeyeyim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorunun çözümü bilgisayarcıya gidip fan temizliği yaptırın.
Ana kart + Power kart satacak birisi varmıdır? Tercihen Ankara içinde elden alabilirim -
Aranızda anakart satan var mıdır? Veya nerden alabilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsevenadam -- 20 Temmuz 2015; 17:04:20 > -
Merhaba
N5010 i3 m370 kullanıcısıyım. Önümüzdeki günlerde windows 10 da gelecek. SSD ye geçmeyi düşünüyorum. Önereceğiniz SSD marka ve model varmıdır. Birde Sata yı çıkartıp direkt kullanabiliyormuyum. Yoksa DVD-Rom yerine ssd için kızak mı almam lazım.
şimdiden teşekkürler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X