Şu fiyata ihtiyacı olan kaçırmasın. Gerçekten çok iyi fiyat. |
Dell inspiron Ryzen 5 5625U 120 hz ekran FHD, 8GB 256GB SSD 15.6'' 8999 tl (3. sayfa)
-
-
batarya performansının nasıl olduğu hakkında bilgisi/tecrübesi olan var mı?
-
Parlaklık performans yüksek ayarlarda 3.5 saat götürür herhalde. Hızlı doluyormuş ama şarjı
-
kimse yazmamış, ekran 250 nit parlaklığında yani gün ışında performansını düşük bulabilirsniz
-
Hocam bu labtobu nerden alabiliriz 8 bine
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke olsa şu an alternatif arıyorum zaten 8bine düşse düşünmem sanırım :)
-
amazonHP 14s Dizüstü Bilgisayar, 14 '' FHD, Intel Core i5-1135G7 , 8 GB Ram, 256 GB SSD, FreeDOS, Siyah, 4G6A5EAhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0B7S3LB8W/?coliid=I1T63J3197QCBL&colid=EHHNJ4D3ZY29&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it
Bu bilgisayarın fiyatı düşmüş ve amazon göndericili. Sizce uzun batarya ömrü ile bu bilgisayar alınır mı bu fiyata ? 16GB'a artırılabilir RAM. Sd yuvası ile hafıza desteği. Hızlı şarj var. Ekran 250 nit ama İPS değil parlama önleyici var.
-
Karar veremediysen ne diye satın aldın o zaman köftehor...
-
Modelleri bilemem ama Dell kalitesi ile Acer karşılaştırilamaz. Dell çok daha üst seviye Bir marka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 16 Mart 2023; 21:57:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran karti oyun acar mi yeni degil eski oyunlari call of duty falan .pes 2020 gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okul için almayı düşünüyordum, kod yazar ve sunumları-ödevleri yaparım diye ama 3.5 saat az gibi hocam. Bataryası küçük olduğu için hızlı doluyordur büyük ihtimal.
şimdi tekrardan baktımda, bataryasını altta belirtmişler zaten. 41wh imiş, 60 civarında bir şey olsa güzel olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagjir -- 17 Mart 2023; 0:34:20 > -
Bu işlemci tavsiye eder misiniz? Isınma sorunu var mı acaba? Bu laptopta klavye aydınlatma var mı? Benzer işlemcili 512GB SSD si olan HP laptop bakıyorum da, HP kötü müdür? Sonuçta bu Dell'in de malzeme kalitesi çok iyi değil denilmiş.
-
Bu mantalite bence çok yanlış. Çok sık görülen bir müşteri tutumu. Üzerinize alınmayın ama genel olarak bu durumda hem başka müşterinin hakkı yeniyor. Cidden ihtiyacı olup stok bittiği için alamayanlar olabilir gibi. Hemde siz bunu iade ettiginizde en basitinden satıcının önce zamanini sonra cebinden parasini almış ve başkasına kazandırmış oluyorsunuz.
İnsanlar ticaret yapmaya çalışıyor.
Bu sebeple bu satıcı belkide cebinden iade sonucu totalde 100tl ye yakın kargo parası ödemiş olacak. Bu sebeple bu ürün daha sonra daha pahaliya satışa sunacak.
Pazaryeri kazaniyor kargo kazanıyor. Satıcı kazanmak için çabalıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu leptopta klavye aydınlatması yok.
-
RGB renk oranı düşük demişsiniz hocam, alacağımız bilgisayarın rgb renk oranını nereden öğreniriz ?
-
-
cihazı alan, kullanan var mı? batarya performansını ve fan sesini merak ediyorum.
-
Rahat oynatır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X