3 ay ertelemeli vade farksız 6 taksitle ofisim için aldım Win11 kurdum, bu fiyata bu özellikler çok iyi bir bilgisayar 8GB ekleme yapmak istiyorum hangisinden almam gerekiyor arkadaşlar? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 26 Mart 2023; 18:51:20 > |
Dell inspiron Ryzen 5 5625U 120 hz ekran FHD, 8GB 256GB SSD 15.6'' 8999 tl (4. sayfa)
-
-
Cpu z kurup ramin tipine bakarak yapabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende özellikle fan sesini merak ediyorum. 120hz + amd pek hoş bir kombin değil. jet motoru formülü gibi
-
Hocam bu, uygun model varsa link atabilme şansınız varmı bi 8gb
Bu arada bilgisayarı aldım kullanıyorum, ofis işleri için oldukça yeterli.Fan sesi bi kere bile duymadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 27 Mart 2023; 17:19:11 > -
Bunun olması lazım kardeşm. Yine de satıcıya sorup emin olmakta fayda var.
www.hepsiburada.comKingston Value 8GB 3200 MHz DDR4 SODIMM Ram KVR32S22S8/8 Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/kingston-value-8gb-3200-mhz-ddr4-sodimm-ram-kvr32s22s8-8-resmi-distributor-garantili-p-HBV00000WMRXK
Arkadaşlar 2022 2. Çeyreğinde çıkan bir işlemci . Geçenlerde bir kardeşimiz için aldım . 9k + 400tl ram ile Hem güncel bir PC hemde iyi kötü oyun açan bir bilgisayar. Beğendim gayet güzel . 120 hz ekranlada cilası olmuş . Fiyatına göre kesinlikle tavsiye ederim.
-
batarya performansı nasıl hocam ve ek olarak fan sesi çok mu? sizin kullanımınız nasıl bilmiyorum ama özellikle okul kullanımı, kod yazma gibi aktiviteler için merak ediyorum.
-
Hocam neden AMD chipset Laptop da uygun görmüyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Genel kullanımda internet vesair 4 - 6 saat rahatlıkla çıkartacaktır. prizden çıkartınca sağ alttan tasarruf modunu açınca işlemci 1 ghz ye kadar kendini kısabiliyor . Pil kullanımı başarılı . Genel kullanım olarak 120 hz ekran gündelik kullanım için akıcı ve güzel . 8 gb ek ram n11 den CRUICAL 400 lirayasatılan ramlerden aldım . Sorunsuz kullanılıyor. İşlemci U modeli olduğu için Wattan tasaruflu . Soğutması gayet yeterli. PC ısınması söz konusu değil .
Ek olarak bahsetmeyi unuttuğum özellikle alma sebebim Muadil rakibindeki APU maalesef yetersiz. AMD FSR açınca olaylar farklılaşıyor. En yeni oyunu hiç yoktan 720,1080 p babalar gibi çalıştırıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psicik96 -- 27 Mart 2023; 21:54:46 > -
aldığınız Ram in linki var mı? Bir de Dell sonrada garantiyi bozdunuz falan demez değil mi?
-
ek hdd takılır mı buna
-
-
Ben de sipariş verdim, bakalım. Gelince yorum yaparım.
-
fan sesi yorumunuz nedir hocam
16 gb lık alsak desteklermi kaç gb kadar destekliyor ram slotları
2013 de aldığım i5 4200m gt740m laptop u mun emekliliği geldi 10 yildir sorunsuz calışıyor emektar
ekran kartı güncel oyunlara zayıf ama fiyat performans acisindan en makul gibi gözüküyor
Bu model i5 yerine tercih edilebilir mi. Birde bu dellerin alüminyum kasa olanı hangi seri
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
8 gb ile geliyor 8 daha ekleyebilirsiniz tabi ki
kronik ekran sorunu olduğu paylaşılıyor satın alıpda ekran sorunu olan varmı veya her hangibir sorun yaşayan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X