Şimdi Ara

Dell inspiron Ryzen 5 5625U 120 hz ekran FHD, 8GB 256GB SSD 15.6'' 8999 tl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
8
Favori
16.396
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 ay ertelemeli vade farksız 6 taksitle ofisim için aldım Win11 kurdum, bu fiyata bu özellikler çok iyi bir bilgisayar

8GB ekleme yapmak istiyorum hangisinden almam gerekiyor arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 26 Mart 2023; 18:51:20 >
  • SturmpioneeR kullanıcısına yanıt

Cpu z kurup ramin tipine bakarak yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagjir S kullanıcısına yanıt

bende özellikle fan sesini merak ediyorum. 120hz + amd pek hoş bir kombin değil. jet motoru formülü gibi Dell inspiron  Ryzen 5 5625U 120 hz ekran FHD, 8GB 256GB SSD 15.6''  8999 tl 

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Dell inspiron  Ryzen 5 5625U 120 hz ekran FHD, 8GB 256GB SSD 15.6''  8999 tl

Hocam bu, uygun model varsa link atabilme şansınız varmı bi 8gb

Bu arada bilgisayarı aldım kullanıyorum, ofis işleri için oldukça yeterli.Fan sesi bi kere bile duymadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 27 Mart 2023; 17:19:11 >
  • SturmpioneeR kullanıcısına yanıt

Bunun olması lazım kardeşm. Yine de satıcıya sorup emin olmakta fayda var.

• Arkadaşlar 2022 2. Çeyreğinde çıkan bir işlemci . Geçenlerde bir kardeşimiz için aldım . 9k + 400tl ram ile Hem güncel bir PC hemde iyi kötü oyun açan bir bilgisayar. Beğendim gayet güzel . 120 hz ekranlada cilası olmuş . Fiyatına göre kesinlikle tavsiye ederim.

• psicik96 kullanıcısına yanıt

batarya performansı nasıl hocam ve ek olarak fan sesi çok mu? sizin kullanımınız nasıl bilmiyorum ama özellikle okul kullanımı, kod yazma gibi aktiviteler için merak ediyorum.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam neden AMD chipset Laptop da uygun görmüyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sagjir S kullanıcısına yanıt

Genel kullanımda internet vesair 4 - 6 saat rahatlıkla çıkartacaktır. prizden çıkartınca sağ alttan tasarruf modunu açınca işlemci 1 ghz ye kadar kendini kısabiliyor . Pil kullanımı başarılı . Genel kullanım olarak 120 hz ekran gündelik kullanım için akıcı ve güzel . 8 gb ek ram n11 den CRUICAL 400 lirayasatılan ramlerden aldım . Sorunsuz kullanılıyor. İşlemci U modeli olduğu için Wattan tasaruflu . Soğutması gayet yeterli. PC ısınması söz konusu değil .

Ek olarak bahsetmeyi unuttuğum özellikle alma sebebim Muadil rakibindeki APU maalesef yetersiz. AMD FSR açınca olaylar farklılaşıyor. En yeni oyunu hiç yoktan 720,1080 p babalar gibi çalıştırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psicik96 -- 27 Mart 2023; 21:54:46 >

aldığınız Ram in linki var mı? Bir de Dell sonrada garantiyi bozdunuz falan demez değil mi?

• ek hdd takılır mı buna

• enorton E kullanıcısına yanıt
    Dell inspiron  Ryzen 5 5625U 120 hz ekran FHD, 8GB 256GB SSD 15.6''  8999 tl
    400 e 60 kupon ile 370 e aliniyor .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de sipariş verdim, bakalım. Gelince yorum yaparım.

fan sesi yorumunuz nedir hocam

• 16 gb lık alsak desteklermi kaç gb kadar destekliyor ram slotları

• 2013 de aldığım i5 4200m gt740m laptop u mun emekliliği geldi 10 yildir sorunsuz calışıyor emektar

• ekran kartı güncel oyunlara zayıf ama fiyat performans acisindan en makul gibi gözüküyor

• Bu model i5 yerine tercih edilebilir mi. Birde bu dellerin alüminyum kasa olanı hangi seri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hunnkaar kullanıcısına yanıt

8 gb ile geliyor 8 daha ekleyebilirsiniz tabi ki

• kronik ekran sorunu olduğu paylaşılıyor satın alıpda ekran sorunu olan varmı veya her hangibir sorun yaşayan

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.