bugün n11 den aldiğim kingston 8gb ram geldi taktım epey fark etti performansda hoş kingstom ram'in bellekleride samsung muş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dell inspiron Ryzen 5 5625U 120 hz ekran FHD, 8GB 256GB SSD 15.6'' 8999 tl (6. sayfa)
-
-
hdd takma yeri boş oraya takılabilir her hangi bir aldiğin ssd hdd vs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistem kurmayacaksanız sadece depolama amaçlı kullanacaksanız bunun yerine 1 tb lık wd hdd almanızı tavsiye ederim.Vostro 3510 cihazıma aldım yedek depolama olarak memnunum.Fiyatıda 500-600 arasındaydı.Sıfır üründü aldığım.Western Digital 2.5" 1 TB Blue WD10SPZX SATA 3.0 5400 RPM Hard Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Satıcıları araştırın bazıları kullanılmamış sıfır satıyor alıp takarsınız.Dell kapağı açma diğerlerie-ne göre daha kolay en arkada ki 2 vida çıkarken kapağı aralıyor güzel düşünlmüş bir hareket.Boşluktan kredi veya bankamatik kartla hafif yoklayarak açabilirsiniz.Ben 8 gb ram de ilave ettim baya etkisi oldu.Dikkat edin pil bağlantısını çıkarmadan işlem yapmayın cihazı yakarsınız.
-
a101 2tb hdd gelmisti onu alacaktım kaçırdım birdahakine nasip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X