Şimdi Ara

DELL INSPRION 7567 KAFAYI YİYECEĞİM YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop u ilk aldığım zaman gayet güzel ve sıkıntısız şekilde kullanıyordum ancak 6-7 aydır istediiğim performansı vermiyor öncelikle ben yayın acan biriyim bilgisayarımı ilk aldığımda obs den gayet rahatlıkla yayın açıp oynayabiliyordum ancak daha sonrada sorunu bir türlü çözemediğim birşey oldu ve obsde yayın açınca oyunlardadki fps direkt 30 a düşüyor buda yayın açmamı engelliyor birde normalde oyunlar 100-120 fps alma ihtimalim varken ne yaptıysam yapayım 60fpsyi geçiremedim oyun en düşük ayardaykende 60 ultradaykende 60 fps veriyor bu sorunlarla karşılaşan arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim en son çözüm garantiye göndermek olacak yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler. :)

• geforce experence uygulamasıni kurmazsan fps 60 ın üstüne çıkar , o program 60 a sabitliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beels

geforce experence uygulamasıni kurmazsan fps 60 ın üstüne çıkar , o program 60 a sabitliyor.
    9 aydır Geforce Experince ile birlikte oynuyorum oyunu, anında yeniden oynatma açık sürekli. Her zaman da grafik sürücülerini ve Geforce Experience programını güncel tutarım, şu ana kadar öyle bi sorunla karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

9 aydır Geforce Experince ile birlikte oynuyorum oyunu, anında yeniden oynatma açık sürekli. Her zaman da grafik sürücülerini ve Geforce Experience programını güncel tutarım, şu ana kadar öyle bi sorunla karşılaşmadım.

Alıntıları Göster
    o program 60 fps e sabitleştiyor oyunları , vsyc kapasam bile yine 60 oluyor buda programın etki etmesiyle alakalı , mesela geforce exp. programını silince fps 60 ın üstüne çıktı , 60 hz sonuçta ekranlarimız programla.kullanmak.daha iyi bence.

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Denedim ancak bir işe yaramadı
  • Ekran 60Hz'ten üstünü desteklemiyor zaten. Fazlasını göstermez. O yüksek değerleri orda görmek görüntü için pek bir şey ifade etmiyor. Yüksek Hz'li monitör alırsan iş değişir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Freedos laptop aldım yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wolf_263 kullanıcısına yanıt
    hadi diyelim ekran 60Hz üstünü desteklemiyor obs den yayın acınca niye 30fps ye düşüyor otomatik önceden öyle birşey yoktu sonradan oldu
  • Yaptığın işlemleri söyler misin? Yayını program üzerinden mi yoksa tarayıcı üzerinden mi açıyordun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKrky

hadi diyelim ekran 60Hz üstünü desteklemiyor obs den yayın acınca niye 30fps ye düşüyor otomatik önceden öyle birşey yoktu sonradan oldu
    Oyuna güncelleme gelince kendi kendini sabitliyor bazen CS go da olmuştu görüntü full ekran pencere yada direkt pencere gibi seçenekler varmı yüksek ihtimal oyun içi bişey ya da experience programından game dvr kapatın

• Wolf_263 kullanıcısına yanıt
    program üzerinden
  • FurkanKrky kullanıcısına yanıt
    Oyun dvr açık mı ? Genelde o öyle saçma sapan sabitleme işlerine girişiyor. Ayarlardan bi bakın isterseniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.