Bildirim
Acer 5920g Bios Güncelleme Yardım Edin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tsc4hm3T
Arkadaşlar Acer Aspire 5920g Laptop'um var bios güncellemek istiyorum yardım edermisiniz acil
bios güncellemesi hakkında bilgin yoksa hiç bulaşma... elektrik kesintisi falan olupta,
güncelleme sırasında kapanırsa, bios gümler... tekrar bios yazdırman gerekir çok sıkıntılı bir olay...
Bilgisi olan biriyle yap... Yanlış bios yüklersin falan başın ağrır pc açılmaz... -
quote:
Orijinalden alıntı: kenzo26
quote:
Orijinalden alıntı: Tsc4hm3T
Arkadaşlar Acer Aspire 5920g Laptop'um var bios güncellemek istiyorum yardım edermisiniz acil
bios güncellemesi hakkında bilgin yoksa hiç bulaşma... elektrik kesintisi falan olupta,
güncelleme sırasında kapanırsa, bios gümler... tekrar bios yazdırman gerekir çok sıkıntılı bir olay...
Bilgisi olan biriyle yap... Yanlış bios yüklersin falan başın ağrır pc açılmaz...
+1 -
Elektrik niye kesilsin Laptop bu batarya mevcut. -
bilmiyosan bulaşma demek istiyor orada arkadaş -
Acer'in sitesinde var Gir markasını bak bios güncellemeleri mevcut orada -
Arkadaşlar DOS ortamıında bios güncellemek çok çok güvenlidir.Ben de sizin gibi 5920g min biosunu güncellemekten çekiniyordum. Ama araştırdıktan sonra phlash16 programı ile dos ortamında biosumu güncelledim.Konuyu hortlatmamın nedeni 5920gnin biosunu güncellemede sıkıntı çeken varsa benden yardım isteyebilir.AMA asla windows ortamında güncellemeye çalışmayın.Anakart elinizde kalmasın.Şu an modlanmış 5920g biosu kullanıyorum.Ati mobility 4570 ekran kartım bu bios ile son derece stabil çalışıyor.Ayrıca t8300 işlemcimi de intel speed step ve virtualization açık bir şekilde kullanıyorum.Tüm bunlar için bios güncellemek çok gerekli.Özellikle 5920g gibi ısınma sorunu çeken bir bilgisayar bu güncellemeyi kesinlikle yapmalı.PC daha stabil ve daha soğuk çalışıyor.Keşke en baştan böyle birşey yapsaymışım... -
quote:
Orijinalden alıntı: 064
Arkadaşlar DOS ortamıında bios güncellemek çok çok güvenlidir.Ben de sizin gibi 5920g min biosunu güncellemekten çekiniyordum. Ama araştırdıktan sonra phlash16 programı ile dos ortamında biosumu güncelledim.Konuyu hortlatmamın nedeni 5920gnin biosunu güncellemede sıkıntı çeken varsa benden yardım isteyebilir.AMA asla windows ortamında güncellemeye çalışmayın.Anakart elinizde kalmasın.Şu an modlanmış 5920g biosu kullanıyorum.Ati mobility 4570 ekran kartım bu bios ile son derece stabil çalışıyor.Ayrıca t8300 işlemcimi de intel speed step ve virtualization açık bir şekilde kullanıyorum.Tüm bunlar için bios güncellemek çok gerekli.Özellikle 5920g gibi ısınma sorunu çeken bir bilgisayar bu güncellemeyi kesinlikle yapmalı.PC daha stabil ve daha soğuk çalışıyor.Keşke en baştan böyle birşey yapsaymışım...
slm 5920 g kullanıcısıyım bios güncelemesi yapmak istiyorum nasıl yaparım arkadaşım yardımcı olurmusun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X