Şimdi Ara

DELL İsperion 3585 YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir süredir laptop arayışı içerisindeydim. Kullanım amacım ev ve işe yönelik. Dizi-film izlemek ve sadece Office programları kullanmak. Bütçem 3bin TL kadar.

Dell'in bu modelinde pozitif ve negatif yönler var. 8 GB ram, full hd ekran, 256 GB ssd ve hafif olması ilgimi çekti. Linux işletim sistemi olması, ekranın mat ve tn olması ise kafamı karıştırıyor. Hepsiburada'da 2811 TL'ye var ve fiyatı da uygun geldi. Sizce işimi görür mü yoksa araştırmaya devam mı edeyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu cihazda ryzen 5 2500u var.Lenovo v155 de ise ryzen 3500u var.Lenovo v155 şu an 2839 TL ye satılıyor.Onu almanız daha mantıklı olur.Daha yeni bir işlemciye sahip olursunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sta07 S kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkür ederim. Bilgisayara pek hakim değilim, basit kullanıyorum. Freedos bilgisayarlardan çekincem vardı. Nasıl işletim sistemi kurdurabilirim acaba?

• Hocam youtubeda burak zeytinci kanalında detaylı şekilde anlatmış.Kurması gayet kolay oradan bakabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sta07 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Bütçenin altında .

• quote:

Orijinalden alıntı: ercanbostann

Öneriniz için teşekkür ederim. Bilgisayara pek hakim değilim, basit kullanıyorum. Freedos bilgisayarlardan çekincem vardı. Nasıl işletim sistemi kurdurabilirim acaba?
    aynı cihazı kullanıyorum. windows 10 lisansını 20-30tl gibi bir miktarla internetten alıp laptopa kurabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell 3585 vs Asus vivobook 15 ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.