Şimdi Ara

dell laptop GT 525m ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var. laptobu alalı baya oluyo ama oyun oynamaya yeni başladım cod4 oyunu oynuyordum birkaç yıl önce eski bir masa üstü bilgisayarım vardı intel tek çekirdek işlemci ve ati orta seviyeli ekran kartı vardı ama oyunda kasma yaşamıyordum. Bu laptopda oyunda kasma yaşıyorum. Laptopda iki ekran kartı var biliyorum onu nvidia olarak başlatıyorum oyunu yüksek performansta ama kasma hala devam ediyor. Sürümü güncelleştirdim 306.97 yükledim bu sefer dahada çok kasmaya başladı acaba sorun uygun driver yüklemediğimdenmi yoksa ekran kartının oyun için başka bir ayarı varmı acaba yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Laptop marka ve özellikleri:

Dell inspiron n5110
    işlemci intel core i5 2.40Ghz
    ram 6gb
    windows 7 64 bit sp1
    ekran kartı nvidia gt 525m

• Oyunu tam ayarlarda oynatıryorsa, kasma bundan dolayı olabilir. Bir de oyunu oynarken düşük ve orta ayarlarda açıp deneyin. Ayrıca ekran kartının uyumlu sürücüsünü yükleyin ve directxi de güncelleyin. Gt525m de ; mwf3, bops1-2 gibi oyunları düşük orta ayarlarda oynatabilecek bir kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 19 Ocak 2013; 22:32:13 >
  • Nvidia kontrol panelini açın. Uygulama ve program ayarları var 2. Seçenekte. Oradakilerin hepsini kapatın. Tüm uygulama ve oyunlarda olacak şekilde. Kasmaların büyük ölçüde azalır. Eğer soğutucu kullanıyorsan da ekran kartına overclock yapabilirsin. Bu konuda pek bilgin yoksa yardımcı oluruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun exe'sine sağ tıklayıp yüksek performanslı nvidia ile çalıştırın deyin.
    En yüksek ayarlarda rahatlıkla çalıştıracaktır.

gt525'e denk olan 5650 ekran kartımla MW2 ve öncesini en yüksek ayarlarda oynayabiliyordum.
  • Mwf3 ü gt320m li acer da kasmadan açıyor. Bu kart rahatlıkla çalıştırabilir.
  • bütün ayarları yaptım eminim doğru yaptığımdan ama bir şey kafama takıldı.. nvidia gpu etkinliğini göstermesi için sağ altta bildirimi etkinleştirdim ama oyuna girince gpu etklinliği yok yazıyor neden acaba :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Acer 6930G Ekran Kartı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.