Şimdi Ara

dell laptop kapağı bir köşeye çarptı ve azıcık göçtü,,,garanti kapsamında mıdır ? belki :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dell laptop kapağı bir köşeye çarptı ve azıcık göçtü,,,garanti kapsamında mıdır ? belki olursa kapak değişemez mi garantiden ? :D

• Garanti kapsamında değil, kullanıcı hatasıdır. Bilgisayarınız kaskoluysa sorununuzu hallettirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şakirağa

dell laptop kapağı bir köşeye çarptı ve azıcık göçtü,,,garanti kapsamında mıdır ? belki olursa kapak değişemez mi garantiden ? :D

Kullanıcı hatası derler.Başlarından savma ihtimalleri yüksek.Ama siz yinede bir şansınızı deneyin.Başlarından savarlarsa kalitesiz malzeme sonucu göçen kapak der şikayetvara ilan açarsınız.Ama bunu yapıp yapmamak size kalmış.

Gerçekten kalitesiz malzemeyse laptop ve o yüzden içe göçtüyse hakkınızı arayın.Hor kullandıysanız garanti yollarına bakmayın derim.Ama dellin laptoplarında mouseda boya atması yaşadım.Yeni laptoplarda da bu durum geçerli.Bunu kalitesiz malzemeye bir yere kadar bağlayabiliriz.

Çok önemliyse ve yapmak istiyorsanız karbon fiber kaplama yapın.Ama kaliteli karbon fiberle yapın kaplamayı.

• hiç götürme kardeş. boşyere zaman kaybetme. kırık malı kimse yapmaz. garanti dışıdır. geçmiş olsun. daha dikkatli ol.
  • arkadaşlar çok teşekkürler. Kapak öyle ahım şahım bı göçük değil .Şöyle bariz bi yerinde de değil köşesinde sadece .İlk başta içim cız etti ancak bilgisayar sağlammış buna gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum .Göçmesi de normal sanırım o çarpmaya dayanmazdı hangi laptop olursa .Garantiye verip de birşey yapacaklarını da sanmıyorum çünkü hafif göçük olan yere müdahale edilirse daha berbat olacak biliyorum .Sökecekler bakacaklar ama sonuç olmayacak .Kapak değiştirme yoluna zaten gitmezler o yüzden böyle kalsın dedim daha olmadık başıızın derdini açmayalım dedim . Çalışmasında sıkıntı yok görüntü de keza iyi , göçük olması nazarlık olarka kalsın :))

Sağolun yorumlarınız ıcın ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.