Şimdi Ara

Dell latitude e6530 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu laptop elime bi yerden geldi . İ7 2.7 ghz işlemci 8 gb ram ve 1.7 gb ekran kartı var . Ama sorunu ekran kartı intel 4000 mü ne . Bu ekran kartı günlük kullanım içinmiş . Ben bilgisayardan pek anlamam bu bilgisayar oyun oynarken işimi görürmü gta v gibi oyunları kaldırır mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popeIV -- 18 Haziran 2015; 10:26:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal kullnım için ağır oyunlar oynayamazsınız
  • intel 4000 serisi ile gta V oynayamazsın. Anca eski oyunları düşük ayarlarda oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: royalfth

intel 4000 serisi ile gta V oynayamazsın. Anca eski oyunları düşük ayarlarda oynarsın.

teşekkür ederim . şimdi baktım bi ekran kartı daha var nvidia 5200 m ayrılmış video belleği 1 gb ddr5 yazıyo bu yeterli olurmu yeterli olmazsa bu nvidia ekran kartını değiştirebilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Normal kullnım için ağır oyunlar oynayamazsınız

teşekkür ederim . şimdi baktım bi ekran kartı daha var nvidia 5200 m ayrılmış video belleği 1 gb ddr5 yazıyo bu yeterli olurmu yeterli olmazsa bu nvidia ekran kartını değiştirebilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeIV

quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Normal kullnım için ağır oyunlar oynayamazsınız

Nvs 5200m ilk defa duyuyorum özel iş grafik kartı olarak geçiyor. Sanırım 3d grafik için üretilmiş bi kart. Çok büyük paraları verilmiştir o laptop zamanında. Gta V yine oynayamazsın fakat az grafik isteyen eski oyunlar orta düzeyde oynanır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.