Merhaba.Öncelikle Dell marka bilgisayarım var.Onun yanında üstünde dell yazan win7 işletim sistemi cd si geldi. Ben monster notebook bilgisayar alacağım.Ama alacağım bilgisayarın işletim sistemi yok Freedos.Ben Dell marka win7 işletim sistemini cd sini alacağım bilgisayara kurabilir miyim?Sadece tereddütüm işletim sistemi cd sinin üstünde dell yazdığı.Lütfen yardım edin.
Neden kurmama izin vermeyecektir?
Bide verdiğin siteden işletim sistemini indirip flash belleğe atıp mı kuracağım?
Sıkıntı olmazmı güvenilir site mi?
Üstat, mevcut bilgisayarının yanında gelen işletim sistemi 32 bit ise, yeni aldığın bilgisayar da 32 bit'i desteklerse sorun olmaz;ama yeni bilgisayarın 64 bit olursa orada sorun olabilir.
Laptoplarda hazır yüklü olan işletim sistemleri OEM dediğimiz sadece o donanıma lisanslanmış sürümlerdir, farklı bir bilgisayarda kurabilirsiniz ama lisansınızı aktive edemezsiniz. Farklı donanımlara da kurulup aktive edilebilenler Retail sürüm olarak geçer ve çok daha pahalıdır.
Windows 7 kurulu Dell pcyi aç. Ürün anahtarını öğren program yardımıyla. Sonra Dell laptopa ürün anahtarı girmeden w7 harici farklı bir işletim sistemi kur. Ardından yeni aldığın veya alacağın bilgisayara, Dell cihazdaki işletim sisteminin aynını kur. Ürün anahtarını gir ve dene bakalım. Bi keresinde bu şekilde farklı bir cihaza lisans girdiğimi hatırlıyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme