Şimdi Ara

DELL mi UZAK DUR! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Uzun bir süre önce laptopun lcd ve klavye değişimini yaptırdım. Üstüne 2gb ram eklettim toplam 250TL ye mal oldu. Bu süre zarfında hiç bir firma yetkilisinin aramaması zaten malın satıldıktan sonra umurlarında olmamasından kaynaklanmaktadır. Nitekim birçok yerde ya 3, 4 modeli satabiliyor, ya da diğer satılan laptopların istatistiklerini tutuyor, hakettikleri karşılıkları görüyorlar.
    Bilgisayarda şimdi de bu batarya pcye yetmiyor uyarısı alıyorum. Adaptörü ucu ucuna hesaplamışlar heralde ram ilavesi yordu aleti:) Touchpadde sizlere ömür, aslında zamane insanları iyi demiş "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" lafına katılmamak elde değil.
    Neyse artık, gittiği yere kadar gideriz sonra Toshiba, Asus, Lenovo Muhteşem 3lüsünden 1ini alıp evladiyelik kullanırız gibime geliyor.
    Herkese Selamlar...
  • Son 1 senedir DELL ile hiç işim olmadı ama n5010 bilgisayarım var aldığım hafta klavyesine kolay döktüm yeni klavye yolladılar ama servis tag kodunun 1 harfini yanlış söylediğim için arapça olanı göndermişler. Benim için sıkıntı oluşturmadığı için tekrar servisi aramadım. Sonra işe giderken notebook çantam koptuğu için yere düştü ekran çatladı kasa ezildi. Servisi aradım açan bi bayan kullancı hatası olduğunu belirtti ve koçsistem'in numarasını verdi. Ertesi gün tekrar aradım servisi bu sefer bi erkek açtı ve bilgisayarın fotoğraflarını mail olarak istedi yolladım diğer gün aradı ve müşteri memnuniyeti için ürünün yapılacağını söylediler ve söyledikten 1 gün sonra gelip ekranı,klavyeyi,üst kasayı ve içindeki demir parçasını değiştirdiler ve bilgisayar sıfır gibi oldu. Ondan önce ısınma sorunu olduğu için 3 kere fan bir kerede anakart değişmişti. Şuan 3.5 sene oldu ocak ayında 4. senesine giriyor bilgisayar. Termal macun değişimi yaptım fanı temizledim ne ısınma sorunu nede başka bir sorun yok. i7 li model ve bozulana kadar kullanmaya devam edeceğim ben memnunum.

• Şanssızlık sizinkisi. Dell teknik servis candır. Bir takvim yılı içerisinde 2 işlemci soğutucusu, iki anakart ve lcd panel değiştirdiler. Kullanıcı hatası muhabbetine girmediler bile. Ürün de yurtdışı ürünü. Sırt bu yüzden, hayatım boyunca dell haricinde bir laptop almadım ve almayı düşünmedim.
    Ayrıca olayı inada bindirmenin manası yok. Arkadaşların da dediği gibi, gereksiz bir trip olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dellin her şehirde teknik servsi var ben bilgisayarcıyım bizim bulunduğumuz bögedede bir bilgisayar firması ile anlaştılar ve o şehirdeki evinde hizmete o bilgisayar firması bakıyor DELLİN servisi hiçbir markada yok binde birlik bir olay size patlamış şansınızdan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.