Şimdi Ara

DELL N4050 Kullanıcıları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
4
Favori
53.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pulstar

2. fotoğraftaki gibi; yani çift tuş büyüklüğünde.

Bakmadan söyleyebilirim; çünkü ilk fotoğraftaki gibi olsaydı kullanamazdım.

Teşekkürler.

Dediğiniz gibi olması daha iyi ama beni şaşırtan bu ürünün internetteki fotoğtaflarının tamamının 1. fotodaki gibi olması.
    Bunun nedenini anlayamadım doğrusu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egé

quote:

2. fotoğraftaki gibi; yani çift tuş büyüklüğünde.

Bakmadan söyleyebilirim; çünkü ilk fotoğraftaki gibi olsaydı kullanamazdım.

Teşekkürler.

Dediğiniz gibi olması daha iyi ama beni şaşırtan bu ürünün internetteki fotoğtaflarının tamamının 1. fotodaki gibi olması.
    Bunun nedenini anlayamadım doğrusu..

1. fotodaki klavye ingilizce yani orjinal klavye.

2. fotodaki klavye N4050 değil zaten.

• quote:

1. fotodaki klavye ingilizce yani orjinal klavye.

2. fotodaki klavye N4050 değil zaten.

2. fotoyu, yazdığımı anlatabilmek için örnek olarak koymuştum. Ama o fotodaki gibi enter tuşu olan bir 4050 fotosu da bulamadım. Siz bari fotosunu çekip koyunda internete kaynak olsun..
  • benim DELL de sorun çıktı mediamarkt yeni ürün verdi sağolasunlar :=) ürünün klavyesihttp://b1111.hizliresim.com/r/w/tb2m.jpg DELL N4050- 6551

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayal_taciri -- 28 Kasım 2011; 22:37:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayal_taciri

benim DELL de sorun çıktı mediamarkt yeni ürün verdi sağolasunlar :=) ürünün klavyesihttp://b1111.hizliresim.com/r/w/tb2m.jpg DELL N4050- 6551

Fotoğraf için teşekkürler. Sizde nasıl bir sorun çıktı acaba..
  • hocam şöyle ki,ilk gün sorun yoktu tam home basicten ultimate gececektim restart yaptım dedim sarj aletini takayım ne olur ne olmaz baktım ki sarj etmiyor makineyi, ilk başta sarj aleti sorunlu sandım mediamartkta götürdüm anlattım durumu baktılar yeni sarj aleti ile denedik yine sarj olmuyor sonra bataryaya baktık yine sıkıntı var, sonrasında kutulu ürün verdiler eskisini teslim ettim. (iyi ki formata başlamamışım) şimdi ultimate yükledim bir sıkıntı yok çok şükür , he bir de teslim ettiğim üründe batarya gevşek değildi şimdiki üründe batarya biraz gevşek ama zararı yok
  • bendede n4050 var.ama 8gb desteklediğinden emin değilim.aldığım yer onunla ilgili bişe demedi.acaba rami alsammı almasammı heryerde farklı şeyler yazıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: burtark

bendede n4050 var.ama 8gb desteklediğinden emin değilim.aldığım yer onunla ilgili bişe demedi.acaba rami alsammı almasammı heryerde farklı şeyler yazıyo

Destekliyor.

Üzerinde 2 GB DDR3 1333 Mhz ramvar.

Bu ramin yanına ek yapacaksan 1333 Mhz olmasına dikkat et.

Ben bir tane 4 GB DDR3 1333 Mhz ekledim.
  • HAYIR 4 GB RAM VAR.BEN 4 DAHA ALIP 6 YAPCAM AMA YA GÖRMESSE ANAKART 55 TL BOŞA GİTMİŞ OLCAK
  • quote:

HAYIR 4 GB RAM VAR.BEN 4 DAHA ALIP 6 YAPCAM AMA YA GÖRMESSE ANAKART 55 TL BOŞA GİTMİŞ OLCAK

4 daha alıp 8 yapacaksın.

Görür merak etme.
  • 2 tane 2 gb var.mecbur birini çıkartıp 4 takcam o yüzden 6 olcak .
    size güveniyorum.yarın rami almayı planlıyorum
  • quote:

2 tane 2 gb var.mecbur birini çıkartıp 4 takcam o yüzden 6 olcak .
    size güveniyorum.yarın rami almayı planlıyorum

Core i5'lerde mi 2+2 ram var acaba?

Benim Core i3 model ve bir tane 2 GB ram vardı.

4 GB DDR3 1333 Mhz ekledim 6 GB oldu.

Kingston bulamadım Corsair aldım bir problem çıkmadı.

2+4=6 GB DDR3 1333 Mhz şeklinde rahatlıkla kullanıyorum.

PC hiç darboğaza girmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 6 Aralık 2011; 21:00:39 >
  • bende core i5 modeli var 4 gb 2+2 şeklinde.2 çıkartıp 4 takcam bidahaki ay 4 daha alcam 8 gb ram olcak
  • bende corsair alcam şimdikide 1333 mhz alacağımda 1333 mhz
  • pulstar senin i3 e baktım ucuzu.com da max 4 destekliyor yazıyor.sen nerden aldın.benimkinede max 4 yazıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qqyyxx

3 gün önce bir toptancı bayiden aldım bu ürünü i3 2310 işlemci var. ben ürünü free dos olarak 1000 tlye aldım w7 kurup dell in sitesinden driverlerini kurdum makine ilk etapta kasa kalitesi ve dizayn olarak 1500-2000 tl lik makineleri aratmayacak kadar iyi. 14 ekran olması zaten bu cihazı almama neden oldu. ama şöyle bir sıkıntım var ben eski xp cilerdenim ve xp ile alakalı sürücü ne dell in sitesinde nede ekran kartı için amd nin sitesinde sürücü desteği yok. w 7 de kullandığımda ekran kartı hem onboard intel hemde amd radeon 6470 olarak gözüküyor. ama can you run it? sitesinden bir oyun seçip konfigürasyon testi yaptığımda ekran kartını intel olarak görüyor. buna bir çözüm bulamadım. onun dışında en son crysis 2 yi yükledim 1024 768 çözünürlükte fena değil ancak akıcı hızlı oynamak için 800 600 de kullanmak gerekiyor. yinde fiyatına göre özellikleri oldukça iyi. sormak istediğiniz ürünle alakalı sorularda yardımcı olurum.

Biraz evvel 0811 288 0001 numaralı teknik destek hattını aradım.

"Ram yükseltme garantiyi etkiler mi?" diye sordum. Upgrade yaparken bu numarayı arayıp telefonda onların yönergesiyle değiştirmek gerekiyormuş.

Bir de ekran kartı meselesini sordum. Onun da cevabını aldım. Bu bilgisayarı ilk kurarken bazen "3D grafikle tanıt" diye uyarı veriyor, biz de "Tamam" deyip ATI Catalyst'e tanıtıyoruz. İşte oyunun .exe dosyasını ona tanıtacağız ve oyunu açtığımızda sistem AMD karta geçiş yapacakmış.

Durum bundan ibaret.

Bende Mediamartk beşiktaşdan almıştım.
    Arena garanti belgesi oldugu için arenayı aradım sordum. Güvenlik etiketi olmadığı için sorun olmaz dediler.

Birde ben çok uğraştım pc yi açmak için siz sakın uğraşmayın arkadaşlar. RAM YUVASI KLAVYENİN ALTINDA tek bir vida açmadan değişiyor.
    benim gibi ugraşıp sağını solunu çizmeyin :)

• quote:

pulstar senin i3 e baktım ucuzu.com da max 4 destekliyor yazıyor.sen nerden aldın.benimkinede max 4 yazıyor.

Max. 8 GB destekliyor.

32 bit mi bu en fazla 3-4 GB desteklesin?
  • Evet.ben değiştirdim ram'ini. 6 oldu ve çok serileşti.ama bi yerini çok az çizdim
  • Benim bide ram değerlendirmesi 5,9 du(normal olarak).bu corsairi takınca 7,4 e yükseldi
  • quote:

Evet.ben değiştirdim ram'ini. 6 oldu ve çok serileşti.ama bi yerini çok az çizdim

Hayırlı olsun. Çizikten şey olacağını sanmam.

Fakat gerçekten hissedilir bir serileşme var. Format atıldığında Windows 7'nin büyük güncellemelerinde cihaz aşırı darboğaza girerken 6 GB ramde hangi ara güncelleme yüklendi anlaşılmıyor bile.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.