Şimdi Ara

DELL N4050 Kullanıcıları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
4
Favori
53.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu üstündeki ekran kartını sürekli kullanmanın bi yolu yok mu ??

philips 40pfl6626k televizyonumuz var hdmi kablo ile baglamama ragmen ekran kartından olsa gerek 1366x768 çözünürlükten yukarısı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

arkadaslar bu üstündeki ekran kartını sürekli kullanmanın bi yolu yok mu ??

philips 40pfl6626k televizyonumuz var hdmi kablo ile baglamama ragmen ekran kartından olsa gerek 1366x768 çözünürlükten yukarısı yok.

catalyst yüklü ise sağ tıklayıp değiştirilebilir grafik ayarlarından explorer.exe yi yüksek performans olarak atarsan olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: burtark

quote:

catalyst yüklü ise sağ tıklayıp değiştirilebilir grafik ayarlarından explorer.exe yi yüksek performans olarak atarsan olabilir

yüklü ancak explorer.exe yi nasıl atıyacam ?
  • quote:

quote:

quote:

vallla nasıl bilmiyorum ama ben açtığımda explorer yazıyordu.bende inteli atadım ona.televizyona bağlayıp film izleyeceksen o zaman gom player ı kullanıyorsan onu yüksek performans olarak atayabilirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

vallla nasıl bilmiyorum ama ben açtığımda explorer yazıyordu.bende inteli atadım ona.televizyona bağlayıp film izleyeceksen o zaman gom player ı kullanıyorsan onu yüksek performans olarak atayabilirsin

tamam film izlerken öyle ama ben tv yi monitör olarak kullanmak istersem bi çözümü yok mu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tamam film izlerken öyle ama ben tv yi monitör olarak kullanmak istersem bi çözümü yok mu ?

eğer fn+f2 yi kullanıp "çoğalt"yapıyorsan 1366x768 den fazla olmaz.yalnızca projektör u dene o zaman 1920x1080 olarak kullanırsın tv yi

• Benim bilgisayarım bozuldu dün uyku moduna alıp kapağını kapattım,geldiğimde kapalıydı ondan sonra fark ettim ki kapağını kapatınca kendini kapatıyor.neyse böylede kullanırım dedim. 5-6 saat sonra evde facebook da takılırken birden kapandı.açtım tekrar kapandı,tekrar aynısı oldu sizce sorun ne olabilir. birden kapandı
  • quote:

Benim bilgisayarım bozuldu dün uyku moduna alıp kapağını kapattım,geldiğimde kapalıydı ondan sonra fark ettim ki kapağını kapatınca kendini kapatıyor.neyse böylede kullanırım dedim. 5-6 saat sonra evde facebook da takılırken birden kapandı.açtım tekrar kapandı,tekrar aynısı oldu sizce sorun ne olabilir. birden kapandı

teknik servisi arayip bildirin durumu, anakartta sorun olabilir belki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eqqual

quote:

Benim bilgisayarım bozuldu dün uyku moduna alıp kapağını kapattım,geldiğimde kapalıydı ondan sonra fark ettim ki kapağını kapatınca kendini kapatıyor.neyse böylede kullanırım dedim. 5-6 saat sonra evde facebook da takılırken birden kapandı.açtım tekrar kapandı,tekrar aynısı oldu sizce sorun ne olabilir. birden kapandı

+1

Ayrıca servisin geleceği gün upgrade yaptığın ram'i çıkarmanı öneririm. Üzerinde gelen ram kalsın.

Aslında sorun belki ram'de de olabilir. Şimdiden çıkarıp bakmanı öneririm.

• Arkadaslar bende dell n4050 kullanısıcıyımda ram den işletim sisteminden memnun degilim ve yapmak istediklerim şunlar daha dogrusu yapacaklarım şunlar diyim sizde dogru yada yanlıs deyin veya tavsiye verin :))

1-öncelikle 4 tane boş dvd aldım ve Dell DataSafe Local Backup ile sistem yedegini aldım.

2-win7 ultimate 64bit kurdum.sonra kutusundan dell dvd si ile driverleri kurdum.

3-bugün aldıgım 4gb kingston ram'i önce dell'in teknik servisini arıyorum sonra onların bilgisi dahlinde klavyenin oradan söküyorum ve ram i takıp kapatıyorum.

Yapmak istediklerimin hepsi bu kadar birde ram takma konusunda video ya baktımda bende mi tornavida ile açsam yoksa sizin önerinizde oldugu gibi kredi kartı, cetvel vs mi kullansam ?
  • quote:

Arkadaslar bende dell n4050 kullanısıcıyımda ram den işletim sisteminden memnun degilim ve yapmak istediklerim şunlar daha dogrusu yapacaklarım şunlar diyim sizde dogru yada yanlıs deyin veya tavsiye verin :))

1-öncelikle 4 tane boş dvd aldım ve Dell DataSafe Local Backup ile sistem yedegini aldım.

2-win7 ultimate 64bit kurdum.sonra kutusundan dell dvd si ile driverleri kurdum.

3-bugün aldıgım 4gb kingston ram'i önce dell'in teknik servisini arıyorum sonra onların bilgisi dahlinde klavyenin oradan söküyorum ve ram i takıp kapatıyorum.

Yapmak istediklerimin hepsi bu kadar birde ram takma konusunda video ya baktımda bende mi tornavida ile açsam yoksa sizin önerinizde oldugu gibi kredi kartı, cetvel vs mi kullansam ?

1. yazdığın hakkında bir bilgim yok.

Diğerlerini yapman gayet güzel olur.

Tornavida vb. aletler klavyeye kozmetik zarar verebilir diye düşünerek tavsiye etmiyorum.

Çünkü klavye çerçevesi boyalı olduğundan tornavida türü metal cisimler çizerek zarar verebilir.

Bu şekilde yaparsan servisi aramadan da ram takviyesi yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Arkadaslar bende dell n4050 kullanısıcıyımda ram den işletim sisteminden memnun degilim ve yapmak istediklerim şunlar daha dogrusu yapacaklarım şunlar diyim sizde dogru yada yanlıs deyin veya tavsiye verin :))

1. yazdığın hakkında bir bilgim yok.

Diğerlerini yapman gayet güzel olur.

Tornavida vb. aletler klavyeye kozmetik zarar verebilir diye düşünerek tavsiye etmiyorum.

Çünkü klavye çerçevesi boyalı olduğundan tornavida türü metal cisimler çizerek zarar verebilir.

Bu şekilde yaparsan servisi aramadan da ram takviyesi yapabilirsin.

1- hakkında recovery denilen şey yani sistem yedegi oradan alınmıyor mu ? veya sistem yedegi almalı mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahseer898 -- 31 Aralık 2011; 13:31:41 >

• quote:

1- hakkında recovery denilen şey yani sistem yedegi oradan alınmıyor mu ? veya sistem yedegi almalı mıyım ?

Hiçbir fikrim yok.

Ancak alacağın yedek Home Basic, kuracağın sistem Ultimate olunca aldığın yedek ne derece işine yarar bilemem.
  • quote:

quote:

Hiçbir fikrim yok.

Ancak alacağın yedek Home Basic, kuracağın sistem Ultimate olunca aldığın yedek ne derece işine yarar bilemem.

haklısınız ancak garanti de felan sorun cıkar diye o yüzden.

yedegi aldım 2 dvd tuttu birazdan win7 ultimate kurucam ancak bi sorum daha olacak ben daha hiç win7 kurmadım da harddisk'i nasıl 2'ye bölebilirim ? ( C=50gb D=270gb şeklinde)
  • quote:

quote:

quote:

Hiçbir fikrim yok.

haklısınız ancak garanti de felan sorun cıkar diye o yüzden.

yedegi aldım 2 dvd tuttu birazdan win7 ultimate kurucam ancak bi sorum daha olacak ben daha hiç win7 kurmadım da harddisk'i nasıl 2'ye bölebilirim ? ( C=50gb D=270gb şeklinde)

Windows 7'yi kurarken öyle bir menü geliyor.

Tam olarak nerede ve ne yazdığını hatırlamıyorum.

• arkadaslar bu sefer garip bi sorunum var red alert 2 yükledim pc ye menu ler de donma oluyor ancak oyun sorunsuz oynanıyor çözemedim :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eqqual

quote:

+1

Ayrıca servisin geleceği gün upgrade yaptığın ram'i çıkarmanı öneririm. Üzerinde gelen ram kalsın.

Aslında sorun belki ram'de de olabilir. Şimdiden çıkarıp bakmanı öneririm.

bende öyle yaptım taktığım rami çıkardım.orh,jinal rami ile sorunsuz çalışıyor ama 6 gb den geri 4 gb ye düştüm.ama genede servise yolladım.bi baksınlar nasılsa beleş

• quote:

bende öyle yaptım taktığım rami çıkardım.orh,jinal rami ile sorunsuz çalışıyor ama 6 gb den geri 4 gb ye düştüm.ama genede servise yolladım.bi baksınlar nasılsa beleş

Ram'i mi servise yolladın laptop'ı mı?

Zira bu aldığın ram'in problemli olduğu anlamına gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 2 Ocak 2012; 11:01:27 >

• arkadaslar gecen gün aldıgım ram i taktım sorunsuz çalıştı.Ancak ben işletim sisteminden de memnun degildim ultimate kurdum.kurulduktan sonra windows güncelleştirmleri felan yaptı bilgisayar.güncelleştirmeler bittiginde 2 tane oluştu diye yazı vardı güncelleme penceresinde bende bunlar ne diye araştırayım dedim bilgisayar o ara kitlendi 5-10 sn sonra ekran felan gitti sadece duvar kagıdı kaldı sonra mavi ekran hatası geldi.Daha sonra reset attı dolayısıyla ve bir daha açılmadı bilgisayar.bende tekrar format atayım dedim bu sefer c yi görmedi pc.bende dellendim aldıgım yedegi tekrar kurdum.hatta yedegi kurarken bile sorun oluştu 1. sefer kurdugumda yine mavi ekran hatası verip kapanıp tekrar açılıyordu pc sonra 2. kez geri yüklemeyi yükledim sorunsuz acıldı bilgisayar.ve bu haliyle kullanıyorum.

özet olarak bu home basic den kurtulmanın bir yolu var mı ?

kurdugum sürüm win7 ultimate 64bit(orjinal degil)

• quote:

arkadaslar gecen gün aldıgım ram i taktım sorunsuz çalıştı.Ancak ben işletim sisteminden de memnun degildim ultimate kurdum.kurulduktan sonra windows güncelleştirmleri felan yaptı bilgisayar.güncelleştirmeler bittiginde 2 tane oluştu diye yazı vardı güncelleme penceresinde bende bunlar ne diye araştırayım dedim bilgisayar o ara kitlendi 5-10 sn sonra ekran felan gitti sadece duvar kagıdı kaldı sonra mavi ekran hatası geldi.Daha sonra reset attı dolayısıyla ve bir daha açılmadı bilgisayar.bende tekrar format atayım dedim bu sefer c yi görmedi pc.bende dellendim aldıgım yedegi tekrar kurdum.hatta yedegi kurarken bile sorun oluştu 1. sefer kurdugumda yine mavi ekran hatası verip kapanıp tekrar açılıyordu pc sonra 2. kez geri yüklemeyi yükledim sorunsuz acıldı bilgisayar.ve bu haliyle kullanıyorum.

özet olarak bu home basic den kurtulmanın bir yolu var mı ?

kurdugum sürüm win7 ultimate 64bit(orjinal degil)

Bicimlendirmeden yani home basici silmeden mi yukledin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.