Şimdi Ara

DELL N4050 Kullanıcıları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
4
Favori
53.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç güncelleştirme yapmadığım için o konuda bişe söylemem çünkü orjinal kullanmıyorum. ama haklısın eskiden ısındığı kadar ısınmıyor makina.oda bi + daha
  • pulstar senden bişey rica etsem,ekran kartın amd 6470m değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burtark

pulstar senden bişey rica etsem,ekran kartın amd 6470m değilmi ?

Evet. 6470M...!!!
  • Rica etsem gpu-z programını açıp onun prntscreenini bana gönderebilirmisin ?
  • http://www.youtube.com/watch?v=Ewe1sOf0ZQM

Bu ses normal mi sizce arkadaşlar. Daha yeni çektim video'u. Dell servisini çağırmadan önce, bu sesin normal olup olmadığını anlamam gerek.

Teşekkürler.
  • evet sesin çıkması normal.benim pcdende çıkıyor ama o kadar yüksek değil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: crawlers

http://www.youtube.com/watch?v=Ewe1sOf0ZQM

Bu ses normal mi sizce arkadaşlar. Daha yeni çektim video'u. Dell servisini çağırmadan önce, bu sesin normal olup olmadığını anlamam gerek.

Teşekkürler.

o ses normal ben dede var çogu kimsede de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burtark

Rica etsem gpu-z programını açıp onun prntscreenini bana gönderebilirmisin ?

Neden istedin?

• quote:

Teşekkürler.

Ses birebir aynı mı?

Çok gıcırtılı geldi.

Normalde daha tok bir sesse normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Teşekkürler.

Ses birebir aynı mı?

Çok gıcırtılı geldi.

Normalde daha tok bir sesse normal.

N5010'la aynı DVD yazıcı..Ses anormal..

• quote:

Orijinalden alıntı: elementry
    N5010'la aynı DVD yazıcı..Ses anormal..

Ben çekimden diye düşündüm.

Dediğim gibi ses çekimdekiyle aynıysa gerçekten anormal.

Videoyu izlerken ben de baktım; benim N4050'de ses daha tok çıkıyor.
  • yaw konu açtım dell 'le yaşadığım sorunla ilgili.Bi bakın allah rızası için yaaa. Başınıza gelirse anlarsınız...
  • benimkide böyle . neden bantgenişliği 2.4 gb/ps ? en az 20 falan olması lazım. onu merak ediyorum

• bugün i3 lü modelini aldim. hemen konuya girip okumaya başladım. ancak aklımda 2-3 tane soru var RAM takviyesi ve format lazım mı birde pes 11 fifa 12 gibi oyunları açar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahseer898 -- 24 Aralık 2011; 19:12:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

bugün i3 lü modelini aldim. hemen konuya girip okumaya başladım. ancak aklımda 2-3 tane soru var RAM takviyesi ve format lazım mı birde pes 11 fifa 12 gibi oyunları açar mı ?

Hayırlı olsun. Ben bellek takviyesi ve formatı yapmadım. Uzun bi süre yapmayacağım. Yapanlar memnun olmalılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eqqual

quote:

bugün i3 lü modelini aldim. hemen konuya girip okumaya başladım. ancak aklımda 2-3 tane soru var RAM takviyesi ve format lazım mı birde pes 11 fifa 12 gibi oyunları açar mı ?

Hayırlı olsun. Ben bellek takviyesi ve formatı yapmadım. Uzun bi süre yapmayacağım. Yapanlar memnun olmalılar.

teşekkürler ama bende takviye yapmayı düşünüyorum ancak format atmak garantiden çıkarır mı?
  • Bellek takviyesi yaparken 0811 le başlayan Dell teknik servisi aramalısın. Formatı at, bir şey olmaz.
  • NT kampanya yapmış fiyat uygun gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcroses -- 25 Aralık 2011; 11:52:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eqqual

quote:

Bellek takviyesi tavsiye ederim.

Nasıl yapacağın başlıkta var. Servise yokun düşerse üzerinde gelen belleği tutarsın sadece. Tabii dikkatli olman ve cihaza fiziksel zarar vermemen gerek.

Home Basic'ten memnunsan formata gerek yok.
  • quote:

pes 12 ve fifa 12 yi sorunsuzca mediumda açıyor rahat rahat oynarsın
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.