Şimdi Ara

DELL N4050 Kullanıcıları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
4
Favori
53.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

arkadaslar gecen gün aldıgım ram i taktım sorunsuz çalıştı.Ancak ben işletim sisteminden de memnun degildim ultimate kurdum.kurulduktan sonra windows güncelleştirmleri felan yaptı bilgisayar.güncelleştirmeler bittiginde 2 tane oluştu diye yazı vardı güncelleme penceresinde bende bunlar ne diye araştırayım dedim bilgisayar o ara kitlendi 5-10 sn sonra ekran felan gitti sadece duvar kagıdı kaldı sonra mavi ekran hatası geldi.Daha sonra reset attı dolayısıyla ve bir daha açılmadı bilgisayar.bende tekrar format atayım dedim bu sefer c yi görmedi pc.bende dellendim aldıgım yedegi tekrar kurdum.hatta yedegi kurarken bile sorun oluştu 1. sefer kurdugumda yine mavi ekran hatası verip kapanıp tekrar açılıyordu pc sonra 2. kez geri yüklemeyi yükledim sorunsuz acıldı bilgisayar.ve bu haliyle kullanıyorum.

özet olarak bu home basic den kurtulmanın bir yolu var mı ?

kurdugum sürüm win7 ultimate 64bit(orjinal degil)

Bicimlendirmeden yani home basici silmeden mi yukledin?

c ye format attım sonra ultimate kurdum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burtark
    bende öyle yaptım taktığım rami çıkardım.orh,jinal rami ile sorunsuz çalışıyor ama 6 gb den geri 4 gb ye düştüm.ama genede servise yolladım.bi baksınlar nasılsa beleş

Ram'i mi servise yolladın laptop'ı mı?

Zira bu aldığın ram'in problemli olduğu anlamına gelir.

ram ile beraber laptop ı da gönderdim.bencede problem ramde ama 1 çalışıyordu . peki şimdi neden çalışmıyor

• quote:

quote:

quote:

arkadaslar gecen gün aldıgım ram i taktım sorunsuz çalıştı.Ancak ben işletim sisteminden de memnun degildim ultimate kurdum.kurulduktan sonra windows güncelleştirmleri felan yaptı bilgisayar.güncelleştirmeler bittiginde 2 tane oluştu diye yazı vardı güncelleme penceresinde bende bunlar ne diye araştırayım dedim bilgisayar o ara kitlendi 5-10 sn sonra ekran felan gitti sadece duvar kagıdı kaldı sonra mavi ekran hatası geldi.Daha sonra reset attı dolayısıyla ve bir daha açılmadı bilgisayar.bende tekrar format atayım dedim bu sefer c yi görmedi pc.bende dellendim aldıgım yedegi tekrar kurdum.hatta yedegi kurarken bile sorun oluştu 1. sefer kurdugumda yine mavi ekran hatası verip kapanıp tekrar açılıyordu pc sonra 2. kez geri yüklemeyi yükledim sorunsuz acıldı bilgisayar.ve bu haliyle kullanıyorum.

O zaman ultimate yukledigin dvd'de problem vardir. Baska bir tanesiyle dene. Bende de dvd'de bir problem olmustu. Baska bir dvd'yle sorunsuz yukledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

bende öyle yaptım taktığım rami çıkardım.orh,jinal rami ile sorunsuz çalışıyor ama 6 gb den geri 4 gb ye düştüm.ama genede servise yolladım.bi baksınlar nasılsa beleş

ram ile beraber laptop ı da gönderdim.bencede problem ramde ama 1 çalışıyordu . peki şimdi neden çalışmıyor

2 ihtimal var:
    1: ya yeni ram bozuk.
    2: ya da uzerinde gelen ramle uyumsuz oldugu bir sey var.

Ben de uzerinde gelen 2gb ramin yanina 4 gb corsair ekledim bir problem cikmadi.

Servise vermeden once uzerinde geleni cikarip sadece yeni ramle deneseydin belki belli olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman ultimate yukledigin dvd'de problem vardir. Baska bir tanesiyle dene. Bende de dvd'de bir problem olmustu. Baska bir dvd'yle sorunsuz yukledim.

madem öyle hocam eger sizin yüklediginiz sürümde orjinal degilse link alabilir miyim :)

• quote:

madem öyle hocam eger sizin yüklediginiz sürümde orjinal degilse link alabilir miyim :)

Bir yerden indirmedim hocam.

DVD halinde bulabildiklerimden denedim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2 ihtimal var:
    1: ya yeni ram bozuk.
    2: ya da uzerinde gelen ramle uyumsuz oldugu bir sey var.

Ben de uzerinde gelen 2gb ramin yanina 4 gb corsair ekledim bir problem cikmadi.

Servise vermeden once uzerinde geleni cikarip sadece yeni ramle deneseydin belki belli olurdu.

ya servise yollamadım.ram bozuk.vatan pc ye gidip ordan değiiştireceğim

• rica etsem dell n4050 kullanıcıları ekran kartlarının gpu-z fotosunu koyabilirmi
  • quote:

rica etsem dell n4050 kullanıcıları ekran kartlarının gpu-z fotosunu koyabilirmi

DELL N4050 Kullanıcıları

DELL N4050 Kullanıcıları

buyur hocam.

benim bi sorunum daha var oyunlarda ekran yarım kenarlardaki siyahlıkları gideremiyorum.Birde ben bu ekran kartını kullanıp kullanmadıgını nereden ögrenebilirim veya her zaman ati açık olsa nasıl yapabilirim ?

• quote:

quote:

rica etsem dell n4050 kullanıcıları ekran kartlarının gpu-z fotosunu koyabilirmi

DELL N4050 Kullanıcıları

DELL N4050 Kullanıcıları

buyur hocam.

benim bi sorunum daha var oyunlarda ekran yarım kenarlardaki siyahlıkları gideremiyorum.Birde ben bu ekran kartını kullanıp kullanmadıgını nereden ögrenebilirim veya her zaman ati açık olsa nasıl yapabilirim ?

teşekkür ederim.benimde aklımda bikaç soru var.birçok ati6470 in gpu-z fotosuna baktım ve hiçbiri doğru göstermiyor . acaba neden ?
    catalyst den yüklediğiniz oyunun simgesine tıklayarak onu yüksek performanslı gpu olarak ayarlarsanız olur.

• ayarlamama ragmen yok intel graphics den açıyor.biraz araştırdım sorunu sorun ekran kartından kaynaklıymış :((

bu 6470 yoksa yok mu :D
  • vardırda devreye girmiyordur
  • Uygulama bazlı devreye giriyor.

O uygulamayı da ancak kullanıcı atayabiliyor.

Hayır böyle bir cihazdan daha ne bekleniyor anlamıyorum.

Ben hiç ihtiyaç duymuyorum ATI ekran kartına.
  • quote:

Uygulama bazlı devreye giriyor.

hocam tamam red alert 2 den vazgeçtim bari şu oyunlara girdigimizde ekranın yanındaki siyahlıklardan kurtulmanın yolunu söyleyin ya :((

bu ati catalyst mi nedir hiç bi ayar yapılmıyor ki lanet programda :(
  • quote:

quote:

Uygulama bazlı devreye giriyor.

hocam tamam red alert 2 den vazgeçtim bari şu oyunlara girdigimizde ekranın yanındaki siyahlıklardan kurtulmanın yolunu söyleyin ya :((

bu ati catalyst mi nedir hiç bi ayar yapılmıyor ki lanet programda :(

Hocam bi bilsem.

Ben hiç oyun oynamıyorum bu laptop'ta...

• Arkadaşlar bu modelin şarjı ne kadar gidiyor? Kasa kalitesi, ses kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Divinity2

Arkadaşlar bu modelin şarjı ne kadar gidiyor? Kasa kalitesi, ses kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

şarjı 4-5 saat kasa kalitesi güzel benim tek sevmediğim yanı tuşlarının esnemesi.
    Ses kalitesi benim gördüğüm kadarı ile 14'' olanlarla benzer. Fiyat performans ise çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

quote:

Orijinalden alıntı: Divinity2

Arkadaşlar bu modelin şarjı ne kadar gidiyor? Kasa kalitesi, ses kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

şarjı 4-5 saat kasa kalitesi güzel benim tek sevmediğim yanı tuşlarının esnemesi.
    Ses kalitesi benim gördüğüm kadarı ile 14'' olanlarla benzer. Fiyat performans ise çok iyi.

teşekkür ederim
  • arkadaşlar sun fifa 11 yukledim oyun sorunsuz çalışıyor ancak renklerinde biraz sorun var gibi siyah noktalar felan var gibi. ati den felan ayar mı yapmam lazım bi yardımcı olsanız?
  • 6 gb ramim var ama görev yöneticisinde 4 olarak kullanıyor.ama bilgisayar'ın özelliklerine bakınca 6 gb yazıyor. neden?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.