Şimdi Ara

DELL N4050 Kullanıcıları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
4
Favori
53.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burtark

6 gb ramim var ama görev yöneticisinde 4 olarak kullanıyor.ama bilgisayar'ın özelliklerine bakınca 6 gb yazıyor. neden?

Çok ilginç, ben de merak ettim şimdi..?
  • bilen yokmudur ?
  • arkadaşlar ben ssd sata3 almayı düşünüyorum.acaba alsam bilgisayar destekler mi ?
  • quote:

arkadaşlar ben ssd sata3 almayı düşünüyorum.acaba alsam bilgisayar destekler mi ?

Desteklese bile eğer profesyonel amaçlı almıyorsan böyle bir cihaz için gereksiz bir harcama olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

arkadaşlar ben ssd sata3 almayı düşünüyorum.acaba alsam bilgisayar destekler mi ?

Desteklese bile eğer profesyonel amaçlı almıyorsan böyle bir cihaz için gereksiz bir harcama olur.

ssd ve ram benim de aklımda. ama 3 yıl sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: eqqual

3 yıl sonra bu cihaza mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 24 Ocak 2012; 2:17:23 >
  • quote:

quote:

3 yıl sonra bu cihaza mı?

tabi o kadar dayanırsa. eh o zamana kadar bu fikir en az on defa değişeceği için şimdilik evet, 3 yıl sonra bu cihaza düşünmekteyim.
  • quote:

tabi o kadar dayanırsa. eh o zamana kadar bu fikir en az on defa değişeceği için şimdilik evet, 3 yıl sonra bu cihaza düşünmekteyim.

3 yıla kadar neler çıkar neler?

Emin ol, yeni teknolojiler senin-benim fikirlerimizden daha hızlı değişir, hatta değişiyor.
  • quote:

quote:

profesyonel amaçlı derken ?
    ben ssd'yi bilgisayarımı daha hızlı hale getirmek için düşünüyorum. ayrıca destekliyormu ?,kesin bi bilginiz varmı ?
  • quote:

profesyonel amaçlı derken ?
    ben ssd'yi bilgisayarımı daha hızlı hale getirmek için düşünüyorum. ayrıca destekliyormu ?,kesin bi bilginiz varmı ?

Profesyonel derken, "maddi kazanç elde ettiğin bir iş yapman ve SSD alarak işini daha hızlı ve rahat bir hale getirmen" anlamında dedim.

Destekleme konusunda bir bilgim yok.

Sadece kişisel görüşüm; desteklese bile SSD'yi hakedecek bir cihaz olmadığı yönündedir.
  • anladım ama bence ssd hakeder bu . sonuçta i5 yani 6 gb de rami var.bence bu 2 yıl boyunca yeter bana
    peki nereden öğrenebilirim desteklediğini ?
  • quote:

anladım ama bence ssd hakeder bu . sonuçta i5 yani 6 gb de rami var.bence bu 2 yıl boyunca yeter bana

Forumun Depolama bölümüne sor istersen.
  • quote:

anladım ama bence ssd hakeder bu . sonuçta i5 yani 6 gb de rami var.bence bu 2 yıl boyunca yeter bana

desteklemeden kastettiğiniz nedir?
    ssd sata olduktan sonra sistem hdd veya ssd olduğunu sorgulamayacaktır diye düşünüyorum. Bu cihaz ssd çalıştırmazsa ben hemen çöpe atayım...
  • Bir arkadaş istemiş, GPU-Z ekran görüntüleri:
     DELL N4050 Kullanıcıları

DELL N4050 Kullanıcıları

Ayrıca sürekli soranlar oluyor;
    sistemdeki ATI ekran kartı ile HD3000 arasında 2 tür geçiş işlemi yapılıyor:
    1- Uygulama bazlı seçim
    2- Tamamen tekil ekran kartı tercihi (sürekli ikisinden birisini kullanmak için)

bu 2 seçenekten (2 karttan değil, 2 yöntemden) hangisini kullanacağınızı Catalyst control Center programındaki Güç ayarları kısmında Değiştirlebilir Grafik Yönetimi kısmından ayarlıyoruz:

DELL N4050 Kullanıcıları

DELL N4050 Kullanıcıları

• 2 ekran kartından sadece birini sürekli kullanmak için seçim yaptığınızda aşağıdaki gibi bir ekranla seçim yapıyorsunuz:

DELL N4050 Kullanıcıları
  • Uygulama bazlı grafik yönetimi seçerseniz aşağıdaki gibi her uygulama için ayrı ayrı ekran kartı belirleyebiliyorsunuz:

DELL N4050 Kullanıcıları

DELL N4050 Kullanıcıları

• bu seri için en son A06 Bios yayınlandı galiba; bu güncellemeyi yaptım. Fakat bir de Toshiba HDD için Firmware güncellemesi koymuşlar, bunu uygulayan varmı? DOS modunda çalıştığı için daha deneyemedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbuyukbalkan

2 ekran kartından sadece birini sürekli kullanmak için seçim yaptığınızda aşağıdaki gibi bir ekranla seçim yapıyorsunuz:

DELL N4050 Kullanıcıları

hocam bende bu ekran gelmiyor direk uygulama bazlı ekran geliyor acaba kullandıgınız driver ve ati sürüsücüsünün linklerini verir misiniz ?
  • 3 önceki mesajımda var olan resimleri dikkatli incelerseniz bu ekrana geçiş yapmak için önce yöntem tercihi yapmalısınız. Bunu değiştirilebilir grafik yönetimi kısmından yapabilirsiniz. Anladığım kadaryla zaten ATI sürücüleri yüklemişsiniz.
    Ama yüklemediyseniz dell support sitesinden service tag girerek ilgili sürücülere ulaşabilirsiniz.
    buraya tıklayınız... ve açılan sayfada Service TAG numaranızı girip size özel download sayfasına ulaşınız. Orada Windows7 versyonunu seçerek tüm sürücüleri indirebilirsiniz (HD6470 dahil)...

• arkadaşım çok güzel anlatmışşın da senin catalyst eski sürüm heralde çünkü benimkinde "değiştirilebilir grafik yöntemi" yok sadece "değiştirilebilir grafikler" var. yani sadece programlara göre atayabiliyorum.o da şimdi çalışmıyor.yüksek per seçiyorum uygula diyorum eski haline getiriyor yani olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.