Şimdi Ara

DELL N5110 15N KULLANICI KULÜBÜ (ANA KONU) (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.148
Cevap
37
Favori
395.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onder.t

Temiz kurulum yapmak istiyorum ama Windows 7 Home Basic ile geliyordu sanırım. MSDN olarak internette Home Premium bulabiliyorum. Onunla kurulum yapabilir miyim?
    ssd almayı düşünüyorum, sata3 destekler mi acaba?
  • asdfg112 kullanıcısına yanıt
    Ben yeni ssd taktım
    Adata-sp900-25-ssd-disk-sata3-128gb
    Bir sıkıntı yaşamadım gerçi hız olçmedim ama 10 sn de açılınca tüm isteğim olmuş kabul oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabınız için teşekkür ederim. programların çalışma hızı konusunda ne diyebilirsiniz? profesyonel bir şey istemiyorum, sadece program ve klasörlerin açılış süresi kısalsın istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

cevabınız için teşekkür ederim. programların çalışma hızı konusunda ne diyebilirsiniz? profesyonel bir şey istemiyorum, sadece program ve klasörlerin açılış süresi kısalsın istiyorum
    beni çileden çıkardı bu dell, recovery çalışmıyor denemediğim yol kalmadı diğer işletim sistemlerinide kabul etmiyor recovery bölümüde silinmemiş recovery başlamıyor fabrika ayarlarına dönelim dedik olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shnby

beni çileden çıkardı bu dell, recovery çalışmıyor denemediğim yol kalmadı diğer işletim sistemlerinide kabul etmiyor recovery bölümüde silinmemiş recovery başlamıyor fabrika ayarlarına dönelim dedik olmuyor.

Alıntıları Göster
    Dostlar ben wireless den internete bağlanıyorum ve her türlü siteye giriyorum fakat sadece facebook a hiç bir zaman giremiyorum önceden girebiliyordum sorun nedir acaba
    Ssd ye kaydettiginiz programlar ve klasorler hızlı açılıyor. Orn; office i ben ssd ye kaydettim hemen acabiliyorum. Toplam 15-17 sn gibi bir sürede açılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mosquito0031

Ssd ye kaydettiginiz programlar ve klasorler hızlı açılıyor. Orn; office i ben ssd ye kaydettim hemen acabiliyorum. Toplam 15-17 sn gibi bir sürede açılıyor.

aynı anda hem ssd hem normal hard diski mi kullanıyorsunuz bilgisasyarda?
    Evet dvd rom u söktüm oraya eski hdd yi taktım aparat ile birlikte. Çıkan dvd rom u da kutuya aldım harici olarak kullanıyorum.

• Anlaşılan çok yeteneklisiniz:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirigmus kullanıcısına yanıt
    bendede aynısı oldu 8.1 kurduktan sonra windows search kapataçaksın windows dizi eklame hizmeti diye de adlandırılabilir sorununu google yaz bulursun
    Aslında zor değil yapmak ama hdd yi resmen bilgisayarın kalbine gömmüşler. Sökülmedik vida kalmıyor hdd değiştirirken. Ondan sonrası kolay zaten. Ben eski hdd ye format atmadım. Tekrar yüklemeden bazı programları calistirabildim ama bazı programlari yüklemek gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnA

Aslında zor değil yapmak ama hdd yi resmen bilgisayarın kalbine gömmüşler. Sökülmedik vida kalmıyor hdd değiştirirken. Ondan sonrası kolay zaten. Ben eski hdd ye format atmadım. Tekrar yüklemeden bazı programları calistirabildim ama bazı programlari yüklemek gerekiyor.
    Arkadaşlar termal macun değişimi yaptım pc'de, topladıktan sonra klavye çalışmıyor. Isı değerleri güzel fakat klavye işlemiyor :)

Sorunu yaşayan var mı daha önce, bir daha çıkardık klavyeyi taktım yine olmadı. Bir püf noktası mı var, gayet nazik söktüm taktım herşeyi

Not: Resimde görüldüğü üzere takılı olduğunu yazıyor. Şuanda harici logitech kullanıyorum geçici olarak.

DELL N5110 15N KULLANICI KULÜBÜ (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ValarAlp -- 27 Şubat 2014; 17:59:11 >

• ValarAlp kullanıcısına yanıt
    Soketi düzgün taktığınızdan emin olun takarsınız klavyeyi yerine oturturken soketin tutacağının tam oturduğunu göremeyebilirsiniz bu bilgisayarlardan çok söktüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Soketi düzgün taktığınızdan emin olun takarsınız klavyeyi yerine oturturken soketin tutacağının tam oturduğunu göremeyebilirsiniz bu bilgisayarlardan çok söktüm.
    Klavye ihtiyacım var arkadaşlar, bazı harfler artık hiç basmıyor, bazısı da yerinden çıktı. Daha önce alan var mı ya da elinde olan var mı acaba?
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Ters takıyormuşum :) Teşekkürler yine de cevap için, diğer sökenlerinde aklında olsun, tersi düzü pek belli değil gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValarAlp

Ters takıyormuşum :) Teşekkürler yine de cevap için, diğer sökenlerinde aklında olsun, tersi düzü pek belli değil gibi.

aslinda uste gelecek kisminda up yaziyor ama gozunuzden kacmis demek ki. sokenler buna dikkat ederse sikinti yasamazlar saniyorum.

• ValarAlp kullanıcısına yanıt
    Ter düzü bellidir klavye fiber kablosundaki kablo uşları parlaktır soketteki pinlerde alttamı üstte mi görebilirsiniz ona göre takmalısınız siz nasıl uyduysa öyle takmışsınız.
  • MERHABA ARKADAŞLAR,
    Dell 5110 ile ilgili konuyu ilk açan benim.

Başlarda mümkün oldukça konuya destek vermeye ve sorularınızı yanıtlamaya çalıştım. Ancak sonradan işlerimin yoğunluğundan dolayı bu mesajlarla ilgilenemedim.

Şimdi, 1. mesajda fotoğraf ve özelliklerini gördüğünüz bilgisayarımı satıyorum.

İLGİLİ ARKADAŞLAR PM ATABİLİRLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gesenturk

MERHABA ARKADAŞLAR,
    Dell 5110 ile ilgili konuyu ilk açan benim.

Başlarda mümkün oldukça konuya destek vermeye ve sorularınızı yanıtlamaya çalıştım. Ancak sonradan işlerimin yoğunluğundan dolayı bu mesajlarla ilgilenemedim.

Şimdi, 1. mesajda fotoğraf ve özelliklerini gördüğünüz bilgisayarımı satıyorum.

İLGİLİ ARKADAŞLAR PM ATABİLİRLER.
    arkadaşlar ısınma sorunu için ne gibi önlemler alınabilir. ben şahsen cesaret edip açtım bilgisayarı..fana kadar ulaşıp tozunu aldım ve hava makinesi ile ne var ne yok attım. daha başka ne yapılabilir. çünkü GTA IV ile bilgisayarı denedim ve kasılmalar yaşıyor.

ayrıca ram ve hdd yükseltmeyi planlıyorum.

hdd içi 7200 rpm 2.5 1 TB düşünüyorum uygun mudur?
    ram için de 6'yı 8 yapmayı planlıyorum.1333 mhz şu an ki. 1600 mhz kaldırır mı? kaldırırsa illa iki sokettekini de mi değişmem gerek yoksa sadece birini değişsem yeter mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adammısınsimit -- 13 Mart 2014; 17:16:29 >

• Bu eski bilgisayar fanı temizlemekle olmaz işlemci ve ekran kartına da termal macun sürün ince tabaka halinde sürün.Sizin işleciniz en fazla 1333mhz ram destekler,1600 düşünmeyim hem aradaki farkı anlamazsınız ki ram kapasitesi yeterli seviyedeyse hızı size fazlasıyla yeter.Birde oyunu hangi ayarlarda oynuyorsunuz her oyunda mı aynı gta biraz sıkıntılı bir oyun yüksek sistemler bile doğru patch'ler olmadığında kasıyor.
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.