Şimdi Ara

DELL N5110 15N KULLANICI KULÜBÜ (ANA KONU) (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.148
Cevap
37
Favori
395.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Windows 10 64 bit pro yükledim ama ses driveri yok bu sorunu çözebilen varmı acaba ses az çıkyor ...

Windows 10 desteklemediği söyleniyor ama bu laptoptan daha düşük performanslı laptoplar destekliyor saçmalık oyun performansı çok iyi windows 10 nun win 7 de kasan FIFA 15 Win 10 da ayarlar ful bir şekilde kasma filan yok ....
  • mkemalecevit M kullanıcısına yanıt
    ssd nin cok faydasini gorursunuz can gelir makineye. Buyuk konusmayim ama 6 gb lik modul ben hic duymadim, 4+2 gb dir ramler. dolayisi ile 2 bosta kalir 8+4 seklinde kullanirsiniz alsaniz bile. Bence rame degmez 8gb moduller pahalidir. bende de 4-6-8 pek cok ram ile kullandim makineyi arada oyle aman aman fark olmuyor oyunlar disinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 15 Ağustos 2015; 23:21:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol bileğimizi koyduğumuz yerin boyası dökülüyor uzun zamandır. Gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Bileğimi her koyduğumda boya oluyor bileğim. Temizleyemiyorum da ıslak bir bez ile silmeye çalıştığımda yapışıyorlar bilgisayara. Anca elimle temizleyebiliyorum.
  • ZELZELE! kullanıcısına yanıt
    ben kurdum ve çok memnunum sıfırdan kurmadım windows 7 den yükselttim tüm sürücüleri kurulu olduğu için tanımamazlık olmadı bir tek nvidia sürücülerini güncelledi o kadar ses usb vs her şey tam çalışıyor çok memnunum açıkçası. ayrıca bende w7 yüklüyken pc nin masa üstüne gelmesi 1.5 dakika sürüyordu şu an 20 sn de açılıyor çok memnunum
  • satılık dell n5110 var mıdır ? i5 olandan.
  • Dell 5110 Recovery bölümünü format sırasında yanlışlıkla sildim, tekrar nasıl elde edebilirim, win 7 home premium keyim (OEM) var ve buna

uygun internet'ten farklı bir kaç yerden isoları indirdim ancak keyimi kabul etmiyor ne yapmam lazım
  • Mesajı baya geç yazdığımın farkındayım,Belki konu burdan taşınmışta olabilir. Ama bi ayrdım ederseniz çok sevinirim.Dell N5110 marka laptopu 4 yıla yakındır kullanıyorum ve gayet memnundum fakat son bir kaç haftadır pc de internete bağlanamama sorunu oluşmaya başladı bu sorunu ilk başlarda pc nin fazla ısınmasından sandığım için pc yi dinlendirdim fakat aynı sorunla tekrar karşılaşınca internette bir kaç araştırma yaptım pc nin içerisindeki wirelles kartının yanmış olabileceğini veya zarar görmüş olabileceğini öğrendim. Ama zarar görmüş veya yanmış olsa (BENİM DÜŞÜNCEM) hiç bir şekilde bağlanmaz internete ama bakıyorum bağlanıyor biraz sürüyor bağlı kalma süresi sonra tekrardan ağ bağlantısı hatası alıyorum aynı internete evde başka cihazlardan bağlandığımda sorun olmadığı için sorunun pc de olduğunu düşünüyorum bu konuda yardımcı olabilecek birisi varsa lütfen yardım etsin şimdiden teşekkürler

UMARIM SORUNUMU YETERİ KADAR İYİ ANLATMIŞIMDIR.

EĞER KONU BAŞKA Bİ YERE TAŞINDI İSE LÜTFEN BENİ YÖNLENDİRİN.

• quote:

Orijinalden alıntı: Styric

satılık dell n5110 var mıdır ? i5 olandan.

varsa iletişime geçin lütfen.
  • Bu model sata 3.0 hdd destekliyor mu kullanan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tektepegokalp

Bu model sata 3.0 hdd destekliyor mu kullanan var mı ?

destekliyor. sata 3.0'ların hepsi sata 2.0 uyumludur fakat sata 3.0 performansı alamazsınız sata 2 gibi davranır.
  • merhaba arkadaslar windows 10 yükseltme geldi ama bios desteklemiyor uyrası alıyorum bios güncel a11 olarak gözüküyor bunun i.in ne yapmam gerekiyor tesekkürler
  • Arkadaşlar merhaba..
    Dell N5110 mevcut ve bilgisayar yaklaşık 6-7 aydır kapat komutunu verdikten sonra sadece ekran kapanıyor işlemci ve fan çalışmaya devam ediyordu. Bu sebeple de açma düğmesine 5 sn basma yöntemiyle kapatıyordum sürekli. Daha sonra çeşitli sebeplerle format atmak durumunda kalmıştım.(Recovery bölümü olmasına rağmen recovery yapmadı. Ki hala Recovery bölümü mevcut.) Format atıp kuramayınca bilgisayarcıya yaptırdım ve bilgisayarcı Hdd'de sorun olduğunu yaklaşık bir sene önce söylemişti. (Düşmeden kaynaklı olabilir.)
    Geçen günlerde bilgisayarı Win10 yaptım. Ve ilk defa Win10 kurulduktan sonra hiçbir sorun yaşamadım normal kapanıp açılıyordu ki ta bilgisayar güncelleştirmeleri alana kadar. Yine aynı şekilde 5sn basarak kapatmaya devam ettim. Ancak 2 gün önce mavi ekran hatası ile karşılaştım ve bilgisayar onarım ekranından öteye gitmiyordu.
    Tekrar Win10 u kurarak açtım bad sector için tarama yaptım 12 kırmızı kare çıktı. Ancak ne talihsizliktir bilmiyorum ardından tekrar mavi ekran hatası verdi. Bu sefer ne windows kurabildim ne de dos yardımıyla bad sector düzeltmesi. Windows kurulurken de sürücü bulunamadı uyarısı veriyor ne Win10 ne de Win7 kurulmuyor.
    Sanıyorum ki Hdd'yi değiştirmekten başka çarem kalmadı..
    Benzer bir sorunla karşılaşan ve çözüm bulabilen varsa yardımını almak isterim..
    Bir de aklıma takılan bir soru bilgisayarın kapanmaması problemi Hdd değiştirsemde devam eder mi? O neden kaynaklanır?
    Şimdiden teşekkür ediyorum..

• Bugün laptop un iç kısmını temizlerken yanlışlıkla içindeki bir chip e zarar verdim.Ekrana görüntü gelmiyor gri ekran geliyor.Fakat bilgisayar normal çalışıyor hdmi çıkışından bağlayıp kullanabiliyorum.Bu küçük chip i nere bulabilirim?Bi kısmı kırıldığı için üzerindekileri okuyamıyorum.İçinizde anakartı arızalı olan varsa bu chip için bana ulaşabilir misiniz?Fotodaki kırmızı ile işaretlediğim chip.
     DELL N5110 15N KULLANICI KULÜBÜ (ANA KONU)

• Sirigmus kullanıcısına yanıt
    verdiginiz fotograf cok yetersiz, transistore benzettim ben. kirikta olsa yakin plan bir fotografini cekin parcanin ne oldugunu size soylemeye calisayim.

• suicide kullanıcısına yanıt
    Çekebildiğim kadar yakından çektim bunlar yeterli olur umarım.Beyaz büyük okla gösterilmiş vidanın altındaki parça.

• parca kl3 f kodlu (sondaki f nin cok onemli oldugunu sanmiyorum)bir smd transistor. tr de bulabilir misiniz bilmiyorum, ankarada bu islerin adresi konya sokak bir ihtimal bulunabilir. olmadi datasheetinden bakilarak muadil de uydurulabilir. birde ebay linki vereyim

http://www.ebay.com/itm/50PCS-BAT54C-KL3-30V-200mA-Schottky-Dual-Diode-PKG-SOT-23-Triode-transistor-L114-/300972692772

Çok teşekkür ederim. İzmirde oturuyorum birkaç yere soracağım ya da yurtdışından alacağım. Elimde arızalı netbook ve masaüstü anakartı var bunların üzerinde olma ihtimali var mıdır? Varsa onlardan da söküp takabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    olma ihtimali var tabi. ama bunu söküp tekrar lehimleyecek kisiye allah kolaylik versin ben ustundeki yaziyi dslr lensi ile zor okudum:) buarada transistor degilmis yanlis yazmisim bariyer diyotmus. bat54c kl3 diye geciyor tam olarak. datasheeti de su,http://www.farnell.com/datasheets/1317753.pdf gecmis olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 8 Ekim 2015; 16:47:02 >
    Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Arızalı netbook anakartına baktım ama bu kodda yok kodları farklı 2-3 tane var. Bunu temin ettikten sonra umarım bulunur lehimliyecek kişi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    rica ederim, buldugunuz parcalarin kodlarini yazarsaniz belki uyumlu olabilecek seylerdir. datasheetlerinden bakilabilir.

• 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.