Şimdi Ara

DELL N5110 15N KULLANICI KULÜBÜ (ANA KONU) (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.148
Cevap
37
Favori
395.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sene olmuş 2020 hala cayır cayır kullanıyoruz , ne mutlu bize maşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fan sesi olmasa iş görecek de, uyuz ediyor beni fanı. Değiştirdim gene aynı. CPU enerji verimliliği düşük diye mi böyle acaba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizde de aynı ses var. Alıştığım için normal geliyor. 9 sene oldu zaten. Hâlâ kullanıyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iz789 kullanıcısına yanıt
    Keske sessiz olsa. Hala iş görüyor cihazı. Canavar mübarek. Benim de 9 yıl falan oldu. Yani parasını fazlasıyla çıkarttı.

Ekrani full HD yapayım diye baya uğraşmıştım bir zamanlar :)
    Fan ve ekran eksisi bu cihazın.

• fanı yeniledim ben cihaz gayet sessiz çalışıyor, fan sesi gelmiyor diyebilirim. yeni değiştirip de hala sesli geliyorsa yaprağı ayırın rulmanına makine yağı damlatın 1 damla. tabi çok sessiz ortamda duyuluyor fırrr diye
  • Djarum Menthol kullanıcısına yanıt
    Ne kadar süredir sessizliği devam ediyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: bortecoder

Ne kadar süredir sessizliği devam ediyor?
    cihazı bu kasımda 2.el aldım hocam her parçasını sıfırı ile değiştirdim. kasımdan beri bu şekilde kullanıyorum
  • Djarum Menthol kullanıcısına yanıt
    Bi daha alayım bari fan.
    Fan linki falan varsa atar mısın hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: bortecoder

Bi daha alayım bari fan.
    Fan linki falan varsa atar mısın hocam?
    Hocam ürünü kaldırmış mağaza ama aynı mağazanın ürünü linkteki.

• Bende i3 ve 2gb ram modeli olan var

Şimdi buna ssd yanında kaç ram almaliyim arkadaşlar

Artı 2 mi yoksa sıfırdan 4 +4 mu
    8+8 mi

Nasıl olmalı

• merhabalar elime dell n5110 geçti laptop normal açılıyor ancak 8 kere bip sesi geliyor ekranı olmadığı için böyle yapıyor olabilir mi vga ve hdmi ile bağladım ancak bip sesi devam etti bilgisi ve tecrübesi olan var mı bu konuda

edit: evet arkadaşlar 8 bip sesi
    flex kablonun hasarlı olması durumunda
    ekranın hasarlı olması durumunda
    flex kablonun hiç takılmaması durumunda
    ekran kartı arızasında ötebiliyormuş.
    denenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leafy -- 12 Nisan 2020; 17:48:23 >
  • Leafy L kullanıcısına yanıt
    Evet ekran sorunu bu. By pass edemedim ben ekransiz çalışması için.

• quote:

Orijinalden alıntı: iz789

laptobun yonga seti Intel PCH HM67. uyumlu işlemcileri aratarak tedarik edebilirsiniz.
    hocam fiilen yapan var mı

benim i3

i5 veya i7 yapıp kullanan var mı
  • aahastra A kullanıcısına yanıt
    Yapan olup olmadığını bilmiyorum. Bir ara kendim i7 ye yükseltmeyi düşündüm. Ama uyumlu işlemci bulmak zor. Eski model artık. Yonga setiyle uyumlu bulmak zor.. O yüzden vazgeçmiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aahastra A kullanıcısına yanıt
    Anakart uyumuna bakmak lazim bu iş için.

• Bende ssd takmayı düşünüyorum harddisk var 500 gb cd room yerinden ssd boost yapıcam.i7 olan modellere baya işe yarar 2020 yılına göre oyunları sıkıntısız çalışıtıyor cs:go bf3 gibi oyunları rahat kaldırıyor çok sağlam pc sadece bu modellerin batarya sıkıntısı var oda olmasa anakartı bios update yapabilecez ama maalesef olmuyor bataryalarda çok sağlam değil açıkcası ama pc halen sapa sağlam 2012 de aldım halen işimi görüyor w10'da uyumsuzluk sorunları vardı dell in teknik desteği o sıkıntıyı geçirdi eskisi gibi driver updateleride gelmiyor gt525 modeline keşke gt525 yerine gt750 fln taksalardı makine baya sağlam giderdi.ssd takınca makine uçacak gibi görünüyor birde (bios konusundan anakartı bataryadan dolayı güncelleyemeyenler maalesef diskten boost yapacaklar.)sadece n5110 modeline 8gb ram birde ssd yetiyor.
  • Merhaba arkadaşlar,

N5110 laptop (Dell Inspiron N5110 Intel i7-2630 QM / Nvidia 1 GB GT525M Quad Core) aniden kapandı bir daha da açılmadı. Tamire verdim, yapamadılar. Şimdi açılıyor ama görüntü yok. Anakart değişmesi lazım dediler.

Anakart üzerinde yazan = DP/N CN-0MWXPK-70166 16I-08IT-A012

Kod hakkında bilgisi olan var mı? "CN-0MWXPK-70166" bu kısıma sahip çin sitelerinde anakart çıkıyor ama "16I-08IT-A012" bu kısımlar hep farklı oluyor.

Anakart olan ya da nereden tedarik edebileceğimi bilen var mı?

iyi forumlar.
  • Macbook Pro cihazım vardı. Dün sattım. Emektara kaldık gene. Neyse yazılım geliştiricisiyim, sabah erken ya da gece geç çalışmayı seviyorum. Sabah erkenden kalkıp, çalışmaya başladım. Izdırap oldu. Kafamın içinde etti nalet makinenin fan sesi. 3 saattir çalışıyorum ama çaresizlikten. MacBook Pro da eşşek yüküyle program çalışıyorken bile duymadım. Kaldı ki, bizim makinenin rölantisin MacBook Pro yük altındayken bile gelmiyor. MacBook Pro 2015 modeldi bu arada. 13" olan modeli.

Hayat bir kez daha anlattı ki, çekilmez çile imiş. Yıllarca kullandım, işitme kaybım var. Kesin sebebi bu alet.

• Arkadaşlar Selamın Aleyküm. Benim uzun zamandır sağ usb portları çalışmıyor biraz araştırdım hiçbirşey bulamadım.Enerji var fakat klavye maouse usb bellek çalışmıyor. bunu çözebilen kimse var mı?
  • Arkadaşlar elimde iki adet dell 5110 laptop var. Birisi i7 işlemci 8 gb ram, 256ssd var. 8 bip sorunu var,anakart değişim gerekli dediler,400 tl masraf çıkıyor.
    Diğeri i5, 4gb ram, 500 gb hd var. Ondaki sorun da, prize takınca adaptör ün ışığı sönüyor, onda da anakart problemi var, masrafı 400 civarı.
    İlkinin kasası bayağı hasar görmüş, ikincisi gayet iyi durumda.

Ne yapacağımı bilemedim, bir öneriniz var mı. Bu işin ehli kim var, yardımcı olacak. Kime gönderebilirim. Küçük bir şehirde yasıyorum,burda bu işlerden anlayan pek kimse yok.

• 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.