Şimdi Ara

DELL N5110 15N KULLANICI KULÜBÜ (ANA KONU) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.148
Cevap
37
Favori
395.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: delimavi1982

quote:

Orijinalden alıntı: sinergy_05

son seste cızırdıyo mu sizde de. bugün dikkat ettim de sesi sonuna kadar açınca hoparlör cızırdıyo epey bilemedim. daha iki gün oldu sürekli hatalarını buluyo gibi hissettim.

ses için kaç hz kaç bit yapmam gerekiyor? biri yardım etse

Cızıltı yok kardeş...Gayet yükses ses...Sen srs ayarlarını bulabildin mi???

düşük seste yok ancak sesi son sese getirince cızırdıyo. çok kafama takıldı. servisi çağırıp baktırıcam. hatalı falan mı acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: delimavi1982

quote:

son seste cızırdıyo mu sizde de. bugün dikkat ettim de sesi sonuna kadar açınca hoparlör cızırdıyo epey bilemedim. daha iki gün oldu sürekli hatalarını buluyo gibi hissettim.

ses için kaç hz kaç bit yapmam gerekiyor? biri yardım etse

Cızıltı yok kardeş...Gayet yükses ses...Sen srs ayarlarını bulabildin mi???

düşük seste yok ancak sesi son sese getirince cızırdıyo. çok kafama takıldı. servisi çağırıp baktırıcam. hatalı falan mı acaba

sen bilirsin kardeş...16bit 48000hz(dvd kalitesi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delimavi1982 -- 11 Eylül 2011; 18:42:18 >

• selam arkadaşlar... burda yazılanların hepsini okudukdan sonra dün gidip b41h43 aldım... gold dan 1300 e.. bilgisayarın görüntüsünden ve tuşlarından memnunum.. nerdeyse hiç göçme yok basınca.. sanırım bu pc den pc ye değişiyo...
    yanlız internet bağlantısında sorunum var.. olduğum yerdeki bütün ağları görüyor.. ama bağlanmıyor... şifreyi yazıyorum biraz bekliyo ve bağlanamadı diyor. şifre doğru ondan eminim... 2. bi modeme giriyor ama sık sık kopuyor.. bazen onada bağlantı hatası veriyor.. şimdi kullandığım laptop bunlara sorunsuz giriyor gayet de iyi çekiyor...
    daha format atmadım.. home basic haliyle kullanıyorum.. işletim sisteminden kaynaklanıyo olabilirmi? veya intel wi-fi bi de intel wireless diye 2 ayrı program var.. bunlarda mı sorun... ???
  • Arkadaşlar sag üstteki 3 tuş
    1 - ayarlar
    2 - ?
    3 - ekran kapatma

2.sini bir türlü çözemedim ne işe yarıyor.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corny

Arkadaşlar sag üstteki 3 tuş
    1 - ayarlar
    2 - ?
    3 - ekran kapatma

Dell Support Center tuşu.
    Dell destek merkezine bağlanır ve ordan ayarları yapmanı sağlar(örn.Dell Diagnostics,Pc sağlık kontrolü...)

böyle yazıyor kitabcıkta ben daha işletim sistemi kurmadım x64 bit win7 kuruyorum ram 4gb işlh. kasmaz kullanan arkadaşlar işletim sistemlerinide yazarsa sevinirim

İlk İzlenimlerim

İlk laptop'um olduğu için bir ürünle karşılaştırmaam ama farklı laptopları kullnama imkanım olmuştu.

TouchPad altında ki tuşlar hafif icine gciyor gibi bazı laptoplarda sert olurdu bu tuşlar ama kullanmadım daha pcyi kullnınca yazarım.
    Sanırım hızlı şarj oldu
    Kutu içeriği denen birşey yok bu fiyata normal gerçi
    Usb sayısı bana az geldi sanki ama e sata bile var onuda usb gibi kullnabiliyoruz galiba (yani 2 usb 2 usb3.0 olur)
    Kapak çok şık duruyor.
    Klavyedeki tuşları kullanırken sanki diğer arkdaşlarında dedği gibi diğeride çöküyor gibi oluyor ama az oluyor.(Abartılacak kadar değil)

İşletim sistemini kurduktan sonra test yaparım belki(kıyamam ben şimdi).Görüşlerimi aktaracağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: deadmanku

quote:

Orijinalden alıntı: Corny

Arkadaşlar sag üstteki 3 tuş
    1 - ayarlar
    2 - ?
    3 - ekran kapatma

Dell Support Center tuşu.
    Dell destek merkezine bağlanır ve ordan ayarları yapmanı sağlar(örn.Dell Diagnostics,Pc sağlık kontrolü...)

böyle yazıyor kitabcıkta ben daha işletim sistemi kurmadım x64 bit win7 kuruyorum ram 4gb işlh. kasmaz kullanan arkadaşlar işletim sistemlerinide yazarsa sevinirim

İlk İzlenimlerim

İlk laptop'um olduğu için bir ürünle karşılaştırmaam ama farklı laptopları kullnama imkanım olmuştu.

TouchPad altında ki tuşlar hafif icine gciyor gibi bazı laptoplarda sert olurdu bu tuşlar ama kullanmadım daha pcyi kullnınca yazarım.
    Sanırım hızlı şarj oldu
    Kutu içeriği denen birşey yok bu fiyata normal gerçi
    Usb sayısı bana az geldi sanki ama e sata bile var onuda usb gibi kullnabiliyoruz galiba (yani 2 usb 2 usb3.0 olur)
    Kapak çok şık duruyor.
    Klavyedeki tuşları kullanırken sanki diğer arkdaşlarında dedği gibi diğeride çöküyor gibi oluyor ama az oluyor.(Abartılacak kadar değil)

İşletim sistemini kurduktan sonra test yaparım belki(kıyamam ben şimdi).Görüşlerimi aktaracağım.

her ayrıntıyı yazmışsın :) şu klavye esnemesi çok gıcık bir durum.

sana da sorayım. ben yani aldım b41h43 modelini. aklıma takılan iki sıkıntı var. biri bu klavye esnemesi. diğeri de hoparlörün son seste hışırdaması. %75'i falan geçince hoparlör cızırdamaya başlıyor. sende de var mı bu sorun.

----------

bu hoparlör ve klavye sıkıntısı için bugün dell i aradım. durumu anlattım. hoparlör için önce driver yüklettiler. değişmedi ve servise yönlendirdiler beni. eğer sorun varsa değişim olur dediler (3 günlük olduğu için cihaz parça değişimi istemedim olursa direkt cihaz değişimi olacakmış)

bu arada telefon görüşmesi çok aşırı bir şekilde beni dell e hayran bıraktı. çünkü: 2 dk geçmeden birine bağlandı ve sırf hoparlör sorunu için 35 dk benimle konuştu. ilgi ve alaka en yüksek seviyedeydi. ve bu bilgisayarı kullandığım sürece birşey olsa "uff yine servisle uğraşıcam" derdim olmıycak. ve muhtemelen sonra alacağım bilgisayarlar da dell olacak. herkese de önericem

dell in servisi harika derlerdi de sadece evde servis olayından dolayı sanardım. telefonda da müthişler bakalım bir de servis gelip gittikten sonra görüşlerimi yazıcam.

• win7 kurarken ntrl missing hatası aldım bir daha kuryorum asam söyleceğimde açamadım daha .Çok uyuzuma gitti
  • bugün win 7 ultimate x64 kurdum beyler.. ramide 8 e çıkardım cihaz baya güzel oldu..
    ses konusuna gelince basslı müziklerde falan son seste evet cızırtı yapıyordu onu ses denetiminde ki ayarlardan düzelttim şu an bi sıkıntı yok...
    saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

bugün win 7 ultimate x64 kurdum beyler.. ramide 8 e çıkardım cihaz baya güzel oldu..
    ses konusuna gelince basslı müziklerde falan son seste evet cızırtı yapıyordu onu ses denetiminde ki ayarlardan düzelttim şu an bi sıkıntı yok...
    saygılar..

win 7 ultimate x64 ben bunu kuramıyorum işte hata veriyor laptop daha yeni geldi sıfır şu işe bak yardım edin lütfen.xp cdlerini takarsam mavi ekran win7 takarsam ntldr missing hatası alıyorum kafayı yiyecem.Ne yapayım yardım edin hdd sorunları için bir program vardı adını unuttum bilen link atarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmanku

quote:

bugün win 7 ultimate x64 kurdum beyler.. ramide 8 e çıkardım cihaz baya güzel oldu..
    saygılar..

win 7 ultimate x64 ben bunu kuramıyorum işte hata veriyor laptop daha yeni geldi sıfır şu işe bak yardım edin lütfen.xp cdlerini takarsam mavi ekran win7 takarsam ntldr missing hatası alıyorum kafayı yiyecem.Ne yapayım yardım edin hdd sorunları için bir program vardı adını unuttum bilen link atarsa sevinirim.

sanırım xp cd si ile bütün hardiski biçimlendirdin ??
    böyle birşey yoksa bios dan başlangıç seçeneğini hard disk e al öyle dene boot sorunu muhtemel hocam

• win7 taktım önce hdd 3 taneydi anlamadım bende sıfır ürün biri 34 mb dı sanırım oem mi ne yazıyordu biride system diyordu 2 gb dı 490küsürlüğü 2 ye ayırdım birine win7 kurdum işte hoşgeldiniz yazarken birden kapanıyor yazıyor 3 kere denedim.soran xpleri taktım onlardada mavi ekran geliyor 0x0000007B hatası kafayı üşüttüm şu an sıfır bilgisayda galiba badsector var
  • Arkadaşlar şuan xp kurmuş bulunuyorum dell'ime ama kafayıda yedim benim win7 dedimi sorun vardı yoksa ben biçimlendirme yaparken mi hata yaptım bunu asla öğrenemiyeceğim galiba.Ama acilen win7 geçmem gerek ne kadar performans farkı var acaba oyunlarda felan birde xp baydı beni xp xp yeter(Bu pcde xp ama modlu)..Şimdik geldi driverlara driver cdside vermedi bunlar.Neyse ki net var abi.Çok resimli bir mesaj oldu biliyorum ama incelemelerimi aktarmaya devam edecem şuan yavaş biçimlendirmede F sürücüsünü(258) gb ciçimlendiriyor baya yavaş ama anlamadım.

• quote:

saygılar..

hocam nasıl yaptınız açıklamısınız ? bende ses cızırtı problemiyle karşı karşıyayım.
  • Bizde hayırlısıyla win 7 ultimate x64 kursaydık ardaşlar şimdi.değilde yoruldum yarın .(E ve F sürücüsü var) Fsürücüsüne win7 kurmayı denesem başka bir dvd çektim eğer çalışmassa xpden acarım diye.Eğer çalışırsa direk elle E sürücüsünü biçimlendire bilirmiyim bir sorun olurmu bilgisi olan varsa lütfen yazsın.
  • kafayı yedim ve yatıyorum xp'ye driver yok ve halen win7 kuramadım yarın deniyecem hdd yanacak az kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAND1

quote:

saygılar..

hocam nasıl yaptınız açıklamısınız ? bende ses cızırtı problemiyle karşı karşıyayım.

ses simgesine sağ tıklayıp kayıttan yürütme aygıtları hoparlör e çift tıklayın gelişmişten ayarlamaları yapın
    saygılar..
  • quote:

quote:

bak şimdi bu olmadı..

birincisi bu çamur atmak değil diğer insanların da mağdur olmamaması için bilgiyi ve tecrübeyi paylaşmaktır..
    ikincisi ben bu modelden bir tane değil 4 tane aldım..2 si arakadaşlarıma kişisel kullanım için diğeri ofis için biride kendim için..
    üçüncüsü bu modelin bu 4 bilgisayarındada istisnasız aynı sorunlar mevcut..

madem kötü niye gittin 4 tane aldın..hadi hocam başka konuya geç sen mantıklı konuşmuyorsun pek...

bende i5 işlemcili olan modeli mevcut(1 hafta oldu alalı) kesinlikle bir probleme raslamadım.. gerçi sen i7 işlemcili modeli söylüyorsun sanırım ama dell i alıp yerden yere vurmussun.. madem kötüydü almasaydın derler adama..

yahu kullanmasak yutacağız resmen..

iyi forumlar beyler...saygılar

şimdi neden 4 tane aldın sorusuna şöyle cevap vereyim..benim günlük kullanım için bir bilgisayara acil ihtiyacım vardı..yaklaşık 4 yıllık hp marka dizüstüm ekran kartı chipseti arızası nedeni ile tamire gitmişti..bir adette ofiste ihti,yaç vardı..ayrıca bir arkadaşımda o dönemde benden bir bilgisayar tavisiyesi istemişti..ve ben bilgisayarcıma gittiğimde bu bilgisayarı son anda listesinde gördü ve fiyatı gayet cazip geldi..özelliklerde makul göründü..bende o arkadaşımada öncceden dell marka laptop kullandığım ve güvendiğim için hiç düşünmeden sipariş verdim..sonra o arkadaşımda bir öğretmen arkdaşı için aynından bir sipariş daha vermemi istedi..bunu açıklığa kavuşturduğumuza göre gelelim i7 işlemcili modeline..sende i5 varmış kendini şanslı saymalısın..delin şubat-mart üretimi tüm i7 işlemcili anakartlı modellerinin hepsinde bu sorunun olduğunu düşünmem için yeteri kadar kullanma ve test etme şansım oldu..ayrıca bilgisayarları aldığım yerde benden sonra bu modelden bir miktar daha satış yapmış..ve neredeyse tamamından aynı şikayetlerle kendisine gelen bilgisiyarların gittiğimde ekran kartı driverlarını birlikte güncelledik..performans testlerini birlikte yaptık..ve bu modelden alıpta şu şikayetleri olamayan birileri varsa şanslıdır..birincisi bu forumdada sıkça dile getirilen oyunlarda bir süre sonra yavaşlamalar ve donmalar..aşırı ısınma..bunu hafife almayın derim çünki uzun süreli yoğun çalışmalarda ekran kartı chipsetiniz garantinin bitmesine müteakip yada daha önce her an gidebilir..özellikle ısıl değerler bu laptop için kesinlikle zorlanmaması gerektiğini gösteriyor..ben gördüğüm hataları burada yazıyorum..bunalra itibar edip etmemek tabiki kişiyi bağlar..sen nasılki görüşünü yazıyorsan tabi konuşma ve uslup şekline baktığımda seni çokta adam yerine koymaya gerek olmadığı durumu ortaya çıkıyorki bu ayrı bir konu..ben hala görüşlerimde bir farklılık yada değişiklik taşımıyorum..ayrıca şu usb 3.0 adaptörünün bazı aygıtlarda sorun çıkarma olayı konusunda biraz alayvari bir uslup kullanarak beni eleştirmişsin ancak dell'in driver desteğine baktığında kendilerinin bile ne kadar sonra farkedip bir güncelleme ile bunu düzeltmeye çalıştığını göremeyecek kadar da bilgisizsin..daha fazla söze gerek yok..benim görüşüm açık ve net dell bu modeli ile itibarını benim gözümde sıfırlamıştır..bunu birçok marka zamanında yaptı ve prestij kaybetti..en sonunda dell de bu kervana katıldı..bir örnekle bunu sana daha iyi açıklayabilirim..bir model piyasaya girdiğinde çok kısa bir sürede fiyatı sürekli düşüyorsa onda bir sorun var demektir..bu modelle birlikte başka bir markanın bir ürünü nerdeyse aynı fiyatla piyasaya girmişti..ve o marka fiyatını yükseltirken dell dahada aşağılara çekti..bana göre dell bu bilgisayarların sorunlu olduğunun farkında ve bizim ülkemizde o süreçte üretilen tüm anakartlı bilgisayarları eritmek ve elden çıkarmak için bu politikayı gütmüştür..bu benim görüşümdür ve kimseyi bağlamaz..ayrıca şu muhteşem evde hizmetten yararlanan kaç kişi var burada..bir bilgisayar sorunlu ise evde yada aldığın yerden servise yollama arasındaki farkı çözebilmiş değilim..tabii çok yoğun bir işadamı yada saat ücreti bindolarlık bir işsahibi yada yetkilisi isen bu farkı belki anlayabilirim..ama benim için evde yada serviste olması farketmez..önemli olan sağlam dayanıklı işlevini adam gibi yerine getiren bir bilgisayar olması önemlidir..ayrıca bir bilgisayarı daha almadan servise yollamak fikri ise hepten berbat bir düşünce..bu yerinde servis nerdeyse bir efsaneye dönecek ve bu hizmetten yararlanan kişi sayısı konusundada şüphelerim var...son bir not yazdığın yazıyı tekrar oku bakalım oradaki sözlerinde ne gibi çelişkiler ve saçma sapan sözler göreceksin..

• quote:

Orijinalden alıntı: metin110

quote:

quote:

bak şimdi bu olmadı..

birincisi bu çamur atmak değil diğer insanların da mağdur olmamaması için bilgiyi ve tecrübeyi paylaşmaktır..
    ikincisi ben bu modelden bir tane değil 4 tane aldım..2 si arakadaşlarıma kişisel kullanım için diğeri ofis için biride kendim için..
    üçüncüsü bu modelin bu 4 bilgisayarındada istisnasız aynı sorunlar mevcut..

madem kötü niye gittin 4 tane aldın..hadi hocam başka konuya geç sen mantıklı konuşmuyorsun pek...

bende i5 işlemcili olan modeli mevcut(1 hafta oldu alalı) kesinlikle bir probleme raslamadım.. gerçi sen i7 işlemcili modeli söylüyorsun sanırım ama dell i alıp yerden yere vurmussun.. madem kötüydü almasaydın derler adama..

yahu kullanmasak yutacağız resmen..

iyi forumlar beyler...saygılar

şimdi neden 4 tane aldın sorusuna şöyle cevap vereyim..benim günlük kullanım için bir bilgisayara acil ihtiyacım vardı..yaklaşık 4 yıllık hp marka dizüstüm ekran kartı chipseti arızası nedeni ile tamire gitmişti..bir adette ofiste ihti,yaç vardı..ayrıca bir arkadaşımda o dönemde benden bir bilgisayar tavisiyesi istemişti..ve ben bilgisayarcıma gittiğimde bu bilgisayarı son anda listesinde gördü ve fiyatı gayet cazip geldi..özelliklerde makul göründü..bende o arkadaşımada öncceden dell marka laptop kullandığım ve güvendiğim için hiç düşünmeden sipariş verdim..sonra o arkadaşımda bir öğretmen arkdaşı için aynından bir sipariş daha vermemi istedi..bunu açıklığa kavuşturduğumuza göre gelelim i7 işlemcili modeline..sende i5 varmış kendini şanslı saymalısın..delin şubat-mart üretimi tüm i7 işlemcili anakartlı modellerinin hepsinde bu sorunun olduğunu düşünmem için yeteri kadar kullanma ve test etme şansım oldu..ayrıca bilgisayarları aldığım yerde benden sonra bu modelden bir miktar daha satış yapmış..ve neredeyse tamamından aynı şikayetlerle kendisine gelen bilgisiyarların gittiğimde ekran kartı driverlarını birlikte güncelledik..performans testlerini birlikte yaptık..ve bu modelden alıpta şu şikayetleri olamayan birileri varsa şanslıdır..birincisi bu forumdada sıkça dile getirilen oyunlarda bir süre sonra yavaşlamalar ve donmalar..aşırı ısınma..bunu hafife almayın derim çünki uzun süreli yoğun çalışmalarda ekran kartı chipsetiniz garantinin bitmesine müteakip yada daha önce her an gidebilir..özellikle ısıl değerler bu laptop için kesinlikle zorlanmaması gerektiğini gösteriyor..ben gördüğüm hataları burada yazıyorum..bunalra itibar edip etmemek tabiki kişiyi bağlar..sen nasılki görüşünü yazıyorsan tabi konuşma ve uslup şekline baktığımda seni çokta adam yerine koymaya gerek olmadığı durumu ortaya çıkıyorki bu ayrı bir konu..ben hala görüşlerimde bir farklılık yada değişiklik taşımıyorum..ayrıca şu usb 3.0 adaptörünün bazı aygıtlarda sorun çıkarma olayı konusunda biraz alayvari bir uslup kullanarak beni eleştirmişsin ancak dell'in driver desteğine baktığında kendilerinin bile ne kadar sonra farkedip bir güncelleme ile bunu düzeltmeye çalıştığını göremeyecek kadar da bilgisizsin..daha fazla söze gerek yok..benim görüşüm açık ve net dell bu modeli ile itibarını benim gözümde sıfırlamıştır..bunu birçok marka zamanında yaptı ve prestij kaybetti..en sonunda dell de bu kervana katıldı..bir örnekle bunu sana daha iyi açıklayabilirim..bir model piyasaya girdiğinde çok kısa bir sürede fiyatı sürekli düşüyorsa onda bir sorun var demektir..bu modelle birlikte başka bir markanın bir ürünü nerdeyse aynı fiyatla piyasaya girmişti..ve o marka fiyatını yükseltirken dell dahada aşağılara çekti..bana göre dell bu bilgisayarların sorunlu olduğunun farkında ve bizim ülkemizde o süreçte üretilen tüm anakartlı bilgisayarları eritmek ve elden çıkarmak için bu politikayı gütmüştür..bu benim görüşümdür ve kimseyi bağlamaz..ayrıca şu muhteşem evde hizmetten yararlanan kaç kişi var burada..bir bilgisayar sorunlu ise evde yada aldığın yerden servise yollama arasındaki farkı çözebilmiş değilim..tabii çok yoğun bir işadamı yada saat ücreti bindolarlık bir işsahibi yada yetkilisi isen bu farkı belki anlayabilirim..ama benim için evde yada serviste olması farketmez..önemli olan sağlam dayanıklı işlevini adam gibi yerine getiren bir bilgisayar olması önemlidir..ayrıca bir bilgisayarı daha almadan servise yollamak fikri ise hepten berbat bir düşünce..bu yerinde servis nerdeyse bir efsaneye dönecek ve bu hizmetten yararlanan kişi sayısı konusundada şüphelerim var...son bir not yazdığın yazıyı tekrar oku bakalım oradaki sözlerinde ne gibi çelişkiler ve saçma sapan sözler göreceksin..

ben yarın yararlanıcam alalı 5 gün oldu. bugün geleceklerdi müsait olmadığımdan yarın gelin dedim ondan kesin konuşuyorum hoparlörün son seste cızırdaması problem ve sorunu telde çözemeyince servise direkt değişim talebiyle geçtiler. ben demeden.

ben servis konusundaki görüşlerinize katılmıyorum. bilgisayarı alırken özellikkleri sorunları malzeme kalitesi ne kadar önemliyse bence daha önemlisi servisi. özellikle laptoplar. bir laptop aldığınızda 2 yıl içinde %20, 3 yıl içinde %30 servislik işiniz çıkacağı ortalaması vardır. servise bırakmakla evde servisin ne farkı var demişsiniz. aldığım yere bıraktığımda servise göndermeleri 3 gün serviste sıra gelmesi bakmaları geri göndermeleri en az 10 gün. yuvarlak hesap minimum 2 haftada çözülüyor sorurununuz. bu arada aksayan işleriniz de cabası. ve de bu nedenden dolayı küçük problemler için servise vermiyorsunuz. kabulleniyorsunuz problemi. kendim için bu hoparlör sıkıntısını laptopu göndermek olsa çaresi göndermezdim. ayrıca serviste ne olacağı belli değil. daha bir ay olmadı telefonum kayboldu serviste. adını da vereyim teleservice kaybetti. nerdeyse kimse de ilgilenmedi. bulunup teslim alacağım şubeye gönderildiğiden 3 gün sonra benim aramamla haberim oldu. oysa ki dell sayesinde hem nesi varmış önünüzde bakıyorlar hem de 2 gün içinde gelip çözüp gidiyorlar. ayrıca görüştüğüm kişiler şimdiye kadar konuştuğum en bilgili ve dinlemeyi bilen çözüme odaklı teknik elemanlardı.

bir tarafta kaybolma riski + 2 hafta diğer tarafta gözünüzün önünde tamir + 2 gün. yeni alacakların göz önünde bulundurması gereken bir durum bu

• 1-ben yorumumda sadece sitem ettim senin gibi aşşağılamadım karşımdakini
    2-sen benim adamlığımı sorgulayacak biri değilsin olamazsında.. şu yazdığın uzun mesaja bakıldığında kimin adam olup olmadığı belli..
    3-hem diyorsun piyasada fiyatı diğerlerine düşük olan malda sorun vardır... güzel.. hemde diyorsun bilmem bilgisayarcı arkadaşım son anda gördü fiyat makul geldi diğerlerine göre bende aldım sonra da diyorsun ki dell arızalı olan seriyi fiyat düşürerek satmaya çalıştı..ifadeleriyle çelişen sensin ağzını topla beni sahtekarlıkla itham edmezsin benim ifadelerimde bir çelişki yok
    4-bildiğin halde aldıysan pişmanlığını sinirini bütün o seriye çamur atarak yatıştırmaya çalışma...
    5- usb 3.0 olayına gelince ben o konuda hiç yorum yazmadım alayvaride konuşmadım yani kim söylemişse onunla çöz problemini...

bu kadar aşşağılayıcı yorum yazmana gerek yoktu kibar bi şekilde izah etseydin fikrimi tekrar söyler kusura bakmayın der kapatırdım konuyu..

yinede saygılar..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ByAND1

quote:

saygılar..

ses simgesine sağ tıklayıp kayıttan yürütme aygıtları hoparlör e çift tıklayın gelişmişten ayarlamaları yapın
    saygılar..

hocam peki siz hangi ayarı seçtiniz ?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.