Şimdi Ara

DELL N5110 15N KULLANICI KULÜBÜ (ANA KONU) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.148
Cevap
37
Favori
395.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ByAND1

quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

quote:

bugün win 7 ultimate x64 kurdum beyler.. ramide 8 e çıkardım cihaz baya güzel oldu..
    ses konusuna gelince basslı müziklerde falan son seste evet cızırtı yapıyordu onu ses denetiminde ki ayarlardan düzelttim şu an bi sıkıntı yok...
    saygılar..

hocam nasıl yaptınız açıklamısınız ? bende ses cızırtı problemiyle karşı karşıyayım.

ses simgesine sağ tıklayıp kayıttan yürütme aygıtları hoparlör e çift tıklayın gelişmişten ayarlamaları yapın
    saygılar..

hocam peki siz hangi ayarı seçtiniz ?

bas guclenirme ile ses duzeyini esitle seceneklerini aktiflestirdim su an bi cizirti yok hocam saygilar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bugün win 7 ultimate x64 kurdum beyler.. ramide 8 e çıkardım cihaz baya güzel oldu..
    ses konusuna gelince basslı müziklerde falan son seste evet cızırtı yapıyordu onu ses denetiminde ki ayarlardan düzelttim şu an bi sıkıntı yok...
    saygılar..

hocam nasıl yaptınız açıklamısınız ? bende ses cızırtı problemiyle karşı karşıyayım.

ses simgesine sağ tıklayıp kayıttan yürütme aygıtları hoparlör e çift tıklayın gelişmişten ayarlamaları yapın
    saygılar..

bas guclenirme ile ses duzeyini esitle seceneklerini aktiflestirdim su an bi cizirti yok hocam saygilar

hocam teşekkür ederim , çok yardımcı oldunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

saygılar..

saygılar..

sitem ettiniz sanirim ama ben o ayarlamayla sorunu hallettim hocam

• bugün servis geldi ve hoparlör arızası icin degisim yazdı (5 gün oldu alalı, ilk 30 günde bu hak var) gittim ama goldda kalmamıştı. istersen para iadesi yapalım veya cek yazalım dediler. pek dert etmedim geri aldım cihazımı ama yarın delli ve armadayı arayıp ne olur diye sorucam. degisimi onlar yapar belki olmazsa servisi çağırıp hoparlör degistirticem.

Mobilden giriyorum yukarıda çözüm vermiş bir arkadas ancak onu yapınca maks ses seviyesi düştüğü icin cizirdama kesiliyor. ama varsa rahatsız olan biri yeni aldıysa degisim isteyebiliyo. ama yeni alsam da aynısı olacağını düşünüyordum. zaten cizirdamaya başlama seviyesi normal bi laptopun verdigi sesin üzerindeki bir seste. dolayısıyla çok sıkıntı etmiyorum. ama yine de çözülürse daha iyi olur.

klavye esnemesi icin servis elemanı sıcaklıktan etkilenmemesi gibi bisi dedi. normalmiş yani

beyler sanırım bu cızırtının kaynağı hoparlör değil kasa. şöyle ki sanırım şahsen benim duyduğum ses. tuşların titremesi. denemesi şöyle hoparlörü son ses açıp iki elinizle klavyedeki tüm tuşları tutun bakalım. sizde de cızırtı kesiliyorsa. o sesin kaynağı klavyeymiş diyebiliriz. bende elimi öyle tutunca cızırdı yok oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinergy -- 15 Eylül 2011; 21:41:42 >

•  DELL N5110 15N KULLANICI KULÜBÜ (ANA KONU)

Dell Inspiron 5110 Intel Core i7 2630QM 2GHZ 4GB 500GB 15.6"
    B63F45

İncelemelerim gelecek arkadaşlar.

İşletim sistemi:Win 7 x64

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadmanku -- 16 Eylül 2011; 0:19:03 >
  • quote:

1-ben yorumumda sadece sitem ettim senin gibi aşşağılamadım karşımdakini
    2-sen benim adamlığımı sorgulayacak biri değilsin olamazsında.. şu yazdığın uzun mesaja bakıldığında kimin adam olup olmadığı belli..
    3-hem diyorsun piyasada fiyatı diğerlerine düşük olan malda sorun vardır... güzel.. hemde diyorsun bilmem bilgisayarcı arkadaşım son anda gördü fiyat makul geldi diğerlerine göre bende aldım sonra da diyorsun ki dell arızalı olan seriyi fiyat düşürerek satmaya çalıştı..ifadeleriyle çelişen sensin ağzını topla beni sahtekarlıkla itham edmezsin benim ifadelerimde bir çelişki yok
    4-bildiğin halde aldıysan pişmanlığını sinirini bütün o seriye çamur atarak yatıştırmaya çalışma...
    5- usb 3.0 olayına gelince ben o konuda hiç yorum yazmadım alayvaride konuşmadım yani kim söylemişse onunla çöz problemini...

bu kadar aşşağılayıcı yorum yazmana gerek yoktu kibar bi şekilde izah etseydin fikrimi tekrar söyler kusura bakmayın der kapatırdım konuyu..

yinede saygılar..

1-cevaben yazdığın bu yazıda seviyenin aşağılarda olduğu çok açık ve net olarak görülüyor..ilk başta adam yerine konmaman gerektiğini yazdığımda üzülmüştüm ancak bu cevabını okuyunca tekrardan ne kadar haklı olduğumu farkettim..
    2-birinci maddeyle aynı konu ve cevap olduğu için birinci maddeyi okuyunuz..
    3-yazıyı yine okumadığın belli istersen sana sesli bir metin göndereyim dinle..okumaya üşeniyorsan birine yanıt yada yorum yazmak gibi durumlardan vazgeç..piyadada diğerlerine göre düşük olandan önce ne yazmışım..aynı anda çıkan iki model ve fiyatları aynı iken dell çok kısa bir sürede düştü..bu cümleyi çıkarırsan şuna benzer..senin kafasız halin gibi olur o cümlede..yani senin kafanın olamdığını varsayarak yorum yapmak gibi..
    4-bildiğin halde aldıysan demişsin..yine okumadığın belli..ben alırken fiyatı gayet pahalıydı..ve yeni çıkmış bir modeli nerden bileceğim..kullanmadığın bir bilgisayar konusunda ne bilebilirsin..fiyatını kastediyorsan..aldığımda o kadarda ucuz değildi..ben aldıktan sonra hızla düşmeye başladı nedenide bu sorunlardı..yazımı tam okumadığın buradanda anlaşılıyor..yada okuduğunu anlamayan birisin...zaten buraya yazmamdaki maksat bu durumu yansıtmak ve kullanım bilgilerini paylaşarak insanlara katkıda bulunmak..
    5-usb konusunda haklısın..ama bu haklılık tam değil..nedeni şu onu aslında senin bana yazmış olduğun o tahrik edici ve alaycı yazıyı okuyan bir başkasının alıntı yaparak cevaplaması ve onunda biraz saygısızca tavırlarıyla ölçüsüzce bilgisizce yapmış olduğu yoruma istinaden ona yazdım..yani bunda üzerine alınmana gerek yok..çoklu bir bir cevaptı o yazdığım..

yani şu forumda ilk kez iki kişi bana madem hoşuna gitiyor neden aldın gibi mantıksızca bir cevap yazdıki akıl mantık dışı birşey..yazılarımdan benim geçmiş yıllardan dell kullanıcısı olduğum aşikar..bunu geçtim, bir malın nokasanını hatasını bilerek kimse almaz..yada şöyle diyelim alıp kullanmadan bunu anlayamaz..artı benim sizinle hiçbir derdim problemim yok idi sizde dell şirketinin avukatları değil iseniz sorun yok..bana yazmayhın foruma dell marka ve modelinizi belirterek görüşlerinizi yazın..bu topiğin konusu dell marka bilgisayar insanlar değil..

• @deadmanku

kardeşim izlenimin neler cihaz hakkında? Memnunmusun sıcaklık değerleri nasıl ses, klavye konusunda yorumların nelerdir...
    insanların doğru tavsiyelere ihtiyacı olacaktır..
    saygılar iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahkbjk -- 16 Eylül 2011; 1:22:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmanku

DELL N5110 15N KULLANICI KULÜBÜ (ANA KONU)

B63F45

Hayırlı olsun kardeş;

Ekran kartını güncelediğinde grafikler direk 5.5 çıkacak i5 sadece işlemci farkı var 6.9 benim ki...İyi hayırlı olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: delimavi1982

quote:

B63F45

Hayırlı olsun kardeş;

Ekran kartını güncelediğinde grafikler direk 5.5 çıkacak i5 sadece işlemci farkı var 6.9 benim ki...İyi hayırlı olsun...

Ekran kartını güncelediğinde derken driver mı kast ediyorsun varsa link

• quote:

quote:

quote:

B63F45

Hayırlı olsun kardeş;

• quote:

quote:

quote:

quote:

B63F45

Hayırlı olsun kardeş;

http://i53.tinypic.com/23qyuxz.jpg

•  DELL N5110 15N KULLANICI KULÜBÜ (ANA KONU)
    tşkkler 5.5 oldu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadmanku -- 16 Eylül 2011; 14:31:50 >
  • quote:

tşkkler 5.5 oldu .

Slm arkadaşlar bu resme baktığımızda işlemciden başka bir farkı yok i5 işlemcinin...Oda 0,5 puan üstünde...Birde i7 ler 6gb ram yokmu???Neden bendeki 4gb aynı puanı alabiliyor...

• mhz degerleri aynimi ? ondan olabilir belki
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

saygılar..

saygılar..

sitem ettiniz sanirim ama ben o ayarlamayla sorunu hallettim hocam

yok hocam ne sitemi :) sorun bende de çözüldü .Ses seviyesi biraz azaldı fakat daha iyi ses aldığımı söyleyebilirim, sağolun.

• @
    delimavi1982 dediğini tam olarak anlayamadım.( benim ram 4gb bu arada).640 gblık ve 6gb sürümü de mevcut.0,5 gibi gözükebilir ama 2630qm gerçekten performansı iyi bir işlemci.
  • quote:

@
    delimavi1982 dediğini tam olarak anlayamadım.( benim ram 4gb bu arada).640 gblık ve 6gb sürümü de mevcut.0,5 gibi gözükebilir ama 2630qm gerçekten performansı iyi bir işlemci.

Evet tabiki sonuç olarak i7 işlemci...Lakin ben 6gb biliyordum ondan söylemiştim...Tekrardan hayırlı olsun....Ram performansıda yüksek olması gerek diye düşünmüştüm ama seninkide 4gb mış...
  • Bugün itibariyle ben de DELL N5110 (B63F45) kullanıcısıyım.
  • bugün bimeksten 5110 b41h45 modelini aldım crysis warhead yükledim oyunu oynarken sıcaklık değerleri 90 a yaklaştı bende kapattım oyunu cihazın bu kadar ısınması normal midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttman

bugün bimeksten 5110 b41h45 modelini aldım crysis warhead yükledim oyunu oynarken sıcaklık değerleri 90 a yaklaştı bende kapattım oyunu cihazın bu kadar ısınması normal midir?

Sıcaklık o kadar olması normal eğer kasma olmuyorsa laptopların genelinde olan bir olay sonuçta.Bende i7 versiyonu var masaüstünde uygulamalar varken 50-55 derece buluyor.Oyunlardan cıkınca hemen bakmadım bakım mesaj atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadmanku -- 16 Eylül 2011; 23:21:40 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.