Şimdi Ara

Dell S2340L 23' LED IPS Video İnceleme - Monitör Almadan önce Mutlaka Bakın! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
8.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar siyah ve beyaz nasıl gösteriyor. Yani tam siyah ekranda ışık sızması ve tam beyaz ekranda heryer beyazmı yoksa bölgesel grilikler oluşuyormu. Mesela bazı monitörlerde atıyorum sol taraf beyazken sağ taraf gri gösteriyor, çok sinir bozucu bir durum bu.
  • Bu monitörü ben de kullandım. Ofis kullanımı için ideal ancak daha yüksek performans isteyenlere kesinlikle tavsiye etmem.

Monitör hızlı bir panele sahip değil. Oyunlarda bariz şekilde ghosting var, input lag süresi de göreceli yavaş. Haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaVa

Bu monitörü ben de kullandım. Ofis kullanımı için ideal ancak daha yüksek performans isteyenlere kesinlikle tavsiye etmem.

Monitör hızlı bir panele sahip değil. Oyunlarda bariz şekilde ghosting var, input lag süresi de göreceli yavaş. Haberiniz olsun.

IPS'ten oyuncu monitörü çıkmadı daha maalesef. Sıradan oyuncular için sorun değil ama hassas gözler fark ediyor farkı...
  • Bu monitör yerine Dell 2312hm IPS panel alınabilir.

Bunun yanısıra, yine Asus PA ve PB serileri de gayet hızlı panellere sahip, oyuncular için tavsiye ederim.
  • Bugün elime geçti bu monitör, multimedya ve ofis işleri için kullanan biri olarak çok beğendim diyebilirim. henüz iyice kurcalayamadım ama ilk izlenimim beni oldukça tatmin etti. monitörle ilgili görüşlerini ileten tüm arkadaşlara teşekkürler.. bu arada ürünü hdmi kablo ve js-2017 uydu alıcı ile beraber aldım arada tv olarak da kullanabileyim diye.. görüntü kalitesi yine beklediğim gibi olumlu geldi bana.. teknik analiz yapabilecek kadar yetkin değilim, o yüzden benden ayrıntılı bir değerlendirme beklemeyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbset

Bugün elime geçti bu monitör, multimedya ve ofis işleri için kullanan biri olarak çok beğendim diyebilirim. henüz iyice kurcalayamadım ama ilk izlenimim beni oldukça tatmin etti. monitörle ilgili görüşlerini ileten tüm arkadaşlara teşekkürler.. bu arada ürünü hdmi kablo ve js-2017 uydu alıcı ile beraber aldım arada tv olarak da kullanabileyim diye.. görüntü kalitesi yine beklediğim gibi olumlu geldi bana.. teknik analiz yapabilecek kadar yetkin değilim, o yüzden benden ayrıntılı bir değerlendirme beklemeyin :)

tkrr hayırlı olsun:) doğru seçim yapmışsın;
  • Bende 2 ayı aşkındır kullanıyorum görüntü kalitesi bariz iyi canlı falan ama okuma ve yazma işi yapacaksanız tavsiyem text ayarında, zıtlık ve parlaklığı gündüz yarıda akşam vakti ise 30a kadar indirerek kullanın bende bunu uygulamaya başlayana kadar göz yorgunluğu erken uyku gelmesiyle baş edemiyordum:)ekran parlama olayı var fakat güneşi çaprazından alırken parlaklık zıtlık ayarını sona getiriyorum gayet güzel kullanılıyor yansıma rahatsız etmiyor.oyun konusundaysa strateji oyunu dışındaki oyunları laptopun canına yandığım ekran kartı yetmediğinden denemedim hoş denesem de farkı anlamam oyun müptelası değilim:)fakat oyun haricindeki tüm işler için tavsiye ederim izlediğim filmleri baştan izlemeye başladım monitör sayesinde. oled fiyatları düşene kadar (ki en az 3sene türkiye farkınıda koyarsak 4-5 sene sonra:D) ips iyi bir tercih sayılabilir(oyun hariç!!:) ).
  • Arkadaşlar şu an en hızlı IPS monitörler arasında olan bir monitör almışsınız ama güzel bir oyun testi yok. Acaba yorumlarınız var mı bu konuda ???
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Bu monitörden aldım ve şu ana kadar memnunum. Çok test yapamadım ama renk bütünlüğü, sızdırmazlık ve ghosting konusunda bir sorun yaşamadım.

Tek bir sorunum var o da menuye girdiğimde image enhance kısmı gri gözüküyor yani bir değişiklik yapamıyorum. Bunla ilgili ne yapmam lazım açıp kapatabilmek için ?
  • Arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum. Genelde webde gezerim. Ara sırada ps3 bağlayıp oyun oynamak istiyorum. Oyun delisi birisi değilim açıkçası. Oyun oynarken çok fazla rahatsızlık verir mi bu panel acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackRobe

Merhaba Arkadaşlar,
    Bu monitörden aldım ve şu ana kadar memnunum. Çok test yapamadım ama renk bütünlüğü, sızdırmazlık ve ghosting konusunda bir sorun yaşamadım.

Tek bir sorunum var o da menuye girdiğimde image enhance kısmı gri gözüküyor yani bir değişiklik yapamıyorum. Bunla ilgili ne yapmam lazım açıp kapatabilmek için ?

hayırlı olsun. güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum. Genelde webde gezerim. Ara sırada ps3 bağlayıp oyun oynamak istiyorum. Oyun delisi birisi değilim açıkçası. Oyun oynarken çok fazla rahatsızlık verir mi bu panel acaba?

ister istemez ghost kavramını biliyorsan bu monitörde fps oyunlarında az birşey ghost olayını görüyorsun. ama işin webte ise ekran çok hareketli değilse. işini fazlasyla görecektir. ben custom modunda ve kontrast yüksek ışık seviyesi düşük kullanıyorum. gayet memnunum. renkler son derece canlı ve göz alıcı.

ofis içinde ve evde çok hoş duran bir kasası var. arkadan bakınca da marka takıntısı olanları ayrıca mutlu edecektir. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KudiA -- 5 Mart 2014; 18:14:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KudiA

quote:

Arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum. Genelde webde gezerim. Ara sırada ps3 bağlayıp oyun oynamak istiyorum. Oyun delisi birisi değilim açıkçası. Oyun oynarken çok fazla rahatsızlık verir mi bu panel acaba?

ister istemez ghost kavramını biliyorsan bu monitörde fps oyunlarında az birşey ghost olayını görüyorsun. ama işin webte ise ekran çok hareketli değilse. işini fazlasyla görecektir. ben custom modunda ve kontrast yüksek ışık seviyesi düşük kullanıyorum. gayet memnunum. renkler son derece canlı ve göz alıcı.

ofis içinde ve evde çok hoş duran bir kasası var. arkadan bakınca da marka takıntısı olanları ayrıca mutlu edecektir. ;)

Bilgisayarda zaten oyun oynamam. Haftada 1,2 günde ps3 bağlayıp gta5 oynarım o kadar Oyunum o kadar yani. İndirimi kaçırmasaymışım keşke ama bimekste 470 tl. 70 tl pahalıya alacağız artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KudiA

quote:

Bilgisayarda zaten oyun oynamam. Haftada 1,2 günde ps3 bağlayıp gta5 oynarım o kadar Oyunum o kadar yani. İndirimi kaçırmasaymışım keşke ama bimekste 470 tl. 70 tl pahalıya alacağız artık

pahalanmış. ben 5 yıl garantiyle 450 e almıştım.

• monitör şuan için mediamarkt da 399 tl bilginiz olsun. Ayrıca bende almayı düşünüyorum oyun hiç oynamam film izlerim internette takılırım tavsiye eder misiniz bitmeden alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeraydn

monitör şuan için mediamarkt da 399 tl bilginiz olsun. Ayrıca bende almayı düşünüyorum oyun hiç oynamam film izlerim internette takılırım tavsiye eder misiniz bitmeden alalım.

Vallahi ben hdmı girişli 23 inç civarı monitör bakınıyordum,fiyatları bazı modellerin almış başını gitmiş,sonrada birde 2. ele bakayım dedim,eski tip lcd monitörlere istenen fiyatları gördüm,250-300 vs. gidiyor yani,hdmı çoğunda yoktu,garantileride hemen hemen hepsinin yok + kargosu var,dedim uğraşamayacağım sabahta mediamarkt'da görünce o fiyata kargo dahil,hemen aldım bende öyle pek oyun oynamıyorum gerekirse konsolumu takarım oynarım genelde internet video film vs. ips panelli denilmiş,haliyle tn panelli kötü monitörlerden gayet iyidirde + markası kötü değil,kargo bedava,üstüne garantiside 3 yılmış,hani bu fiyata baya iyi duruyor,elime geçincede renk testleri vs, yapabilirsem video çekimide yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Python

quote:

Orijinalden alıntı: omeraydn

monitör şuan için mediamarkt da 399 tl bilginiz olsun. Ayrıca bende almayı düşünüyorum oyun hiç oynamam film izlerim internette takılırım tavsiye eder misiniz bitmeden alalım.

Vallahi ben hdmı girişli 23 inç civarı monitör bakınıyordum,fiyatları bazı modellerin almış başını gitmiş,sonrada birde 2. ele bakayım dedim,eski tip lcd monitörlere istenen fiyatları gördüm,250-300 vs. gidiyor yani,hdmı çoğunda yoktu,garantileride hemen hemen hepsinin yok + kargosu var,dedim uğraşamayacağım sabahta mediamarkt'da görünce o fiyata kargo dahil,hemen aldım bende öyle pek oyun oynamıyorum gerekirse konsolumu takarım oynarım genelde internet video film vs. ips panelli denilmiş,haliyle tn panelli kötü monitörlerden gayet iyidirde + markası kötü değil,kargo bedava,üstüne garantiside 3 yılmış,hani bu fiyata baya iyi duruyor,elime geçincede renk testleri vs, yapabilirsem video çekimide yapacağım.

Bende siparişi verdim 1 saat önce, monitörün kalitesinden falan şüphem yok zaten bayadır takip ediyodum bu fiyata düşünce kaçırmak istemedim yinede foruma yazayım dedim. Sizinki de hayırlı olsun bu arada memnun kalırız umarım.

• Bende 2 gün önce mediamartktan satın aldım monitörü. Oldukça kaliteli güzel bir ürün.
  • emryrgc E kullanıcısına yanıt
    mağazadan satın alınabiliyor mu bu fiyata ürün -399tl-

yoksa sadece internet fiyatı mı bu?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.