Şimdi Ara

Dell S2340L 23' LED IPS Video İnceleme - Monitör Almadan önce Mutlaka Bakın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
8.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dell S2340L 23" LED IPS Video İnceleme - Monitör Almadan önce Mutlaka Bakın!

Dell S2340L 23" 7ms (Analog+HDMI) Full HD IPS LED Monitör

Monitörün teknik özelliklerine ilgili sitelerden bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KudiA -- 30 Kasım 2017; 13:54:46 >

• Benim bir sorum olacak Dell 23" LED Monitör ST2340L Monitör bimexte ve dellin internet sitesinde ips ekran olduğu yazmıyor.7Ms den anlaşılıyor gerçide yinede aklını karıştırıyor insanın st2340l s2340l aynı monitör galiba.Parlama sorunuda videoda anlatılmış perdeler açıkken çekilmiş video kapalıyken daha iyi görüntü alınır diye düşünüyorum.parlak ekran oyunlarda çokmu kötü 7mslik değer ile çokmu fark ediyor.bilgilendirirseniz sevinitrim.HPnin
    HP Pavilion 22xi 21.5" IPS LED monitörü ile arasında kaldım bu monitörün
  • Mehmet Fatih 1453 M kullanıcısına yanıt
    Ürün ips fakat bir süredir sony vaio ekranı ile çalıştığım ve birden büyük monitöre geçtiğim için mi bilemiyorum gözlerim biraz ağrımaya ve akşamları uykum gelmeye başladı. Dediğim gibi bilemiyorum belki de alakası yoktur. Ancak ekrana her baktığımda özellikle sony ile beraber aynı masada kullanıyorum iki ekranla çalışıyorum her baktığımda görüntüsüne hayran kalıyorum. Ben ghostingden çok rahatsız olan biriyim fakat şıklığı ve renklerin canlılığı sebebiyle biraz görmezden gelebiliyorum. Benim için büyük sıkıntılar oluşturmuyor. Şuan vga ile kullanıyorum ve ekran kartım olmadığı için en kötü değerleri görüyorum. Muhtemelen sistemi biraz daha iyileştirirsem daha iyi sonuçlar alabilirim.

Aklına takılan başka sorular varsa sorabilirsin. Monitör alırken iyi bir seçim yapmak gerek. Çünkü her zaman ona bakarak kullanacaksın.

• Yeni monitörün hayırlı olsun /50TL farkla garantiyi 5 yıla uzatmaları güzelmiş bu monitörü almayı düşünen arkadaşlarda faydalı videolar olmuş ve sunumunu beyendim .
  • lossenergie kullanıcısına yanıt
    tşk ederim. faydalı olması için hazırladım. beğenilmesine sevindim. dell düşünenler için umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.
  • Ürünü aldım denedim gayet memnunum.İyiki almışım teşekkürler Kudia videonunda yardımı oldu.Bende battlefield 3üdenedim hiçbir sorunla karşılaşmadım battlefield 4 dede ghosting oldu ancak araçtayken helikopterin kovaladığı bilgisayarın bile zorlandığı sahnede.7mslik fark çokta kötü deil farkı pek olmuyor oyun oynuyanlar için.Alacaklara tavsiye ederim düz lcd fiyatına 23inç.ips ekranlı hdmi girişli monitör.daha ne olsun
  • Bu arada ben hdmi kabloyla aldım onu taktım onla oyunları denedim hiçbir sorun çıkmadı şimdilik.Film ve resim kalitesi çok iyi zaten.Birde dellin cdsinden çıkan programla tuşlara basmadanda ayar yapılabiliyor.text,movie,game,cool modlarına rahatça geçiliyor
  • hayırlı olsun kardeş. ghosting çok dikkatli bakıldığında farkediliyor. onun dışında zaten çok farkedilmiyor. renkleri keskinliği ve görüntü kalitesi çok iyi.
  • Parlak ekran olduğu için kalitesiz monitör olmuş
  • yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    parlak ekran bir tercihtir güzel kardeşim. bu kalitesiz olduğunu göstermez. Ayrıca parlak ekran doğru ışık ortamında mat ekrandan daha parlak ve canlı renkler sunar tabi biraz bilinçli olmak gerek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KudiA -- 3 Kasım 2013; 15:53:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KudiA

parlak ekran bir tercihtir güzel kardeşim. bu kalitesiz olduğunu göstermez. Ayrıca parlak ekran doğru ışık ortamında mat ekrandan daha parlak ve canlı renkler sunar tabi biraz bilinçli olmak gerek :)

hocam diğer monitör neydı masaüstündeki ?
  • coolhearts kullanıcısına yanıt
    Sony Vaio o da parlak ekran:)
  • Güzel inceleme olmuş. Elinize sağlık.
  • Güzel aletmiş pivot ayağı olsa tam alınacak monitör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Güzel inceleme olmuş. Elinize sağlık.

güzel yorumunuz için tşkler.
  • ayrı olarak satılan pivot ayaklar uymaz mı ?

Dell S2340L 23" LED IPS Video İnceleme - Monitör Almadan önce Mutlaka Bakın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KudiA -- 10 Kasım 2013; 18:57:28 >
  • Dell S2340L 23" LED IPS Video İnceleme - Monitör Almadan önce Mutlaka Bakın!
  • bu monitörden almayı düşünüyorum ama bazı sitelerde S2340L diye geçerken bazı sitelerde ST2340L diye geçiyor.. acaba ikisi de aynı mı..?

bimeksin sitesinde indirime girmiş 405 lira olarak satılıyor fakat modeli ST2340L ve LED monitör diye geçiyor.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/128153/dell-23-led-monitor-st2340l.aspx#specs

hepsiburada'dan baktığımdaysa modeli S2340L ve IPS LED monitör diye geçiyor.
    http://www.hepsiburada.com/liste/dell-s2340l-23-7ms-analoghdmi-full-hd-ips-led-monitor/productDetails.aspx?productId=bd500577&categoryId=3002879&navq=categoryid%3d3002879%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dbd500577%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bdell%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3013120%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3013120_57%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3013120_57_3002879%257d%26fh_refview%3dlister

bunların biri IPS diğeri değil mi yoksa bimekstekiler yazmamış olabilir mi?
    IPS ise fiyatıda düşmüşken direkt alayım diyorum yardımcı olursanız sevinirim.

• Bimeks bir harfi kıçından uydurmuş durumda. aslında onlar da s2340L satıyorlar farkında değiller. dell'in zaten böyle bir modeli yok, sitesine bak istersen. gönül rahatlığıyla alabilirsin. IPS-LED bu da..

ben de uzun zamandır bu monitöre bakıyorum ama bu mu yoksa HP 23xi mi kararsız kaldım. bu fiyat skalasında bi yardım eden çıksa..
    zihnimizi açsa..
    okuma ve internet ağırlıklı kullanacağımı da belirteyim.
    göz yorma, yazı fontlarında tırtıklı görünüm filan olmaması en önemli olaylar..
  • Cevap için teşekkürler.. Yalnız ben sadece bimekste değil bi kaç yerde daha böyle kullanıldığını gördüm ayrıca bimekste bir de IPS belirtisi de eksik.. O yüzden acaba biri IPS diğeri değil mi diye düşündüm.. Dell-market sitesine baktığımda da başlıkta S2340L yazarken ürün kodunda ST2340L yazıyor.http://www.dell-market.com/UrunDetay.aspx?Kod=DELL-MON-ST2340L
    yabancı bi forum sitesinde de ST2340L diye bi konuda karşılaştırma yapmışlar.http://www.pakgamers.com/forums/f67/samsung-s23b300-dell-st2340l-182345/

Kafam karıştı yani siz gidip monitörü gördüyseniz IPS olduğuna eminseniz vereyim siparişi ama dediğim gibi bu yukardaki linklere de bakınca ikna olamadım yani.. bir de benim için IPS olması önemli grafik tasarım için kullanıcam şimdi siparişi veririm IPS değildir bi de iadeyle falan uğraşmak istemiyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.