Şimdi Ara

Dell S2340L 23' LED IPS Video İnceleme - Monitör Almadan önce Mutlaka Bakın! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
8.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben internetten ödemesini yapıp mağazadan teslim aldım. Kampanya sadece internet ödemelerinde geçerli. Mağazada 549 tl civarı.
  • Ürünü kurup denedim ve muazzam bi görüntü gördüm gerçekten çok beğendim. Bundan önce acer g246hlabd kullandım aradaki fark inanılmaz hiç düşünmeden alabilirsiniz tabi oyun için bişey diyemeyeceğim.
  • hayırlı olsun :) ürün güzel ben aldığımdan beri ilk kez oyun oynuyorum. Hitman absolution'a başladım. Oyunda da ghosting falan dikkat etmeyince pek görünmüyor. Daha doğrusu ekranın canlılığı ve renkleri ön plana çıktığı için belki de farkedilmemesi bu yüzden. ya da çok takmıyorum ondandır.
  • Beyler kava kararınca gece gözlerimi biraz ağrıtmaya başladı monitör. Bu sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Beyler kava kararınca gece gözlerimi biraz ağrıtmaya başladı monitör. Bu sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözebilirim?

monitörün ışık ayarlarını kısabilirsin. Dispay Maneger beraberinde gelen yazılım üzerinden brightness ve contrast ayarlarını kısmayı dene ve manuel mode kullanmanı tavsiye edeirm.

Manuel modda multimedya veya Custom tercih edebilirsin.
    Brightnessi iyice kıs
    contrastı yüzde 80 lerde bırak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KudiA

quote:

Beyler kava kararınca gece gözlerimi biraz ağrıtmaya başladı monitör. Bu sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözebilirim?

monitörün ışık ayarlarını kısabilirsin. Dispay Maneger beraberinde gelen yazılım üzerinden brightness ve contrast ayarlarını kısmayı dene ve manuel mode kullanmanı tavsiye edeirm.

Brightnessi iyice kıs

Gelen yazılımı bile kurmadım ben bilgisayara. Kurmamı önerirmisiniz yoksa monitör menüsünden mi yapayım ayarları?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KudiA

quote:

Brightnessi iyice kıs

Gelen yazılımı bile kurmadım ben bilgisayara. Kurmamı önerirmisiniz yoksa monitör menüsünden mi yapayım ayarları?

yazılımı kurmanı öneririm.

monitörün kendi menüsü çok kolay
    ama mousela bi iki saniyede ayarlamak daha kolaydır.

• Monitörde parlak ekran var.Gündüz siyah ayna görevi görür.Parlak ekran renkleri iyi gösteriyor ama gözü fena yoruyor.
  • konuyu inceleyerek bilgi sahibi arkadaşların sayesinde Dell S2340L modelini sipariş ettim. ürün geldikten sonra detaylı bilgi vereceğim. teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komoL -- 10 Şubat 2015; 23:26:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komoL

konuyu inceleyerek bilgi sahibi arkadaşların sayesinde Dell S2340L modelini sipariş ettim. ürün geldikten sonra detaylı bilgi vereceğim. teşekkür ederim

ürün ne durumda hocam bilgi verirmisin
  • KudiA K kullanıcısına yanıt
    hocam videolar gitmiş bende almayı düşünüyorum ne diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

hocam videolar gitmiş bende almayı düşünüyorum ne diyorsun

Ben de takipteyim hocam.

2015 yılında hala alınabilir bir monitör mü ? Film- dizi vb. sorunsuz ( ekran kararması olmamalı açıya göre ) ve oyunlarda da yeterli gelecek bir monitör müdür ?
  • Şuan delitilkide 500 Tl.
  • S2340L için şuan en uygun fiyat Mediamarkt'ta. Normal fiyatı 600TL fakat 100TL indirim veriyor ürüne özel. Ben az önce aldım. Foruma bakınca 1 sene önce çok daha uygun fiyatlara alınabiliyormuş fakat döviz kurlarının artması nedeniyle fiyatlar da oldukça artmış sanırım. Şuan bulabildiğim en uygun fiyat bu. İlgilenenler var ise haber vermek istedim. Kargo ekleyip avantajix de kullanılırsa 493 TL gibi bir fiyata gelmiş oluyor.
  • Monitör hakkında hala yorum yapabilecek varmı? Gözleri yoruyormu? Yoksa önerdiğiniz bir monitör varmı göz ağrıması yapmayacak.
  • Bende almayı düşünüyorum ürün hakkında yorumlarınız neler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.