Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Dell S2721DGF 165Hz 1ms Nano IPS QHD Pivot Gaming Monitör Satın Al 12 Eylül 2022 19:09 1 1 Dell S2721DGF 165Hz 1ms Nano IPS QHD Pivot Gaming Monitör Merhaba,Televizyon aldığım için eski monitörü satıyorum. Monitörü anlatmayacağım modeli markayı başlığa yazdım.Kalitesi anlatıldığı gibi. Hele renklerine söyleyecek söz yok. Kesinlikle NANO IPS farkı var. 165Hz 1ms tepki süresi. 2K çözünürlük. 27'' ekran boyu.Eylül 2021'de İTOPYA'dan satın aldım. Bildiğiniz üzere (araştırabilirsiniz) DELL monitörleri 24 ay garantilidir ve garanti konusunda gayet hassas ve sağlam bir firma.Herhangi problemi yoktur. Kutu içeriğinde sadece HDMI kablosu ve DP kablosu eksik. Kutusu sağlam. Resimlerden görebilirsiniz Ölü pixel vs yoktur, temiz monitör. Kargoyu ben karşılıyorum. Pazarlık düşünmüyorum. Elektronik cihazlarıma iyi bakarım referanslarıma bakabilirsiniz.FİYAT :5000 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Ağustos 2023 Satıldığı Şehir : Kırklareli Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] FİYAT DÜŞTÜ! LOGİTECH G29+SHİFTER+STAND KUTULU FATURALI AZ KULLANILMIŞ [SATILDI] FİYAT DÜŞTÜ! OCULUS QUEST 2 AZ KULLANILMIŞ KUTULU TERTEMİZ [SATILDI] Tertemiz Iphone 13 128gb 2 Senelik CoolerMaster TD500 Mesh ARGB 4 Fanlı Kasa
Satılmıştır. < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] FİYAT DÜŞTÜ! LOGİTECH G29+SHİFTER+STAND KUTULU FATURALI AZ KULLANILMIŞ [SATILDI] FİYAT DÜŞTÜ! OCULUS QUEST 2 AZ KULLANILMIŞ KUTULU TERTEMİZ [SATILDI] Tertemiz Iphone 13 128gb 2 Senelik CoolerMaster TD500 Mesh ARGB 4 Fanlı Kasa