Şimdi Ara

Dell - sadecenotebook - pcdepo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar haftasonu yada pazartesi online olarak DELL INS 5010 G46H45 ( i5 540 - 4 gb - 5650 - home basic ) bilgisayarı alacağım.

Fakat sanal ortamda bu iki site ( sadecenotebook.com - pcdepo.com ) arasında kaldım fiyat olarka pek fark yok ama benim için güven daha önemli. Bu yüzden yorumunuza, yorumlarınıza ihtiyacım olacak. Çünkü ilk defa sanal olarak bilgisayar alacağım. Bir de son olarak işletim sistemi yüklü olarak mı geliyor elimize bilgisayar ?

Teşekkürler iyi forumlar.

• Bende aynı bilgisayarı alcam pcdepo'dan Dell INS 5010 G74F45 i7 740QM
  • 2 sitede güvenilir ama pcdepo mail order sistemiyle satış yapıyor.Bazı modeller free-dos olarak geliyor.Eğer Home basic varsa satış opsiyonunda vardır yoksa zaten free-dos yazıyorlar. Kendi fikrim yapabiliyorsanız ilk seçeneğiniz elden alışveriş yapmak olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayff -- 23 Aralık 2010; 20:55:03 >
  • Eskişehirdeyim, bimekste biraz tuzlu bu fiyatlar üzülerek söylüyorum. media markt ta zaten bu model yok tek seçenek internet oldu
  • ben pc depodan aldım i7 olanı freedos. fakat sürekli çınlama sesi gibi birses geliyordu bunun yanıda pil yerinden oynuyordu, ekran çerçeveside yerinden oynuyordu çok sağlam durmuyordu yani. kısacası kasa çok kaliştesizdi diyebilirim. fakat kasa kalitesizliği değilde sesten dolayı iade ettim aslında. çekilecek gibi birses değildi. özelllikle pilde çalışırken ses coşuyordu. garip birsesti. hemen geri iade ettim 1 gün kullandıktan sonra. sağolsunsunlar paramı geri iade ettiler aslında bu şekilde geri iade almadık larını kutunun açılmaması gerektiğini falan belirttiler ama müşteri memnuniyeti için geri iade alacaklarını söylediler.

şunuda söylemek isterim performansı çok iyiydi. bu performansa böyle dandik bir kasa yapmaları hiç olmamış. bimekste satılan metal kasa değil belki onun kasa işçiliği iyi olabilir onu bilemem. bende şuan çok kararsızım ne alsam diye düşünüp duruyorum . yardımcı olacak varmı ne alsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 23 Aralık 2010; 22:40:26 >

• Anladım.. Benimkisi i5 modeli, çokta hoşuma gitti kasa olarak olsun teknik olarak olsun. Ve en uygun sadecenotebook.com da buldum. Güvenlimi derken yani ben kargo konusunda, ürün yolladıklarında hasar olup olmaması ( çizik, kırık ) , çünkü işletim sistemini kurdukları sırada bir sorun gelir mi gelir yani belli olmaz o. Dediğin gibi bir sorun ile karşılaştığımda acaba sitenin tutumu ne olacak o da var tabi. Bu yüzden siteden güven istiyorum. Bu yüzden sadecenotebook.com u iyice araştırmam lazım. Yarın öğlen 15.30a kadar alacağım, akşamında elimde olur muhtemelen. ( sitede öyle yazıyor )

Nasıl bilinir sadecenotebook.com ? Arkadaşlar acil yardım edebilir misiniz.
  • @bayramanil aşağıdaki linki inceleyiver :
    http://forum.donanimhaber.com/m_33339691/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.