Şimdi Ara

Dell Stıdio 1537 model:pp33l yardım!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dell studio 1537 PP33L model bi bilgisayarım var. windows 7 ultimate işletim sistemi yüklemek istiyorum. fakat studio markalarda driver sorunu oldugunu duydym. yorumlarınızı bekliyorum. teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sa3it

dell studio 1537 PP33L model bi bilgisayarım var. windows 7 ultimate işletim sistemi yüklemek istiyorum. fakat studio markalarda driver sorunu oldugunu duydym. yorumlarınızı bekliyorum. teşekkürler.

arkadasım aynı sorun bende de var ama kimse cevap vermiyor..

arkadasım baska bir siteye xp yukledim diye mesaj yazmışsın eğer elinde xp için bütün driverler varsa bana gonderir misin. veya linkini buraya yazar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembay -- 21 Eylül 2010; 16:32:42 >
  • Arkadaşlar aynı model laptop dan bende de var şu an win 7 ultimate kurulu. Driver sorununa gelince zetan büyük bir kısmını win 7 uodate buluyor bulamadığınıda dell support dan indirebiliyorsunuz?
  • win 7 yi yüklediğinde ilk açılışta dokunmatik ses düğmesi kendi kendine yanıyor mu veya cd cıkarma düğmesi yanık kalıp kendi kendine cd yi cıkartıyor mu? bende de aynı bilgisayar var ve win 7 ultimate yükledim . bu sorunlar vardı kaldırdım. bana aygıt yöneticisinden programların olduğu bölümden chipset ve ses aygıtı kurulum programını yazar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembay1 -- 21 Mart 2011; 17:52:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.