Şimdi Ara

DELL Streak 5 16Gb Kullananlar Başlığı... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
446
Cevap
0
Favori
34.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ewt biraz pahalıya geldi. ilk siteye (ereyon) baktgmda 802 liraydı sonra artırdılar su an 835 sanırım. bana kargosuyla 837e geldı. ben ereyondan aldım cihaz da az once elıme ulastı.
    ilk sarj dolum suresı ne kadar takribi bilenler yazar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcano_pacey

arkadaslar ewt biraz pahalıya geldi. ilk siteye (ereyon) baktgmda 802 liraydı sonra artırdılar su an 835 sanırım. bana kargosuyla 837e geldı. ben ereyondan aldım cihaz da az once elıme ulastı.
    ilk sarj dolum suresı ne kadar takribi bilenler yazar mı?

boş iken 4 saatte tam şarj olur diye yazıyordu
  • Bugün hb ye geldi ürün sabah gördüm akşam baktığımda yine tükenmişti, bu arada 2 hafta olmadı ereyonda nakit 690 dı , şuan 790.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salonayakta -- 18 Kasım 2011; 23:52:53 >
  • arkadaşlar ürün bugün elime ulaştı bi kaç problem yaşadım malesef.
    açmak istedigimde açılmadı sonraki denemelerimde bir anda açıldı cihaz.
    ve pil göstergesinin üzerinde soru işareti var bu normalmidir ? pilin sarj olduguna dair hiçbir gösterge yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: spware

arkadaşlar ürün bugün elime ulaştı bi kaç problem yaşadım malesef.
    ve pil göstergesinin üzerinde soru işareti var bu normalmidir ? pilin sarj olduguna dair hiçbir gösterge yok :(

pilde bir anormallik varsanırım.bir gelişme varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestdrummer -- 20 Kasım 2011; 14:31:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestdrummer

quote:

Orijinalden alıntı: spware

arkadaşlar ürün bugün elime ulaştı bi kaç problem yaşadım malesef.

pilde bir anormallik varsanırım.bir gelişme varmı

malesef arkadaşımın bataryasını taktığımdada sonuç aynı.
    yarın ereyon'a geri yollayacam bakalım ne zaman yenisi gelecek yada ne olacak.
  • merhaba arkadaşlar.

ben de urunu 3 gun once ereyondan aldım. neyseki pil sorunu yasamadım arkadas gibi.
    bir kaç sey sölemek istiyorum cihazla ilgili.
    Ekranının kalitesi konusunda bu cihaza haksızlık yapıldıgını dusunuyorum. Ekran SLCD olmasa da cok basarılı. Arkadasımın HTC Sensation'ı ile kıyaslayınca inanın hicbir fark yok. Ustelik parlaklıgı cok kıstıgım halde. Sarjı yemesin diye kısıyorum ve inanın gayet basarılı.

Şarj problemine gelince. Ewt cabuk bitiyor. Ancak bu telefonun sarjının HTC Sensation Iphone4 ile aynı oldugunu söyleyebilirim. Sensation ile birebir aynı zmnlarda aynı tuketimi yapıyor. Ztn 3g ile nette sorf yaparken sarjının3 saatte %50'ye dusmemesini hic bir telefondan beklememelisiniz. bu cihazın şarjının bir handikap oldugunu dusunmuyorum.

Fakat benim bir problemim var. Back tuşu bazen calısıyor bazen calısmıyor. 3 kere ara ara basıyorum 3.cusunde ancak algılıyor. Buna benzer bir problem yasayan var mıdır? Bu cok önemli. Sırf bu yuzden bu cihazı iade edebilirim veya garanti için tekofaksın basını agrıtabılırım cunku can sıkıcı bir tusun manasızca calısmaması daha en bastan.

Fotograf tusu gec algılıyor ewt.

Cihazla birlikte gelen kılıf cok işlevsel. kılıfında tasıyorum surekli. Ayrıca cihaz cok buyuk fln deil gayet eskiden de buna benzer kocaman kocaman seyler ztn tasıyoduk. webde gezinme oyun oynama vs zevki icin bu buyuk ekrana hayli hayli katlanılır.

arka kapağı metal plastik fln değil. gayet de sağlam bir izlenim veriyor haliyle.

sorusu olan varsa yardımcı olmaya calısırım.

sonuc olarak back tusuyla ilgli sorun yasayan var mı baska? yazılımsal olailir mi?

• ha bir de cihaz 2 defa kendi kendine kullanım esnasında kapanıp acıldı. dell arayuzu hata verdi ibi bir sey yazdı. arayuzu değiştirdim. simdi tekrar böle bir kapanıp acılma yasanacak mı diye bekliyorum.

buna benzer bir problem yasayanınız oldu mu?
  • Arkadaşlar hepsiburadadan aldığım telefon olan dell streak 5 için kayıtsızdır dıye mesaj geldı.Aynı mesajı alan var mı?
  • Evet aynı mesaj bana da geldi.
  • Siteyi bir kez daha aradım. En geç bir hafta içersinde çözüleceği,daha önce normal cep telefonlarında da böyle sorunlarla karşılaşıldığı ve sorunun 'ürün değişimi veya para iadesi olmadan' normal bi şekilde çözüleceği söylendi...
  • quote:

ha bir de cihaz 2 defa kendi kendine kullanım esnasında kapanıp acıldı. dell arayuzu hata verdi ibi bir sey yazdı. arayuzu değiştirdim. simdi tekrar böle bir kapanıp acılma yasanacak mı diye bekliyorum.

buna benzer bir problem yasayanınız oldu mu?

MARKET ten launcherpro yu kullan memnun kalacaksın güzel bir arayüz.htc sense yi andırır biraz.en iyi tarafı ana ekranında dikey olarak kullanabilmen.ben şuan dell stage yi kullanmıyorum.onda ana ekran yatay çalışıyordu.

işte linki

https://market.android.com/details?id=com.fede.launcher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5mZWRlLmxhdW5jaGVyIl0.

• quote:

Orijinalden alıntı: kim o

internette satışta bulabilen var mı ?

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=733994&ref=akakce&v=1.84.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestdrummer -- 21 Kasım 2011; 23:09:20 >
  • quote:

quote:

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=733994&ref=akakce&v=1.84.4

teşekkür ederim ama almayayım
    bayramda 735 tl den satıyordu şimdi 855 tl.

alanada mani olayım bu yazıyı okusunda

daha mantıklı bir fiyata bulan olursa paylaşsın lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: voto

Arkadaşlar malum H.B. 'da aletden kalmamış! Nereden alacağız bir fikri olan varmı Turkcell TİM'lerde İstanbul içinde bulabileceğimiz bir yer varmı?

Bilgisi olan paylaşırsa :) olurum.

Timlere hiç uğramamış bu cihaz! boşuna bekleme bence! başka sitelere bak derim!........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreon1 -- 22 Kasım 2011; 0:24:35 >
  • hic bulamamaktansa 800 liraya almak mantıklıdır. mantıksız denemez. ztn 1000liraya bile fazlasıyla fiyat performans cihazı olur kendisinden.
    ki sonucta bir telefonu ilk cıktıgında alanlar 2000 liraya alabilirler, daha sonra bu cihaz 1500 liraya duser. ilk alanlar 500 lira verdigi icin aptal deildirler cunku onlar da 6 ay oncesinden bu cihaza sahip olmanın bedelini ödemeyi tercih etmislerdir.
    serbest piasa ekonomisi fiyatı artırdkca artırıolar cunku kimsede kalmadı, ama yine de kafanızda baska cihaz yoksa alın. ztn tekofakstan baska getiren de yok arkadaslar biliosunuzki.
  • bestdrummer, go launcher yukledim. nasıldır idare eder mi bu?

bi de sizin de back tusunuzun zaman zaman almadıgı oluyor mu?
  • quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim ama almayayım
    bayramda 735 tl den satıyordu şimdi 855 tl.

alanada mani olayım bu yazıyı okusunda

daha mantıklı bir fiyata bulan olursa paylaşsın lütfen

:D dostum yardımcı olmaya çalışıyorum o fıyat farkı ötv ye yapılan zamdır.şuan sadece ereyonda var.oradada biterse zor bulursunuz.700 750 arası bulabilmen şuandan sonra imkansız.hala almak istiyorsan değerlendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestdrummer -- 22 Kasım 2011; 23:21:16 >

• quote:

bestdrummer, go launcher yukledim. nasıldır idare eder mi bu?

bi de sizin de back tusunuzun zaman zaman almadıgı oluyor mu?

back tuşu ile bir sıkıntım yok internetten araştırdım ama seninkine çözüm olacak birşey bulamadım.benimkindede tuşların olduğu bölümle karanlık ortamlarda ekranın kesiştiği yerden ışık sızıyor.fazla kafama takmıyorum.dostum.go launcher gayet iyi ve düzgün çalışıyor.htc sense varyasyonlarıda var.bu hali daha güzel.dell stageyi unuttum diyebilirim.:D
  • Arzu edenler Yenibosna'da Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerindeki TİM' de ürünü bulabilirler.
    İki gün kadar önce fiyatı 800 liraydı.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.