Şimdi Ara

DELL Streak 5 16Gb Kullananlar Başlığı... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
34.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: setmefree

Arzu edenler Yenibosna'da Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerindeki TİM' de ürünü bulabilirler.
    İki gün kadar önce fiyatı 800 liraydı.

sınırlı sayıda tükenmeden alın!!! :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadat

Arkadaşlar bu ürün ile beraber dock kullanan var mı? Ya da deriden kapaklar varya, hani hem koruma amaçlı hemde arkadan destek olarak kullanılıyor. Bunlardan kullananlar varsa tecrübelerini, nereden aldıklarını ne kadar olduklarını paylaşabilirler mi?
    Ha arkadaşlar birde bu ürünü hepsiburada.com dan alan arkadaşlar sipariş verdikten kaç gün sonra ellerine ulaştı bilgilendirebilirlerse sevinirim.

Biraz gecikmeli de olsa cevaplandırayım

Amazon.co.uk'den alıp bir arkadaşım vasıtasıyla getirttiğim orijinal kılıf/çanta:

Şık, masa üstünde dik kullanabileceğiniz desteği olması falan güzel ama pratik değil. Cihaz zaten iri bir de bu kılıfla kullanmaya çalışınca olmuyor.
    Ben bir süre kullandım, sonra vazgeçtim bir kenarda duruyor.

DELL Streak 5 16Gb Kullananlar Başlığı...

• Kılıf/çantanın diğer görünümleri

• Bu da dealextreme'den aldığım masaüstü şarj dock/cradle.
    Aynı anda hem cihazı hem de yedek bataryayı şarj edebiliyor.
    Ben masabaşında çalışan birisi olduğum için epey işime yaradı. Ofiste kullanıyorum.
    http://www.dealextreme.com/p/usb-ac-battery-dual-charging-dock-cradle-usb-cable-car-charger-for-dell-mini-5-streak-59493

• dostum Battery Dual Charging Dock Cradle ın toplam maliyetinekadar oldu.kaç günde gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestdrummer -- 24 Kasım 2011; 21:17:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestdrummer

dostum Battery Dual Charging Dock Cradle ın toplam maliyetinekadar oldu.kaç günde gelir

Ben cradle'ı 20.2 usd, yedek bataryayı da 9.5 usd ye almışım.
    Gönderi paketinin üzerinde DX logosunun olmaması için 1 cent, air mail tracking için de 1 cent vermişim Kargo ücretsiz.
    Yanlış hatırlamıyorsam 2 hafta kadar bir sürede gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: domandro

quote:

Orijinalden alıntı: bestdrummer

dostum Battery Dual Charging Dock Cradle ın toplam maliyetinekadar oldu.kaç günde gelir

Ben cradle'ı 20.2 usd, yedek bataryayı da 9.5 usd ye almışım.
    Gönderi paketinin üzerinde DX logosunun olmaması için 1 cent, air mail tracking için de 1 cent vermişim Kargo ücretsiz.
    Yanlış hatırlamıyorsam 2 hafta kadar bir sürede gelmişti.

süper ya bir tane almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: domandro

Kılıf/çantanın diğer görünümleri

dostum bu kılıfa telefonu koyunca cebe sığabilitesi nedir? ben kutusuyla beraber gelen gri renkli plastik korumasıyla kullanıyorum da o biraz hantal gösteriyor telefonu ama cebe de sığıyor... bunu kullanırsak acaba cebe sığar mı merak ediyorum yorumlarını???Hatta foto olarak hem gri plastik korumalı hem de bunla telefonu çekip yanyana koyarsan daha rahat görebiliriz bence.

• telefonumdan memnunum ama 5 inch ekranlı android istiyorum diyenlere fırsat

400 tl bimekste

http://www.bimeks.com.tr/urun/120715/samsung-galaxy-s-wifi-5.aspx

ben biraz inceleyip almayı düşünüyorum. hem samsung hem daha yeni sürüm android hem daha uzun pil hem hem hem ....
  • malesefki ekran kalitesi renkleri tatmin edici degil bulanık cansız
  • hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1981se

malesefki ekran kalitesi renkleri tatmin edici degil bulanık cansız

evet streak de inch başına 180-189 arası pixel düşüyor.klasik lcd olması da aslında dezavantajı.ama slcd olsaydı en azından daha da tatmin edici olabilirdi.ama amacına yönelik hakkını fazlası ile veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestdrummer -- 26 Kasım 2011; 23:14:13 >
  • ereyon'dan gelen ürün arızalı cıkmıstı neyse ürünü yolladım tekofaks sarj girisini zorladıgımı ve 60 lira ödemem gerektigini söylediler.
    herseyi dogru yaptıgım herhangi bir ters yanlıs islem yapmadıgım halde zorla para koparmaya calısıyorlar helal olsun ne diyim buda benim sanssızlıgım
  • arkadaşlar bu kadar para ödedikten sonra acaba daha güncel aşağıdakilere mi yönelsem diyorum.
    fikirleriniz nelerdir?
    yardımcı olursanız sevinirim

Samsung Galaxy SL
    Sony Ericsson Xperia Neo V (Android 4.0 a yükselticebilecek. 3D tv ler ile uyumlu 3D panaroma foto çekebiliyor )

http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-Galaxy-SL,Sony-Ericsson-Xperia-neo-V,Dell-Streak/phones/5186,6114,5018
  • arkadaşlar bende dell streak 5 kullanıcısıyım yaklaşık 1 aydır.birkaç sorum olacak.
    1)üstünde android 2.2.2 yüklü.en güncel sürümü nedir.gingerbread güncellemesi var mı? en stabil hangi sürüm?
    2)bluetooh ile dosya paylaşımı direkt yapılıyor mu?bende hata verdi.başka program kurdum .öyle bluetooh ile dosya aktarabildim.
    3)video ve müzik oynatıcısı olarak ne kullanıyorsunuz?ben direkt avi oynatamadım.
    telefondan genel olarak memnunum.büyüklük problem değilse bence hem telefon hemde tablet için süper alternatif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babeboi

dostum bu kılıfa telefonu koyunca cebe sığabilitesi nedir? ben kutusuyla beraber gelen gri renkli plastik korumasıyla kullanıyorum da o biraz hantal gösteriyor telefonu ama cebe de sığıyor... bunu kullanırsak acaba cebe sığar mı merak ediyorum yorumlarını???Hatta foto olarak hem gri plastik korumalı hem de bunla telefonu çekip yanyana koyarsan daha rahat görebiliriz bence.

Ben ABD den getirtmiştim. Kutu içeriğinde sizin bahsettiğiniz gri renkli plastik koruma yoktu.
    Fotoğraflarını koyduğum kılfı/çanta ile birlikte kullanırsanız ceket cebine gene konulabiliyor ama pantolon veya gömlek cebine hayır.

Cebe sığabilirliğinden daha önemlisi pek rahat kullanılabilir birşey de değil.
    Malzemesi kaliteli, görünümü şık, iç bölümdeki açılır kapanır destek video seyrederken falan fonksiyonel...bunlar artıları. Ama bu kılıfla telefonu kulağınıza götürmeniz pek mümkün değil.

Şurada detaylı bir incelemesi var:)
    http://www.geardiary.com/2010/09/20/mini-review-leather-wallet-case-for-dell-streak/

Ben bluetooth kulaklıkla kullanacağım, çantada taşıyacağım ama gene de şık kaliteli bir kılıfı olsun derseniz tamam. Onun dışında silikon kılıf ile kullanmak yeterli olacaktır. Ekran gorilla glass olduğu için pek çizilme derdi de olmayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: usa2006

arkadaşlar bende dell streak 5 kullanıcısıyım yaklaşık 1 aydır.birkaç sorum olacak.
    1)üstünde android 2.2.2 yüklü.en güncel sürümü nedir.gingerbread güncellemesi var mı? en stabil hangi sürüm?
    2)bluetooh ile dosya paylaşımı direkt yapılıyor mu?bende hata verdi.başka program kurdum .öyle bluetooh ile dosya aktarabildim.
    3)video ve müzik oynatıcısı olarak ne kullanıyorsunuz?ben direkt avi oynatamadım.
    telefondan genel olarak memnunum.büyüklük problem değilse bence hem telefon hemde tablet için süper alternatif.

Merhaba.

Konunun ilk sayfasındaki mesajımdan alıntı yapıyorum.

......Dell, Streak 5 üretimini durdurdu. Yola Streak 7 ile devam edecek. Bu yüzden Streak 5 için resmi bir Gingerbread update'i gelir mi bilmiyorum. Xdadevelopers sitesi ve bazı Streak forumlarına göz attığımda unofficial gingerbread sürümünün olduğunu gördüm. Unofficial sürümü yüklemek için yapılması gerekenler, rootlama vs. detaylı bir şekilde anlatılıyordu.

Root yapılabiliyor, ama ben yap(a)madım. Bu işlem için gereken dosyalardan bazıları için direkt download linki verilmişti. Bir dosyayı da marketten indirmek gerekiyordu. Ama ben markette bu dosyayı bulamadım. Bu işlere çok fazla vakit ayıramayacağım için de üstüne düşmedim. Umarım cihazı alan sayısı artar da hevesli meraklı arkadaşlar rootlama vs .işler konusunda burada bizi bilgilendirir....

Gene konu içerisinde bir arkadaşın tavsiye ettiği MX Video Player'ı kullanıyorum ben de. Marketten indirebilirsiniz.

Kolay gelsin.

• Şuan telefonu nereden alabilirim izmir'de ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 28 Kasım 2011; 15:26:48 >
  • Bulursanız bana da haber edin lütfen.

Hatta alırsanız çalışanını sizde görmek incelemek isterim müsait olursanız.
  • tesekkur ederım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.