Şimdi Ara

DELL Streak 5 16Gb Kullananlar Başlığı... (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
34.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro_g -- 28 Ağustos 2013; 9:58:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

Tertemiz pırıl pırıl, şarjı hep itinalı (tam deşarj-full kapalı şarj) yapılmış, kulaklıkları sıfır hiç kullanılmamış, kutu içeriği tam, garantisi yıl sonuna kadar devam eden dell streak 5 cihazımı satıyorum, sadece istanbulda elden teslim olur, tek fiyat net fiyat, 500 TL.

ihtiyacı olan varsa kaçırmasın, abidik-gubidik-içi geçmiş cihazlara paranızı kaptırmayın,

GUNCELL !
  • [simage]http://k1308.hizliresim.com/1d/v/rz0u5.jpg [/simage]

http://k1308.hizliresim.com/1d/v/rz0u5.jpg

Elinde resimdeki parçadan olan var mı çıkma?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcuctug -- 3 Eylül 2013; 21:46:03 >
  • Arkadaşlar satılık dell 5 streak telefon, garantisi devam etmekte, fiyat 500 tl, istanbul
  • Arkadaslar elimde ekrani arizali geri kalan heryeri calisan kirmizi renkte telefonum satiliktir.İstenirse parcalari tek tekte verebilirim.
    İlgilenenler pm atabirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derin_nfk

Bende İstanbul'da çok aradım bu telefonu ancak hiç bir yer olumlu cevap vermedi. Forumdaki arkadaşların nerelerden aldıklarını inceledim ve ilgili sitelerede baktım. Ancak ikinci el olarak satışı mevcuttu. Hepsiburada.com adlı siteyide sadece arada bir kontrol ediyordum ve denk geldi aldım. Bir daha da görmedim. İkinci el almanı tavsiye etmem çünkü çok hassas bir telefon. Kim, nasıl kullanmış belli olmuyor. Android marketten yüklenen uygulamalarla muhteşem bir telefona dönüştü. Ayrıca pahalı telefonlarında bulunduğu bir ortamdaysanız en dikkat çeken telefon oluveriyor. İnsanlar önce şaşkınlık sonra hayranlıkla bakıyor. Fiyatının uygun olması ise ayrıca bir avantaj. Bende bir tane dearkadaşım için almak istiyorum. Herhangi bir yerde bulursam paylaşırım. Aramaya devam :) Esen kalın.

Hala Dell Streak 5 kullanmakta ısrar edenler var mı :) Bende sizdenim. Ne zaman telefon değiştirecek olsam kıyamıyorum hep erteliyorum. Ancak bu narin cihazın biraz bakıma ihtiyacı var. Güncelleme, root, bakım vs. Bu işlemlerden anlayanlar var mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.