Şimdi Ara

DELL Streak 5 16Gb Kullananlar Başlığı... (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
34.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aliexpress com dan 95 dolara ekran siparişi verdim. umarım bi sıkıntı olmadan elime ulaşır ve umarım düzgün bi parçadır.

gelişmeleri buradan bildiririm.

bu arada reset sorunu yaşayan ve telefonu açılmayan arkadaşa yardım edecek yok mu acaba.
    ben pek anlamıyorum yazılım vs. işinden. anlasam yardımcı olmaya çalışırdım.

hayırlı günler.
  • Custom ya da Stok Rom yükleme ile ilgili sorusu olanlar özelden ulaşabilirler. Mümkün mertebe yardımcı olmaya çalışırım. Şu an 2.3 Gingerbread Kore için yayımlanan OLLEH sürümü kullanıyorum ve yeterince stabil.
  • Herkeze iyi geceler bi sorunum var telefonu hiç düşürmediğim halde dokunmatik sorunu yaşıyorum kısmen çok az kısmı çalışıyor tuş kilidini bile açamıyorum arada çalışır gibi oluyo tuş kilidi az bi hareket ediyo devamı yok . baştada dediğim gibi düşme darbe vs olmadı hard format attım ama sorun devam ediyor sistemde kaynaklı olma durumu varmı bide garantisi devam ediyo yollasammı ki şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar . . .
  • merhaba bende dell stark almayı dusundum ancak fıyat pahalı geldı ıkıncı el 600 lira demıs uygunmudur yazılanlara göre süreklı sorun cıkarayor sanırım android ıc 4 yüklenebiliyormu şimdiden tesekkürler
  • Sorunu düzelttim :) hard format atarken ekrana dokunmatikle ilgili bi kısım var onu seçip ekranın ortasında çıkan şekle basınca dokunmatik düzeldi hatta ilk aldığımdan daha iyi :) telefon başarılı mesela bn hala aldıgm sürüm 2.2 kullanıyorm telefon alacaksan konuşa bilirz aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde maalesef lcd led panel de sorun var. Telefonu düşürdüğüm için oluştu. Ekran kimi zaman düzgün kimi zaman bozuk gösteriyor. Tekofax 350 lira istedi bir ay önce. Bende onay vermedim. İkinci telefon olarak kullanıyordum. Bu nedenle telefon elimde kaldı.
    Bt servis bu ürün için Tekofax tan ayrı bir firmamı? Farklı fiyatlar söyleyenler var çeşitli forumlarda.
    Ek olarak şunu söyleyebilirim bir daha kesinlikle dell almayacağım. Firmaya güvendiğim için bu telefonu aldım. Müşteri hizmetleri ile defalarca konuştum servisin yetersiz bir firma olduğunu. Sonuç ise elimde kalan 750 lira verdiğim bir cihaz. Sadece altı ay kullanabildim.

• DELL STREAK 5 SATIYORUM 15 AY GARANTISI DEVAM EDIYOR FULL KUTU KULAKLIGI KULLANILMAMIS 16 GB HAFIZA KARTI ILE BIRLIKTE VERILCEKTIR KASASINDA HİÇ BİR ÇİZİK YOKTUR TEMİZ KULLANILMIŞTIR ALMAK İSTEYENLER LÜTFEN PM ATSIN
  • arkadaşlar 2.el bir dell streak5 aldım.pek bilmiyorum .telefon tamamen göçtü.sadece dell yazısı çıkıyor.bunu halledebilecek bir arkadaş varmı aranızda.pmden ulaşırsa sevinirim.acil
  • Edit: Arkadaşlar problemi hallettim bir kaç denemeden sonra. Factory reset yapınca düzeldi çok şükür.

Arkadaşlar Dell streak kullanıcısıyım. Telefonuma MeeUI rom kurmuştum. Orijinal rom'a geri dönmek istedim ama dönemiyorum. Telefonumu flashlıyorum, update.pkg yükleniyor ancak cihaz bir türlü açılmıyor nedendir acaba yardımcı olabilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PainOfChaos -- 10 Eylül 2012; 23:42:55 >
  • Arkadaşlar bir dünya rom kurup kaldırdım şu zamana kadar ancak çok enteresan bir şey geldi başıma..

Bölge kodu 00 olan romlar türkçe destekli sanırım ama ben o 00 bölge kodlu romları kuramıyorum. Kursam da telefonum açılmıyor nedendir anlayabilmiş değilim. Şu an bir custom rom kuruyorum, arkasından tekrar orijinale dönmeyi deneyeceğim. Umarım olur, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Telefonu satmayı da düşünüyorum bu arada. 2011 aralık ayında almıştım. Faturası aksesuarları duruyor :)
  • full kutu+deri kılıf 13 ay garantili,,kılcal çizik bile olmayan sıfır ayarında cihaz full aksesuar olarak satılıktır.
    pm ltf.
  • Herkese İyi Forumlar,

Benim Bana göre bir sıkıntım size göre ufak bir müdahale ile çözülebilen bir sorun olabilir. Bu yüzden bilmiyorsan bir bilene danış demişler:)

Yeni Almış Olduğum Cihazda;

1-Wlan internete bağlandı gösteriyor ama hiç bir şekilde İnternete bağlanmıyor?

2-Hesaplarda senkronizasyon yapılmış olan hesabı kaldıramıyorum?

Konular Hakkında Acil Bir Çözüme İhtiyacım Var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcuctug

Herkese İyi Forumlar,

Benim Bana göre bir sıkıntım size göre ufak bir müdahale ile çözülebilen bir sorun olabilir. Bu yüzden bilmiyorsan bir bilene danış demişler:)

Yeni Almış Olduğum Cihazda;

1-Wlan internete bağlandı gösteriyor ama hiç bir şekilde İnternete bağlanmıyor?

2-Hesaplarda senkronizasyon yapılmış olan hesabı kaldıramıyorum?

Konular Hakkında Acil Bir Çözüme İhtiyacım Var?

yedekleyip fabrika ayarlarına geri dön.
  • Fabrika ayarlarına dönün derken.

Ayarlar / Gizlilik / Fabrika Verilerini Sıfırla ..

İşe Yaramıyor.. Cihaz kapanıyor acılıyor her şey duruyor.
  • öyle değil, tlf kapalıyken ses arttırma+azaltma tuşlarına birlikte basarken aç tuşuna da basılı tutup yani üç tuşa birlikte basılı tutarak açıyorsun, sonra yine ses tuşuyla factory reset üstüne gelip kamera tuşuyla onaylıyorsun, işlem bittikten sonra aynı menüden ekran kalibrasyonda yapmanı tavsiye ederim, yalnız 1-2 seferde yapabiliyor ve işlem esnasında ekrana dokunma ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekelimustafa

merhaba;

aliexpress com dan 95 dolara ekran siparişi verdim. umarım bi sıkıntı olmadan elime ulaşır ve umarım düzgün bi parçadır.

gelişmeleri buradan bildiririm.

bu arada reset sorunu yaşayan ve telefonu açılmayan arkadaşa yardım edecek yok mu acaba.
    ben pek anlamıyorum yazılım vs. işinden. anlasam yardımcı olmaya çalışırdım.

hayırlı günler.

Hocam son durum nedir?

LCD elinize ulaşmadımı cevap yazmamışsınız.
    Bende aynı durumdan muzdaribim, aslında LCD bozuluyor cihazlarda birde ekran sayışallaştırıcısı var takım olarak alıyoruz, sanki sadece LCD'yi tek alsak 40-50 dolara temin edeceğiz malzemeyi.
    bu konuyla ilgili tecrübesi fikri olan varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

öyle değil, tlf kapalıyken ses arttırma+azaltma tuşlarına birlikte basarken aç tuşuna da basılı tutup yani üç tuşa birlikte basılı tutarak açıyorsun, sonra yine ses tuşuyla factory reset üstüne gelip kamera tuşuyla onaylıyorsun, işlem bittikten sonra aynı menüden ekran kalibrasyonda yapmanı tavsiye ederim, yalnız 1-2 seferde yapabiliyor ve işlem esnasında ekrana dokunma ...

Yaptım ama malesef aynı gmail hesabı dahil silinmedi. Buna Artı Olarak bir sıkıtnım daha var.

telefon görüşmesi sırasında ekranı kapatıyor görüşme bittiğinde ekran ışığı kendine gelmiyor
    hatta karşı taraf telefonu kapatmadığında hala görüşme devam ediyor ve ben kapatamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcuctug -- 22 Ekim 2012; 1:12:47 >
  • Lcd ekranı aliexpress den Mundo shop isimli kullanıcıdan sipariş vermiştim. Yaklaşık on günde elime ulaştı. Bizim bacanağın eli yatkın tamir işlerine. Montajı o yaptı. Şu an sorunsuz kullanıyorum.

Youtube ta ayrıntılı montaj videoları var. Onu izleyerek montajı yaptık. Eliniz yatkınsa siz de yapabilirsiniz ancak dikkatli ve hassas davranmak gerekiyor. Telefon tamircileri de yapabilir heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekelimustafa

Lcd ekranı aliexpress den Mundo shop isimli kullanıcıdan sipariş vermiştim. Yaklaşık on günde elime ulaştı. Bizim bacanağın eli yatkın tamir işlerine. Montajı o yaptı. Şu an sorunsuz kullanıyorum.

Youtube ta ayrıntılı montaj videoları var. Onu izleyerek montajı yaptık. Eliniz yatkınsa siz de yapabilirsiniz ancak dikkatli ve hassas davranmak gerekiyor. Telefon tamircileri de yapabilir heralde.

Süpersin hocam çok teşekkür ederim. :)

Çin kargosuyla ücretsiz olanla 10 günde elinize ulaştı sanırım.
    Son olarak 2 tane LCD sipariş etsem 200 küsür dolar gümrükte sorun olurmu sizce?
  • İki ürün gümrükte sıkıntı olur mu bilemiyorum. Sıkıntı olmasın dersen ilkini sipariş ver. O gelince diğerini verirsin.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.