Şimdi Ara

DELL Streak 5 16Gb Kullananlar Başlığı... (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
34.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tcuctug

quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

öyle değil, tlf kapalıyken ses arttırma+azaltma tuşlarına birlikte basarken aç tuşuna da basılı tutup yani üç tuşa birlikte basılı tutarak açıyorsun, sonra yine ses tuşuyla factory reset üstüne gelip kamera tuşuyla onaylıyorsun, işlem bittikten sonra aynı menüden ekran kalibrasyonda yapmanı tavsiye ederim, yalnız 1-2 seferde yapabiliyor ve işlem esnasında ekrana dokunma ...

Yaptım ama malesef aynı gmail hesabı dahil silinmedi. Buna Artı Olarak bir sıkıtnım daha var.

telefon görüşmesi sırasında ekranı kapatıyor görüşme bittiğinde ekran ışığı kendine gelmiyor
    hatta karşı taraf telefonu kapatmadığında hala görüşme devam ediyor ve ben kapatamıyorum.

hafıza kartınıda çıkartıyorsunuz değil mi, onuda bi bilgisayara takıp formatlayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: tekelimustafa

İki ürün gümrükte sıkıntı olur mu bilemiyorum. Sıkıntı olmasın dersen ilkini sipariş ver. O gelince diğerini verirsin.

Hocam ekranım elime ulaştı 3 gün önce zorda olsa sorunsuz değiştirdim.
    Teşekkür ederim.

Cihaz yavaş çalışıyor ekran değiştirdikten sonra oluşan bir durum değil ama tecrübesi olan varmı?
    Hardreset atarak düzelebileceğini düşünüyorum herhangibir fikri olan varmı?
  • Bu telefonun android sürümü yükseltilebiliyor mu ? Bir de Motorola Atrix'e göre +'ları ve -'leri nelerdir ?
  • arkadaşlar merhaba. benim de şöyle bir sorunum var. telefonun genel titreşim ayarı aktif, mesaj, whatsapp vs gibi programların da bildirim ayarlarında titreşim aktif olmasına rağmen sadece gelen aramalarda telefon titriyor. mesajda, whatsapp iletilerinde ya da telefon sessizken sadece titreşimin aktif olduğu durumlarda telefon arama dışında titremiyor.

geri ve home tuşuna uzun basınca titremeye tepki veriyor ama dediğim gibi diğerlerinde yok.

neden kaynaklandığı hakkında fikri olan yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: voto

quote:

Orijinalden alıntı: tekelimustafa

İki ürün gümrükte sıkıntı olur mu bilemiyorum. Sıkıntı olmasın dersen ilkini sipariş ver. O gelince diğerini verirsin.

Hocam ekranım elime ulaştı 3 gün önce zorda olsa sorunsuz değiştirdim.
    Teşekkür ederim.

Cihaz yavaş çalışıyor ekran değiştirdikten sonra oluşan bir durum değil ama tecrübesi olan varmı?
    Hardreset atarak düzelebileceğini düşünüyorum herhangibir fikri olan varmı?

kardeş siparişi tam olarak nasıl verdin detaylı bi şekilde anlatırmısın bide ekranı nasıl değiştirdin yanında tornavidayla o plastik aletten gönderdilermi?

• Ebay.com yada aliexpres benzeri sitelerden çok kısa bilgilerle üye oluyorsun, ardından dell streak 5 lcd takımı bulup siparişi tamamlıyorsun.(Tabi kredi kartı bilgilerini yazıyorsun.)
    Değiştirmeye gelince ben yanında herhangibir malzeme (Tornavida yada plastik aparatdan) sipariş vermedim.
    Kendi mesleğim elektronik olduğu için değiştirdim.
    Ancak kendiniz değiştirmek isterseniz değiştirirsiniz tabi ,ama ben tavsiye etmem yaklaşık 20 yıldır bu işle uğraşırım soğuk terler döktüm değiştirirken.Özellikle Flexbl kablolara dikkat edin ve çift taraflı bantları düzgün sökmezseniz geri toplayınca sağı solu açık esnek kalır.

Kolaylıklar diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voto

Ebay.com yada aliexpres benzeri sitelerden çok kısa bilgilerle üye oluyorsun, ardından dell streak 5 lcd takımı bulup siparişi tamamlıyorsun.(Tabi kredi kartı bilgilerini yazıyorsun.)
    Değiştirmeye gelince ben yanında herhangibir malzeme (Tornavida yada plastik aparatdan) sipariş vermedim.
    Kendi mesleğim elektronik olduğu için değiştirdim.
    Ancak kendiniz değiştirmek isterseniz değiştirirsiniz tabi ,ama ben tavsiye etmem yaklaşık 20 yıldır bu işle uğraşırım soğuk terler döktüm değiştirirken.Özellikle Flexbl kablolara dikkat edin ve çift taraflı bantları düzgün sökmezseniz geri toplayınca sağı solu açık esnek kalır.

Kolaylıklar diliyorum.

kardeş değiştirme konusunda sıkıntı olmaz ama aliexpresste bazı ilanlarda yanında o aletlerde var bide çok değişik fiyatlar var siz hangi satıcıdan aldınız ekran orjinalmi?

• aliexpress.com sitesinden huike isimli kullanıcıdan aldım aparatları yokdu benim siparişimde aparatlar çok sorun değil telefonculardan temin edilebiliyor.
  • ekran orjinal gorilla glasmı kardes?
  • Kardeş güzel sorular soruyorsun ama nasıl anlayabilirim sence? :D
    muhtemelen Gorillaglas'dır diye tahmin ediyorum çünkü fiyatı diğer marka capacitive ekranlara göre daha pahalı.
  • ben ebaydan aldım ekranı yanında aparatları da vardı kısa sürede ekranı değiştirdim bir sıkıntı olmadı 106 dolar +12 dolar naklie ile aldım ameika satıcısından kasırgaya denk gelmesine rahmen 15 günde elimde oldu
    Ekranı değiştirmek çok zor değil ama yinede biraz el yatkınlığı istiyor.
  • Herkese İyi Akşamlar Arkadaşlar Telefonda Kayıtlı Rehberi Hepsini Aynı Anda Silmeyi Başaramadım. Çözümünü bilen varmı?
  • meraba yenı aldım bu telefonu cok harıka cıhaz ıcerıgı ıngılızce bıraz.dil konusunda sıkıntı var ama kullanımı guzel
    bu nu nasıl turkce yaprız
  • Arkadaşlar bozuk lcd panel konusunda yurtiçi yöntemler var mı? Ebay işi beni biraz aşan bir konu. Bu konuda da yardımcı olabilecek olursa konuşabiliriz. İzmir içinde olanlardan her türlü yardım kabul edilir. İletişime geçen olursa çok sevinirim. Altı aydır kullanılmayan bir senelik bir cihaz çöp niyetine duruyor. Yeni telefonumu çoktan edindim fakat telefon yatacağına yaptırıp kardeşime hediye etmek istiyorum.
    İlgilenen olursa çok teşekkür ederim şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pergamonist

Arkadaşlar bozuk lcd panel konusunda yurtiçi yöntemler var mı? Ebay işi beni biraz aşan bir konu. Bu konuda da yardımcı olabilecek olursa konuşabiliriz. İzmir içinde olanlardan her türlü yardım kabul edilir. İletişime geçen olursa çok sevinirim. Altı aydır kullanılmayan bir senelik bir cihaz çöp niyetine duruyor. Yeni telefonumu çoktan edindim fakat telefon yatacağına yaptırıp kardeşime hediye etmek istiyorum.

Benimkide ayni sekilde 6 aydir yatiyor hocam ekrani kırık abim yere düsürmüş montunun cebinden ebaydan getirtmek benim için hiç sikinti olmaz ama ya ürün uymazsa ? yada bozuk gelirse geri iade ve getirtsek kime taktırıcagiz sorusu aklima bir türlü soru işareti bırakıyor. türkiye sinirlari içindede yapan birini görmedim acikcasi serviste 350 lira para istiyor saka gibi bir ekrana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 25 Mart 2013; 18:29:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Arkadaşlar bozuk lcd panel konusunda yurtiçi yöntemler var mı? Ebay işi beni biraz aşan bir konu. Bu konuda da yardımcı olabilecek olursa konuşabiliriz. İzmir içinde olanlardan her türlü yardım kabul edilir. İletişime geçen olursa çok sevinirim. Altı aydır kullanılmayan bir senelik bir cihaz çöp niyetine duruyor. Yeni telefonumu çoktan edindim fakat telefon yatacağına yaptırıp kardeşime hediye etmek istiyorum.

Benimkide ayni sekilde 6 aydir yatiyor hocam ekrani kırık abim yere düsürmüş montunun cebinden ebaydan getirtmek benim için hiç sikinti olmaz ama ya ürün uymazsa ? yada bozuk gelirse geri iade ve getirtsek kime taktırıcagiz sorusu aklima bir türlü soru işareti bırakıyor. türkiye sinirlari içindede yapan birini görmedim acikcasi serviste 350 lira para istiyor saka gibi bir ekrana.

Aylar önce benden de aynı rakamı istemişlerdi. Şansıma küseyim sanırım cihaz çöp olup gidecek. Ağır olmasanın dışında çok da güzel bir cihazdı aslında. Bir daha Dell mi. Asla.Zamanında her türlü yeri arayıp uğraşmıştım yapacak bir şey yok maalesef.
    Son kez yarın bir daha arayacağım servisi tekrar sonuç alamazsam bırakacağım bu işin ucunu. (Benden bir ay önce arkadaşım 220 liraya değişim yaptırmıştı ekranı.) Sırf bu yüzden ekranı yaptırmıyorum.Geçmiş olsun hepimize.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Aylar önce benden de aynı rakamı istemişlerdi. Şansıma küseyim sanırım cihaz çöp olup gidecek. Ağır olmasanın dışında çok da güzel bir cihazdı aslında. Bir daha Dell mi. Asla.Zamanında her türlü yeri arayıp uğraşmıştım yapacak bir şey yok maalesef.
    Son kez yarın bir daha arayacağım servisi tekrar sonuç alamazsam bırakacağım bu işin ucunu. (Benden bir ay önce arkadaşım 220 liraya değişim yaptırmıştı ekranı.) Sırf bu yüzden ekranı yaptırmıyorum.Geçmiş olsun hepimize.

aynen öyle hocam önceden 220 liraydi şimdi 350 lira para istiyorlar anlam veremiyorum bende gercekten biraz saçma bizim burasi kucuk oldugundan dolayi zaten yapabilicek insan imkansiz zaten geziyim dolasiyim diyecegim ama

• Yapacak bir şey yok arkadaşım.Son kez aradım fiyatın hâla aynı olduğunu öğrendim.Elimizde patladı cihazlar. Belki ilerde uygun bir yol denk gelirse yaptırır en azından birine medya player olarak kullanması için hediye edebilirim. 5 inç sektörüde artıyor.Çözünürlük şuan için kurtarmasa bile belki ileride uygun ekranlarda bulunur. İşin kötü kısmı güncelleme almamış bir cihaz olmasına ve düşük android sürümüne rağmen inanılmaz stabil ve hızlı.Güzel bir yazılımı var.Cihazı çöp niyetine bekletmek üzüyor.
    Ahh Dell yaktın bizi.En azından dersimi almış oldum.Bir daha piyasa liderleri dışında telefon almayı düşünmüyorum.
  • quote:

Yapacak bir şey yok arkadaşım.Son kez aradım fiyatın hâla aynı olduğunu öğrendim.Elimizde patladı cihazlar. Belki ilerde uygun bir yol denk gelirse yaptırır en azından birine medya player olarak kullanması için hediye edebilirim. 5 inç sektörüde artıyor.Çözünürlük şuan için kurtarmasa bile belki ileride uygun ekranlarda bulunur. İşin kötü kısmı güncelleme almamış bir cihaz olmasına ve düşük android sürümüne rağmen inanılmaz stabil ve hızlı.Güzel bir yazılımı var.Cihazı çöp niyetine bekletmek üzüyor.
    Ahh Dell yaktın bizi.En azından dersimi almış oldum.Bir daha piyasa liderleri dışında telefon almayı düşünmüyorum.

Bana bi sunu anlatsinlar dell piyasada toplasan 1000 adet vardir bunun icin binlerce ekran vardir sen neden pahaliya satarsin ekrani bari elindeki stogu eritte o 1000 kisi kullanmaya devam etsin bunu aklim almiyor cildiriyorum hani guvendigim biri olsa getirttirip taktirtcam ama bu camiada hic tanidikta yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• valla arkadaşlar bende de kazımayından beri yatıyor kaza geçirdiğimde lcd gitti anlamıyorum dokunmatik sapasağlam lcd gitti yurt dışına da fazla güvenemiyorum ama galiba en son çarem bu nisan başında isteyeceğim alıp kendim takmaya çalışacağım takabilir isem ve sorunsuz çalışır ise burdan belirtirim izmir deyim sizlere de yardımcı olmaya çalışırım
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.