Şimdi Ara

DELL Streak 5 16Gb Kullananlar Başlığı... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
34.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar cihazin atrixe gore artilari ve eksileri nelerdir ? fiyati da daha uygun keske daha once haberim olsaydi cok hos bir cihaza benziyor 5 inc ekran falan , ram 1 gb mi ? stabil mi cihaz ? ve bir ust modeli var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemozbektrt

.Ereyon.comdan alınmış cihazımı dikey olarak kullanmak için bir program arıyodum bir arkadaşın yönlendirmesiyle xda forumdan bir paket indirip cihaza kurdum baktım bi faydası yok derken telefon kendikendine format atmaya başladı ha bire sıfırlanıo yeniden kuruyorum tekrar sıfırlanıyo.D3erken dsc.07 rom kurdumbelki düzelir yine kendi kendine hrd reset attı sonra orj romunu kurdum 2 gün iyiydi bugün tekrar formatlandı kafayı yiycem 4 gb kartla kullandım problem olmayınca tekrar 16 gb taktım acaba karttanmı oluyo bunlar tekrar 4 gb takıp kullanmayı deneyeceğim yine fornat atarsa servisten başka çare yok gönderki gelsin 1 hafta da :D.Çözüm bulabilecek arkadaş varsa sevinirim tşk.

Bu cihaza nasıl hard reset atılır acaba
  • telefonu kapat daha sonra önce volum - ve power tuşuna basıp beyaz ekrangelinceye kadar bekle.4 seçenekli çıkan menü de en üstte factory reset var ono fotograf tuşu ile seç ve bekle.bu kadar
  • Dell Streak 5 hakkında sorusu olan arkadaşlar bana pm yoluyla ulaşabilirler.Yardımcı olurum.
  • sarjı nasıl gıdıyor acaaba
  • arkadaşlar cihaz çökmüş durumda
    dell logosunda kalıyor açılmıyor
    recovery yüklemeyi başardım,fastboot moda alabiliyorum
    harici hafız akartına custom rom atıyorum,recovery den yüklemek istiyorum ama cihaz sd kartı görmğüyor
    e mounts can not vs falan diyro,yani sd kart yok diyor
    sd kartı fat32 formatladım,2 gb 4 gb hepsini denedim sonuç aynı,kart sağlam
    cihaızn kartı görmeme gibi bir durumu var
    başına gelen varmı daha önce
  • Arkadaşlar bu telefon hala satışta mı ben yeni keşfettim tüm beklentilerimi karşılıyor gibi görünüyor nerde bulabileceğim hakkında bir bilgisi olan var mı
  • Arkadaslar, motordan dusme sonucu, telefonun içindeki ledler kırıldı, ekranının değişmesi gerekiyor, Tekofaks ve BT Servis bu değişimi yapıyormuş sanırım ama ben sitelerindeki telefonlarından kendilerine hiç bir şekilde ulaşamıyorum. Başka nereye ulaşabilirim veya gösterebilirim, bilen var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rachelvs -- 25 Haziran 2012; 10:15:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rachelvs

Arkadaslar, motordan dusme sonucu, telefonun içindeki ledler kırıldı, ekranının değişmesi gerekiyor, Tekofaks ve BT Servis bu değişimi yapıyormuş sanırım ama ben sitelerindeki telefonlarından kendilerine hiç bir şekilde ulaşamıyorum. Başka nereye ulaşabilirim veya gösterebilirim, bilen var mı acaba?

Ben gönderdim ekran değişimi için 236 tl para aldılar. Telefon geldi 1 hafta sonra ne düştü ne darbe aldı ama yine ekran arızalandı. Artık nasıl bir ekran taktılar bilimiyorum ama bir daha değiştirtmem ekranı BT servise açar kendim özenerek değiştiririm. Söktüm dün akşam öyle toparlamışlarki cihazı !! kablolar bile soketlere ucundan ve yamuk oturtulmuş. İnce işçilik yok yani.

Elinden geliyorsa nette videoları var ekranı kendin al değiştir...

• bu telefon hakkında bilgisi olan biri mesaj atabilir mi (Logoda kalıyor)
  • Abimde bu cihazdan var bende bundan almayi dusunuyorum suan iphone 3gs kullaniyorum ona gecmeyi dusunmemin sebebi buyuk ekrani olmasi ama suda var ben suan iphoneyi bile gunde 2 kere sarj ediyorum o cihazi kac kere sarj ederim merak ediyorum yani iphone gibi bataryasi cabuk mu bitiyor onerirmisiniz bu telefonu almayi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar;

dell streak 5 telefonum var. interneten sıfır almıştım. geçen ay yere düşürdüm ve ekranı hasar gördü.

2 hafta önce telefonun yetkili servisi olan "bilişim teknolojileri servis hizmetleri"ni aradım.
    ekran değişim maliyetinin 268 TL olduğunu söylediler.
    ben de yaptırmaya karar verdim ve telefonu gönderdim.
    geçen hafta bana ulaşamamışlar ve ben bugün kendilerini aradım.
    bugün bana ekran değişim ücretinin 350 tl olduğunu söylediler.
    ben de kızıp değişime onay vermedim.
    telefonumu geri gönderecekler.

ne yapmamı tavsiye edersiniz.

2 hafta önce Ankarada özel bi servise sormuştum ekran fiyatını.
    200 civarı bi rakam vermişti.
    o yüzden yetkili servise karar vermiştim ancak şimdi işler değişti.

telefonu yaptırmak şu an çok mantıklı gelmiyor bana. siz ne dersiniz. yeni telefonlara bakmaya başladım bile. durduk yere 500 tl lik telefondan olduk ya hayırlısı bakalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: tekelimustafa

Merhabalar;

dell streak 5 telefonum var. interneten sıfır almıştım. geçen ay yere düşürdüm ve ekranı hasar gördü.

2 hafta önce telefonun yetkili servisi olan "bilişim teknolojileri servis hizmetleri"ni aradım.
    ekran değişim maliyetinin 268 TL olduğunu söylediler.
    ben de yaptırmaya karar verdim ve telefonu gönderdim.
    geçen hafta bana ulaşamamışlar ve ben bugün kendilerini aradım.
    bugün bana ekran değişim ücretinin 350 tl olduğunu söylediler.
    ben de kızıp değişime onay vermedim.
    telefonumu geri gönderecekler.

ne yapmamı tavsiye edersiniz.

2 hafta önce Ankarada özel bi servise sormuştum ekran fiyatını.
    200 civarı bi rakam vermişti.
    o yüzden yetkili servise karar vermiştim ancak şimdi işler değişti.

telefonu yaptırmak şu an çok mantıklı gelmiyor bana. siz ne dersiniz. yeni telefonlara bakmaya başladım bile. durduk yere 500 tl lik telefondan olduk ya hayırlısı bakalım...

Hey gidi günler bu telefonu Eylül ayında almıştım. Aldığımın haftasına da ekranı kırmıştım. Benden 218 tl istemişlerdi, sanırım ekranı ilk kıran ben oldugum icinde sıfır kutusunda yeni bir telefonla aynı fiyata birebir degisim yapabileceklerini söylediler. Bende kabul etmiştim. Ancak benden sonra kimseye bu teklifi yapmamışlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İlkler genelde şanslı olur.

ekran değişim fiyatı hafta hafta şu şekilde yükseldi.
    250, 268, 350

haftaya 400 civarı olmasını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekelimustafa

İlkler genelde şanslı olur.

ekran değişim fiyatı hafta hafta şu şekilde yükseldi.
    250, 268, 350

haftaya 400 civarı olmasını bekliyorum.

Sacmalik bence zaten telefon ne kadar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantili ve kutulu Dell 5 satılıktır ilgilenenlerden msj bekliyorum
  • Arkadaşlar öncelikle iyi günler bendede Dell Streak 5 var ve cihazın ekranı durduk yere dokunmatiğinin 4/3 ü calısmıyor sağ tarafta az bir bölümü çalışıyor sadece ve kendi kendine basıyor sağ üst köşesi anlam veremedim garantiye nasıl gönderebilirim ve garanti bunu karsılarmı? Bir fiziksel hasar sonucuu değil durduğu yerde oldu.

EDİT:Arkadaşlar hard format tüm sorunu ortadan kaldırdı artık eski haline geldi telefonum sorunu yaşayanlara yardımcı olmak için yazdım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erşan Kuneri IV -- 17 Temmuz 2012; 21:40:57 >
  • Ankara'da bir yedek parçacıya sordum 150$ dedi ekrana. 270-280 tl gibi bişey yapıyor. O da 2 hafta sonra gelir dedi. 2 hafta önce sorduğumda da 2 hafta sonra gelecek demişti gerçi.
    iyice telefondan soğuttular beni. 1 aydır çok eski bi telefonla geziyorum. servise de bi daha bulaşmam. onlara 1 lira kazandıracağıma gider 1000 liraya yeni telefon alırım. öyle kızdım yani adamların fiyat politikasına.

ebay da 116 $ a ekran satılıyor.

http://www.ebay.com/itm/Front-Panel-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-DELL-Streak-mini-5-/280918344524?_trksid=p5197.m1997&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D16%26meid%3D692196569210605661%26pid%3D100016%26prg%3D1006%26rk%3D2%26#ht_2245wt_1344

buradaki satıcılara ve ürünlerine güvenebilir miyiz acaba? yurtdışından ekran alan oldu mu hiç aranızda. ya da duyduğunuz oldu mu?

teşekkürler şimdiden...

• http://www.youtube.com/watch?v=CRfxHJ7dAg0

devamlı resetleme sorunu yaşayan varmı... her şeyi yaptım yine düzelmedi cihaz.. bütün romları denedim.. en çok nete girince oluyor donup resetliyor
  • merhabalar,

telefonum açılmıyor dell logosunda kalıyor fabrika ayarlarına donuyürum ondada kitleniyor. konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.