Şimdi Ara

DELL Streak 5 16Gb Kullananlar Başlığı... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
34.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla teli daha hiç kullanma nasip olmadığı için tel hakkında yorum yapamayacam ama servisi rezil bir haftadır kablomu istemek için ulaşmaya çalışıyorum ama nafile. tel öylece duruyo.
  • arkadaşlar bu telefon destekli bir tablet! üretici bunu belirterek piyasaya sürdü zaten ve heryerde belirtiliyor ekran 5 inç diye. bunu göz önüne alarak telefonu alın sonradan kötüleyip durmayın. telefon piyasadaki birçok akıllı telefondan daha iyi ve fiyatı onlara göre çok uygun. inanın iphone 4 ile kafa kafaya bile değişmem. beni işim gereği pc kullanma zorunluluğundan kurtardı. ihtiyacım olan tüm programları çalıştırıyor. büyüklüğü de olsun o kadar özelliğe. ayrıca telefon donuyor çöküyor diyenler ; bu telefon işletim sistemi olan bir telefon aynı pc gibi kilitlenir, çökebilir. standart bir sistemi yok. bu tarz telefon kullanıyorsanız pda işletim sistemleri ve bilgisayar hakkında az çok bilginiz olacak. böylece size sorun olarak gördüğünüz herşeyi düzeltebilir ve kişiselleştirebilirsiniz. şahsen bende donma kilitlenme gibi bir sorun kalmadı. yok uğraşamam diyorsanız gidin standart işletim sistemli telefon alın. Dell Streak 5 e haksızlık etmeyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serawara -- 1 Şubat 2012; 12:07:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serawara

arkadaşlar bu telefon destekli bir tablet! üretici bunu belirterek piyasaya sürdü zaten ve heryerde belirtiliyor ekran 5 inç diye. bunu göz önüne alarak telefonu alın sonradan kötüleyip durmayın. telefon piyasadaki birçok akıllı telefondan daha iyi ve fiyatı onlara göre çok uygun. inanın iphone 4 ile kafa kafaya bile değişmem. beni işim gereği pc kullanma zorunluluğundan kurtardı. ihtiyacım olan tüm programları çalıştırıyor. büyüklüğü de olsun o kadar özelliğe. ayrıca telefon donuyor çöküyor diyenler ; bu telefon işletim sistemi olan bir telefon aynı pc gibi kilitlenir, çökebilir. standart bir sistemi yok. bu tarz telefon kullanıyorsanız pda işletim sistemleri ve bilgisayar hakkında az çok bilginiz olacak. böylece size sorun olarak gördüğünüz herşeyi düzeltebilir ve kişiselleştirebilirsiniz. şahsen bende donma kilitlenme gibi bir sorun kalmadı. yok uğraşamam diyorsanız gidin standart işletim sistemli telefon alın. Dell Streak 5 e haksızlık etmeyin :)

+1

• quote:

arkadaşlar bu telefon destekli bir tablet! üretici bunu belirterek piyasaya sürdü zaten ve heryerde belirtiliyor ekran 5 inç diye. bunu göz önüne alarak telefonu alın sonradan kötüleyip durmayın. telefon piyasadaki birçok akıllı telefondan daha iyi ve fiyatı onlara göre çok uygun. inanın iphone 4 ile kafa kafaya bile değişmem. beni işim gereği pc kullanma zorunluluğundan kurtardı. ihtiyacım olan tüm programları çalıştırıyor. büyüklüğü de olsun o kadar özelliğe. ayrıca telefon donuyor çöküyor diyenler ; bu telefon işletim sistemi olan bir telefon aynı pc gibi kilitlenir, çökebilir. standart bir sistemi yok. bu tarz telefon kullanıyorsanız pda işletim sistemleri ve bilgisayar hakkında az çok bilginiz olacak. böylece size sorun olarak gördüğünüz herşeyi düzeltebilir ve kişiselleştirebilirsiniz. şahsen bende donma kilitlenme gibi bir sorun kalmadı. yok uğraşamam diyorsanız gidin standart işletim sistemli telefon alın. Dell Streak 5 e haksızlık etmeyin :)

Iphone 4 ile kafa kafaya bile takas etmemek haricinde herşeye katılıyorum hocam.

Alet güzel. Üzerinde oynamada yapabiliyorsun.

Orijinalinde donanımı olmasına rağmen radyo gelmiyor ama rootlu bir rom da radyoyu aktif edebiliyorsun.

Alan kişi de büyüklüğünü bilerek alıyordur zaten. Sonradan bu konuda yorum yapmak gereksiz.

• arkadaşlar büyük ekranın sadece dezavantajı yok

avantajları

teamviewer ile desktop pc ye bağlanıp uzaktan işlem yaparken gözlerimi yuvalarından çıkarmak zorunda kalmıyorum :)

film izlerken yada oyun oynarken daha büyük ekranda kendimi kaybedebiliyorum

fotoğraf çekerken yada editlerken daha çok detay gözleyebiliyorum

daha önce galaxy tab 7 kullanıyordum o 400 küsür gramdı taşıması zordu ondan sonra bi çok 4 ve 4.3 inc lik cihaz kullandım hepsi oyuncak gibi geldi

bu cihaz tam benim için üretmişler asıl gözüm galaxy note da çok iyi cihaz ama 2000 küsür tl kadar edeceğini düşünmüyorum

dell streak de sevmediğim yönleri

rom desteği offical yok unoffical da zayıf

kamerası daha iyi olabilirdi

full hd videoları açamıyor

grafik kartı adreno 200 yerien 205 olsaymış daha güzel oyun oynanabilirdi

• 2.3.3 için offical rom konusunda hala bilgi yok mu arkadaşlar? Cihazı alıp almayacağıma buna göre karar vereceğim de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaZAaRa

quote:

Iphone 4 ile kafa kafaya bile takas etmemek haricinde herşeye katılıyorum hocam.

Alet güzel. Üzerinde oynamada yapabiliyorsun.

Orijinalinde donanımı olmasına rağmen radyo gelmiyor ama rootlu bir rom da radyoyu aktif edebiliyorsun.

Alan kişi de büyüklüğünü bilerek alıyordur zaten. Sonradan bu konuda yorum yapmak gereksiz.

hocam olaya ekonomik yönden bakmışın sen :) şöyle ki iphone4 ile kafa kafa değişmek ekonomik açıdan mantıklı: değişirsin, iphone4 satılır, 0 bir streak alınır, kalanı kar :) fakat ben işlevsellik açısından yaklaşmıştım duruma :))

• .Ereyon.comdan alınmış cihazımı dikey olarak kullanmak için bir program arıyodum bir arkadaşın yönlendirmesiyle xda forumdan bir paket indirip cihaza kurdum baktım bi faydası yok derken telefon kendikendine format atmaya başladı ha bire sıfırlanıo yeniden kuruyorum tekrar sıfırlanıyo.D3erken dsc.07 rom kurdumbelki düzelir yine kendi kendine hrd reset attı sonra orj romunu kurdum 2 gün iyiydi bugün tekrar formatlandı kafayı yiycem 4 gb kartla kullandım problem olmayınca tekrar 16 gb taktım acaba karttanmı oluyo bunlar tekrar 4 gb takıp kullanmayı deneyeceğim yine fornat atarsa servisten başka çare yok gönderki gelsin 1 hafta da :D.Çözüm bulabilecek arkadaş varsa sevinirim tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemozbektrt

.Ereyon.comdan alınmış cihazımı dikey olarak kullanmak için bir program arıyodum bir arkadaşın yönlendirmesiyle xda forumdan bir paket indirip cihaza kurdum baktım bi faydası yok derken telefon kendikendine format atmaya başladı ha bire sıfırlanıo yeniden kuruyorum tekrar sıfırlanıyo.D3erken dsc.07 rom kurdumbelki düzelir yine kendi kendine hrd reset attı sonra orj romunu kurdum 2 gün iyiydi bugün tekrar formatlandı kafayı yiycem 4 gb kartla kullandım problem olmayınca tekrar 16 gb taktım acaba karttanmı oluyo bunlar tekrar 4 gb takıp kullanmayı deneyeceğim yine fornat atarsa servisten başka çare yok gönderki gelsin 1 hafta da :D.Çözüm bulabilecek arkadaş varsa sevinirim tşk.

http://forum.pocketpc.gen.tr/index.php?board=243.0 Bu sitedeki arkadaşlara danışın isterseniz.Yararı olabilir.

Edit:Siz zaten o siteden gelmişsiniz buralara.Forumu inceleyince farkettim.

Bu arada DX Home Launcher kullanıyorum bir süredir.Ne kasma,ne kilitlenme yaşadım bu sürede.Tavsiye ederim.aAndroid Markette mevcut uygulama.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohirim -- 7 Şubat 2012; 10:37:14 >

• O forumda sağolsun moderatör arkadaş yardımcı olmaya çalıştı ama belki burda başına gelen olmuştır diye bi sormak istedim...
  • Arkadaşlar bana birisi orjinal rom atmayı anlatabilirmi linklerinle filan bizim telefoncu arkadaş atmıştı ama olmadı imagemidir nedir sürekli sorun verdi. img dosyasıyla falan uşğraşmadan direk içine atıp kurabileceğim orjinal 2.2.2 rom yokmu. anda yüklü olan romda market filan yok türkçe rom ama dediğim gibi market filan yok içinde. dışarıdan markette attım kuruldu fakat açılınca direk hata vererek kapanıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eastnblue

benim konum bildirme ile ilgili bir sorum olacak.

geçtiğimiz pazartesi telefonum birden bire dondu, açmaya çalışırken data formatted bilgisi verip sıfırlandı. rehber, programlar vs. back up'ım da yoktu bir sürü sıkıntı oldu tabii. programları falan halletim ama o formattan sonra telefonun haritaları düzgün çalışmamaya başladı.

örneğin, ana ekranda hava durumu bildirilirken çıkan konum bilgisi farklı bir noktaya sabitlendi. nereye gidersem gideyim aynı konum bilgisini veriyor yani.

konum bilgisi eklenen fotoğraflarda ise benim ev konumum gösteriliyor sürekli. ya da google haritalara girdiğimde yine hep evimin konumunu gösteriyor.

whats app'tan gelen konumlarda kişinin konumunu gösteriyor, ama benimkini yine evimin konumu olarak gönderiyor.

tabii ki facebook yer bildirimleri de ona keza.

birkaç gün önce kendi kendine 1 saat kadar bi düzelme gösterdi şimdi durum yine aynı. işe yarar diye hard format attım ama fayda etmedi.

konum ayarlarım,

kablosuz ağ kullan
    gps uydularını kullan
    desteklenen gps kullan

şeklinde.

düzelmesi adına bir fikri olan paylaşırsa şimdiden çok teşekkür ederim.

ben sorunumu buldum, burasıyla da paylaşayım dedim.

işyerinde ve evimde wireless ağdan faydalandığım için mobil internetimi yenilememiştim.
    öğrendiğime göre bazı wireless ağlarda konum bildirme özelliği kapalı olabiliyormuş. sanırım işyerimdeki ağın ayarı da o şekilde. en son evden girdiğim için de konum olarak evi gösteriyor haliyle.

mobil ağ'dan ya da başka bir wireless ağından girdiğimde çok şükür ki hiçbir sorun kalmıyor telefonda.

şimdi yeni bir sorum olacak;

bu cihaza program eklemeden root etmeden screenshot alabiliyor muyuz?

• Merhaba Arkadaşlar
    öncelikle merak ettiğim her bilgiye ve daha fazlasına forumumuz aracılığıyla ulaştığımdan dolayı Donanım Haber bir numara:) Bende tabiki Dell Streak 5 takibindeyim. Ancak alıp almamakta kararsız kaldım. Öncelikle büyük olduğundan dolayı almayı düşünüyorum. Telefon olarak kullanılabilmesi, internete girmesi, resim ve videolara rahatça bakılabilmesi benim için yeterli. Çok fazla bir beklentim yok. Ürünün güncel ve ağır kalmaması gerekli. İkinci el almayı düşünmüyorum. Bir yerde buldum şuan şubeye teslimi için haber bekliyorum. Sizce bir başka modeli için beklemeli miyim yoksa düşünmeden almalı mıyım?
  • Merhaba arkadaşlar telefon bugün gün içinde hepsiburada.com'a geldi. İnanılır gibi değil. Hemde 736,00TL'ye aldım. Şuan teslimata hazır ve 24 saatte kargoda diyor:)Şans diye buna derim:)
  • Bende Almayı Düşünüyordum Ama Bataryası İşi Bitirdi :s
    Ebayda 2000 2500 Mah Bataryaları Var Ama Cihaz İçin Sağlıklımı Bilmem
    Bundan Biraz Büyük Olsada Sanırım
    Galaxy Tab P1000 Daha İyi Pil Bakımından 4000 Mah
    Ne Kadar Aşırı Sık Kullanılsada 3 Gün Ardınıza Bakmazsınız
  • arkadaşlar kırmızı dell streak5 satılıktır.
    2.el ilanlarda bulabilirsiniz ilanı ve detaylarını.
    Fiyat olarak 750 TL istiyorum.Ciddi alıcıysanız pazarlık yapabilirim.
  • arkadaşlar bu ürünü izmirde nerde bulabilirim.sıfır almak istiyorum.
    ayrıca cihazın oyun performansı nasıl.örnek : streak 5 teki fifa iphone 4 teki gibi midir?
  • arkadaşlar yokmu alabileceğim bir yer.izmir olması şart değil.hepsi burada da yok telefon.eroyon.com güvenilirmidir?daha önce çok duydum ama hiç alışveriş yapmadığım bir site,ne dersiniz?
  • sanırım çok önemli bir sorunum var.

az evvel telefonumun kablosuz ağa bağlanmadığını fark ettim, kablosuzu açıp kapatayım derken açık/kapalı ifadesi yerinde "hata" yazdığını gördüm. ben de telefonumu her zamanki gibi açıp kapamayı deneyecektim.

telefonu kapadım fakat hala açamıyorum, yani açılıyor ilk 3 dokunmatik tuş ışığı ve beyaz dell logosu geliyor bir müddet kalıp yarım saniye falan kapanmış gibi yapıp tekrar açılıyor ve bu hep böyle gidiyor.

hard format atmayı da denedim wait dedikten 1 2 saniye sonra formatlanmadan yine aynı ekranlar gelip duruyor.

lütfen birileri acil bi çözüm önerisi getirebilir mi?
  • Kardeş aynı sorunu bende yaşadım.İlk önce alttaki sitedeki işlemleri yap

http://forum.pocketpc.gen.tr/index.php?topic=18755.0

Ondan sonra

Altaki dosyayı indir.İndirdiğin gibi sd kartının ana dizinine at

http://www.mirrorcreator.com/files/1MFGWTX5/Longhorn_2.5.zip_links

Telefonunuz kapalıyken aşağıdaki tuşlara sırasıyla basıp stock recovery ekranı gelinceye kadar üçüne birden basılı tutun;

ses arttırma + ses azaltma + cihazı açma düğmeleri
    + +

Stock recovery ekranı açılacaktır, aşağıdaki adımdan devam edin;

Ses arttırma ve ses azaltma tuşlarını kullanarak;

- 2. Software upgrade via Update.pkg on SD Card seçeneğinin üzerine gelin, kamera tuşu ile onaylayın, şimdi StreakMod recovery ekranı açılacaktır.

- apply sdcard:update.zip seçeneğinin üzerine gelin ve kamera tuşu ile onaylayın.

- chose zip from sdcard seçeneğinin üzerine gelin ve kamera tuşu ile onaylayın, ana dizine attığın longhorn zip dosyasının üzerine gelin kamera tuşu ile onaylayın, yüklemenin tamamlanmasını bekleyin (yaklaşık 5 dakika sürecektir). Yükleme sürerken cihazınızı kapatmayın, herhangi bir işlem yapmaya çalışmayın sabırlı olun ve bekleyin.

Yükleme bittikten sonra Telefonunuzun tuş takımındaki geri tuşuna 2 defa basarak StreakMod recovery ana ekranına dönün

reboot (üzerine gelin ve kamera tuşuna basarak onaylayın)

Cihazınız kapanıp tekrar açılacaktır. Normal açılmasına izin verin. İlk açılışı normalden daha uzun sürecektir, sabırlı olun ve hiçbir işlem yapmayın, cihazınız 2-3 defa kendiliğinden açılıp kapanabilir.

Yaklaşık 10 dakika sürecek olan kurulum süresinin ardından cihazınızın ekranın tuş kilidini gördükten sonra bir kaç dakika daha bekleyin.

Şimdi güç düğmesini kullanarak cihazınızı kapatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheisse -- 12 Mart 2012; 12:17:05 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.