Şimdi Ara

DELL Streak 5 16Gb Kullananlar Başlığı... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
34.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bestdrummer

quote:

Orijinalden alıntı: gripas91

quote:

Orijinalden alıntı: babeboi

http://mobileupdate.dell.com/PackageProductionLocations/Streak_407_20707_14.pkg adresinden Android 2.3 resmi güncellemeyi indirip deneyen var mı?

Ben denemedim . deneyenler yorumlarını atarsa sevinirm .

ben denedim arkadaşlar.biz bu güncellemeyi yükleyemeyiz.opleh için üretilen cihazlara sahip olmamız gerekiyor. retail yani piyasa sürümünü bekleyeceğiz
    ki eli kulağındadır çıkar yakında

piyasaya çıktığı an şu anda sattığım fiyata en az 50 tl daha koyarım alacak olan varsa şimdiden kaçırmasın satıyorum bak

• quote:

Orijinalden alıntı: bestdrummer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: babeboi

http://mobileupdate.dell.com/PackageProductionLocations/Streak_407_20707_14.pkg adresinden Android 2.3 resmi güncellemeyi indirip deneyen var mı?

Ben denemedim . deneyenler yorumlarını atarsa sevinirm .

ben denedim arkadaşlar.biz bu güncellemeyi yükleyemeyiz.opleh için üretilen cihazlara sahip olmamız gerekiyor. retail yani piyasa sürümünü bekleyeceğiz
    ki eli kulağındadır çıkar yakında

Bilgi İçin saolsn .

• Merhaba ben de cihazı uzun süredir takip ettikten sonra geçen hafta satın aldım

Cihazı netteki bir ilandan aldım
    sadece wi fi ile kullanılmış sim kart dahi takılmamış sıfır gibi bir cihaz

özellikle tüm htc leri kullanan biri olarak dev ekran keyfi müthiş
    sadece htc sense ara yüzünden sonra insan biraz hayal kırıklığıan uğruyor dell stage arayüzde ve alternatifi olan launcher pro da

Silikon kılıf isteyenler
    elimde kullanılmamış( hasarsız aşınmamış sıfır durumda) otterbox kılıf mevcut
    çift katman (commuter series)
    içi silikon yumuşak kılıf
    dışı sert arka case şeklinde

amerika satış fiyatı 34.95 usd

Ben 40 Tl ye veriyorum arzu eden pm atabilir
    cihazı çok güzel koruyor, tam oturuyor ve fazla kabalaştırmıyor...
  • Ben de sizle aynı durumdaydım

Boyut ve ahize durumundan dell streak tercih ettim pişman değilim...
    Ele oturması tek elle kullanılabilmesi ve kulağa dayayıp konuşma samsunga göre artıları
  • Yeni Güncelemelerden haber varmı ya ?
  • unoffical 2.3.3 mevcut

tüm özellikler aktif 1280-720 video çekebiliyor

3d oyunlarda coşuyor mobil internet wifi v.s kusursuz

quadrant ta 2000 leri geçiyor çok memnunum

streak ui kullanmayın yerine marketten adw launcher kurun yada zeam launcher

takılmalar ortadan kalkar

2.3.3 isteyen olursa pm atsın yardımcı olayım
  • Bu arada markette go launcher ex var
    Denemeyen varsa şiddetle tavsiye edilir.
    Contacts weather ve clock uygulamaları ile htc sense e yakın bir tamamlayıcı arayüz
    Özellikle 3 boyutlu anasayfa geçişleri gerçekten güzel
    4 anasayfa yapıp bir küpün 4 yüzü gibi çevirip kullanabiliyorsunuz.

Başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratvurucu

Bu arada markette go launcher ex var
    Denemeyen varsa şiddetle tavsiye edilir.
    Contacts weather ve clock uygulamaları ile htc sense e yakın bir tamamlayıcı arayüz
    Özellikle 3 boyutlu anasayfa geçişleri gerçekten güzel
    4 anasayfa yapıp bir küpün 4 yüzü gibi çevirip kullanabiliyorsunuz.

Başarılı

Kesinlikle Go Launcher EX ile kullanılması gereken bir telefon. Kendi arayüzü olan Dell Stage maalesef akıcı değil, fakat Go Launcher EX yüklendiği zaman telefon adeta coşuyor!
  • Arkadaşlar telefon sürekli yanıp sönerek kapanmaya başladı. Özellikle oyunlarda bunu yapıyor. Nedeni ne olabilir. Bir de telefonu yetkili servise götüren oldumu. Teşekkürler.
  • Bnde Camı Çizilmiş ya cebimde Anhtar demir parada yoktu dikkatte ettm :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: vantrolog

Arkadaşlar telefon sürekli yanıp sönerek kapanmaya başladı. Özellikle oyunlarda bunu yapıyor. Nedeni ne olabilir. Bir de telefonu yetkili servise götüren oldumu. Teşekkürler.

Fabrika ayarlarını Yükle daha iyi olacaktır bide GO Launcher EX yükle telefona daha iyi olur .
  • quote:

Bnde Camı Çizilmiş ya cebimde Anhtar demir parada yoktu dikkatte ettm :(

nasıl başardınız anlamadsım?
    Ben youtube daki test videolarından cesaret alıp çatal, tornvida gibi sert cisimlerle arkadaşlara defalarca şov yaptım camda en ufak çizik yok
    gorilla glass ın anahtar ya da bozuk para ile çizilmesi imkansız
  • bende anlamadım ki sanki camı çatlamış giibi birazcık derin çizilmiş ekran flmi kullanmıyodum .
  • Ekran filmine ihtiyaç yok ki..cam zaten çizilmez cam ve defalarca çatalla anahtarla denedim çizilmiyor ne kadar sürtsenizde vursanızda...
    olacağı varmış resmen...

Bu arada arkadaşlar abiler

acil nakit ihtiyacım nedeni ile
    Dell Streak 5 imi sadece bugün ve yarın için satışa çıkarıyorum, satılmazsa tutmayacağım perşembeye çünkü zarar etmek istemiyorum sadece acil nakit ihtiyacım var...

Cihaz otterbox kılıf ile kullanıldı arkasında sağında solunda çizik hata kusur yok...
    ön cam zaten çizilmiyor ve kusursuz durumda...
    android 2.2 froyo yüklü ve türkçe

cihaz amerikadan geldi ve pasaporta kayıtlı...
    usb kablosu şarjı ve orjinal kulaklığı yanında

ekstradan hediyem sennheiser hd407 kulaklık olacak

fiyat 600,00TL..pazarlıksız

özelden ulaşabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratvurucu

Ekran filmine ihtiyaç yok ki..cam zaten çizilmez cam ve defalarca çatalla anahtarla denedim çizilmiyor ne kadar sürtsenizde vursanızda...
    olacağı varmış resmen...

Bu arada arkadaşlar abiler

acil nakit ihtiyacım nedeni ile
    Dell Streak 5 imi sadece bugün ve yarın için satışa çıkarıyorum, satılmazsa tutmayacağım perşembeye çünkü zarar etmek istemiyorum sadece acil nakit ihtiyacım var...

Cihaz otterbox kılıf ile kullanıldı arkasında sağında solunda çizik hata kusur yok...
    ön cam zaten çizilmiyor ve kusursuz durumda...
    android 2.2 froyo yüklü ve türkçe

cihaz amerikadan geldi ve pasaporta kayıtlı...
    usb kablosu şarjı ve orjinal kulaklığı yanında

ekstradan hediyem sennheiser hd407 kulaklık olacak

fiyat 600,00TL..pazarlıksız

özelden ulaşabilirsiniz

Bunu Ben almadan önce satsaydın alırdım ama benm ekrn çizildi harbi hatta bi kaçtanede küçük çizikler war Bu arada film taktırcam belki faydası olur iyi satışlar. . .

• arkadaslar konuyu dagıtmak istemiyorum ancak benim de dell strrak merakım olustu . Sıfır alacak durum dayok satmak isteyen olursa bütçem 500 tl kadardır mesaj atabilirsiniz
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 haftadır ben de dell streak kullanıcısıyım.

Uzun uğraşlar sonucu dün Olleh'in 2.3.3 versiyonunu kurdum telefonuma. Dell stage şimdilik stabil çalışıyor bir sıkıntı çıkarmadı. Swype türkçe klavye desteği de veriyor onda da sorun yok. Telefon dili olarak sadece korece ve ingilizce var.

Bir de benim şöyle bir sıkıntım var. Sms atarken 160 karakterden sonra otomatik olarak mms'e dönüşüyor. Bunu nasıl engelleyebilirim bilgisi olan varsa anlatabilir mi?
  • Arkadaşlar benim dell streak te sim kart durup dururken devre dışı kalıyor. Bu sıkıntıyı yaşayan yada çözümünü bilen var mı? Bu arada imei numarası kayıtlı.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRnOaLd -- 2 Ocak 2021; 2:44:10 >
  • Arkadaşlar Custom ROM'lar hakkında bilgisi olan var mı? En stabil rom hangisidir?

Gingerstreak 2.4.4
    Gingerstreak 2.4.4 R1 CLEAN
    DSC v066b
    DSC v07b

Bu 3 romu denedim ama hep bir sorun çıktı. Gingerstreak'lerde uygulamalarda takılmalar vardı, dsc romlarında ise facebook, twitter uygulamaları açılmadı. Şu an 360 Retail sürümünü kullanıyorum Android 2.2.2.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.