Şimdi Ara

DELL Streak 5 16Gb Kullananlar Başlığı... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
34.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PainOfChaos

Arkadaşlar Custom ROM'lar hakkında bilgisi olan var mı? En stabil rom hangisidir?

Gingerstreak 2.4.4
    Gingerstreak 2.4.4 R1 CLEAN
    DSC v066b
    DSC v07b

Bu 3 romu denedim ama hep bir sorun çıktı. Gingerstreak'lerde uygulamalarda takılmalar vardı, dsc romlarında ise facebook, twitter uygulamaları açılmadı. Şu an 360 Retail sürümünü kullanıyorum Android 2.2.2.

Bnde orjnl 2,2,2 kullanıyorm ama stabil bi sürüm lazm ne yapmamız lazm :/ bide garantisi bozulmadan nasıl hallederz
  • benim konum bildirme ile ilgili bir sorum olacak.

geçtiğimiz pazartesi telefonum birden bire dondu, açmaya çalışırken data formatted bilgisi verip sıfırlandı. rehber, programlar vs. back up'ım da yoktu bir sürü sıkıntı oldu tabii. programları falan halletim ama o formattan sonra telefonun haritaları düzgün çalışmamaya başladı.

örneğin, ana ekranda hava durumu bildirilirken çıkan konum bilgisi farklı bir noktaya sabitlendi. nereye gidersem gideyim aynı konum bilgisini veriyor yani.

konum bilgisi eklenen fotoğraflarda ise benim ev konumum gösteriliyor sürekli. ya da google haritalara girdiğimde yine hep evimin konumunu gösteriyor.

whats app'tan gelen konumlarda kişinin konumunu gösteriyor, ama benimkini yine evimin konumu olarak gönderiyor.

tabii ki facebook yer bildirimleri de ona keza.

birkaç gün önce kendi kendine 1 saat kadar bi düzelme gösterdi şimdi durum yine aynı. işe yarar diye hard format attım ama fayda etmedi.

konum ayarlarım,

kablosuz ağ kullan
    gps uydularını kullan
    desteklenen gps kullan

şeklinde.

düzelmesi adına bir fikri olan paylaşırsa şimdiden çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratvurucu

quote:

Orijinalden alıntı: gripas91

Bnde Camı Çizilmiş ya cebimde Anhtar demir parada yoktu dikkatte ettm :(

nasıl başardınız anlamadsım?
    Ben youtube daki test videolarından cesaret alıp çatal, tornvida gibi sert cisimlerle arkadaşlara defalarca şov yaptım camda en ufak çizik yok
    gorilla glass ın anahtar ya da bozuk para ile çizilmesi imkansız

Malesef benimde ekranımda çok ufak bir çizik var. Kedimin tırlakları tarafından yapıldı. :) Bende anahtar vs. Denedim çizemedim hala nasıl çizildiğine anlam veremiyorum.
    Arkadaşlar bu cihaz gerçekten mükemmel. Evde masaüstüm ve dizüstüm olmasına rağmen bu telefonu kullanmak ayrı bir deneyim. Malum havalar soğuk yorgan altında kısacası evde işte heryerde film dizi izlemek,youtube eklentisi ile youtube surf keyfi internete girmek 5inc ekranda tam sayfaları rahat okuyabilmek vs.
    Tek sıkıntım 2.2 ile görüntülü konuşma yapamamak. Strike mode 2.3 ile görüntülü konuşma yapabiliyormuyuz?
    Kullanan varsa bu yorum benim için önemli.
    Dip not olarak evet telefon yada tablet ne derseniz deyin büyük. Fakat en fazla 3 gün sonra tamamen alışmış oluyorsunuz.
    Arayıp bulamayanlar için en az iki üç ilde bayileri olan tim bayilerini telefonla rahatsız edin mutlaka bulursunuz. Ben sorunsuz aldım fakat arkadaşıma geçtiğimiz pazartesi günü yaklaşık 4 saat boyunca çeşitli tim bayileri ile görüşüp telefonu araştırdık ve bulduk.

• arkadaşlar ben de kasım 2011 den beri dell strak 5 kullanıcısıyım.telefondan genel olarak mennunum.android 2.3.3 gingerbread güncellemesi aldığını duydum.resmi(official) romu çıktı mı?dell streak 5 kulanıcıları ne kullanmakta?ben şu an üstündeki stock rom(2.2.2) kullanıyorum.en stabil romu nedir?gingerbread güncellemesi yapsam ne artı olacak söyler misiniz?bir de ben asphalt 6 kurdum.az da olsa kasıyor.overclock dışında bu kasmayı yok etmenin yolu var mı?siz ne gibi programlar kullanıyorsunuz?
  • offical 2.3.3 güncellemesi mevcut(407) ama koreli olleh gsm operatörü tarafından hazırlanmış dell kendisi hazırlamamış ,

cihaza yükleniyor (biraz karmaşık ta olsa olabiliyor)ses çıkışı az yükseliyor cihazın oyunlarda performansı biraz artıyor oyunlarda kasma bazı oyunlarda var bende street fighter 4 var mesela o biraz kasıyor real racing 2 arada bi takılıyor onun dışında oyunlarda pek takılma görmedim

cihazla 2.3.3 ile maalesef gsm operatörü üzerinden görüntülü görüşme mevcut değil, tango programı ile internet aracılığıyla görüntülü görüşme yapabiliyorsunuz

olleh romunda maalesef tr dil desteği yok korece ve ingilizce morelocale denedim ama pek başarılı olmadı yarı tr yarı eng gibi bişey oluyor
  • bu telefonu cebinizde nasıl taşıyorsunuz . tek aklıma takılan o yoksa bugn gidıp alıcam . cepte cok kaba gözükür diye düşünüyorum
  • benim tlf dada çok ince bir çizik oluştu ama farkadilmiyor. bu arada görüntülü konuşmayı tango adlı programdan yapıyorum. tabii karşıdada aynı program olması gerekiyor. wifi yada mobil internet üzerinden. gayet kullanışlı ve ister iphone ister android telefon olsun sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creeatox

bu telefonu cebinizde nasıl taşıyorsunuz . tek aklıma takılan o yoksa bugn gidıp alıcam . cepte cok kaba gözükür diye düşünüyorum

Sadece 3 gün zorluk çekersin. işim gereği genellikle takım elbise giymek zorunda olduğumdan ceket cebinde rahat taşıyorum. Fakat onun dışında kot cebine çok kolay sığıyor.
    2.3 rom ile bile görüntülü konuşma yapamamak gerçekten çok kötü bir durum. Umarım official bir room ile bunu düzeltirler yeni bir geliştirme olmayacağını duyursalarda beklemedeyim.
  • arkadaşlar

offical rom çıkmayacak bildiğim kadarıyla

2.3.3 için unoffical yüklemeler mevcut offical olarak sadece olleh operatörü 407 çıkardı

http://forum.pocketpc.gen.tr/index.php?topic=17968.0

burdan bakabilirsiniz ben yükledim arada bir görüşme sonlandırırken 1-2 sn bekletiyor onun dışında bi sorun yaşamadım
  • Arkadaşlar bende ikinci el bir tane aldım. Ama şarz girişi sıkıntılı daha doğrusu arızalıydı servise gitti ama servise gönderen arkadaş şarz kablosunuda yollamış tel geldi ama kabloyu göndermemişler. Yarın arkadaş servisi arayıp şarz kablosunu isteyecek bakalım hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Arkadaşlar bende ikinci el bir tane aldım. Ama şarz girişi sıkıntılı daha doğrusu arızalıydı servise gitti ama servise gönderen arkadaş şarz kablosunuda yollamış tel geldi ama kabloyu göndermemişler. Yarın arkadaş servisi arayıp şarz kablosunu isteyecek bakalım hayırlısı.

memnunmusun . sence eksık yonlerı neler . çokmu büyük . cebinde rahatmı ?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bende ikinci el bir tane aldım. Ama şarz girişi sıkıntılı daha doğrusu arızalıydı servise gitti ama servise gönderen arkadaş şarz kablosunuda yollamış tel geldi ama kabloyu göndermemişler. Yarın arkadaş servisi arayıp şarz kablosunu isteyecek bakalım hayırlısı.

İyi Güzel Hoş Tamm her işi yapıyosn belirli kritellerde aması war :// Evet büyük öyleki cepte taşıyamyosn her zaman oturup kalkarken problem bile oluyo giydklerin dar olunca . Stabil bi romu yok . cebindeyken kırlcak gibi hissediyosn bu arada benm telde kenarlarnda açılma var bastarınca içine giriyo sonra çıkıyo biraz filn filn önceden denemiş olsaydm almazdm gerçekten o kadar memnun deglm ki kışn galıca hiç taşıyamıycam :D o nun yanında bide agır gerçekten bn önceden biyerde deneye bilseydm almazdım bu kadar açık söyluyorum./ ama alacak olanlarada hayrlıolsn

• quote:

quote:

quote:

İyi Güzel Hoş Tamm her işi yapıyosn belirli kritellerde aması war :// Evet büyük öyleki cepte taşıyamyosn her zaman oturup kalkarken problem bile oluyo giydklerin dar olunca . Stabil bi romu yok . cebindeyken kırlcak gibi hissediyosn bu arada benm telde kenarlarnda açılma var bastarınca içine giriyo sonra çıkıyo biraz filn filn önceden denemiş olsaydm almazdm gerçekten o kadar memnun deglm ki kışn galıca hiç taşıyamıycam :D o nun yanında bide agır gerçekten bn önceden biyerde deneye bilseydm almazdım bu kadar açık söyluyorum./ ama alacak olanlarada hayrlıolsn

dahada almam :) sağol çok yardımcı oldum bu yorum beni döndürdü . daha küçük boyutlu bir telefon araştırayım

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım benim tel telefoncuda duruyo usb kablosu gelmedi hala daha onun için yorum yapamıyacam. Bende hiç kullanmadan soğudum ama bir kere parasını vermiş bulundum. Parasını vermeseydim cayardım ama sağlık olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım benim tel telefoncuda duruyo usb kablosu gelmedi hala daha onun için yorum yapamıyacam. Bende hiç kullanmadan soğudum ama bir kere parasını vermiş bulundum. Parasını vermeseydim cayardım ama sağlık olsun

Aynen bi süre kullanınca sogutuyo kendisi arada donuyo açılıpkapanıyo fln bende sogudum bide harbi büyükmüş :D 3 gün diger telefonumu kullandm cebimde kayboldu :P Daha ilk taksitini verdim geriye kaldı 11 ay :// :D

• Arkadaşlar almamış olanlar sakın almasın. Servis tam anlamıyla rezil hiçbi şekilde ulaşılamıyo. sağlam gönderdiğiniz ürünüde bozup size geri gönderiyolar şikayet var. coma bakarsanız bir sürü şikayet var.Tenezzül edip hiçbir şikayete cevap vermiyolar.
  • Dsc 0.7 yi yüklemiştim bazı programlarda hatalar aldım, çağrı sonlandırmalarda problemler olabiliyordu. Bazen çağrı sırasında tuş takımını açmıyordu telefon.

Olleh 407 yi yükledim. Türkçeleştirdim. Fena durumda değil. Pocket Pc forumunda Clean Olleh 407 var tavsiye ederim.

Şimdi ise yine pocketpc den longhorn u yükledim. üzerine adwlauncherex öyle kullanıyorum. şimdilik problem yok.

konu hakkında bilgim tam yok onun için sorayım diyorum. bu rom lar tam olarak ne işe yarıyor?
    yani orijinal froyo romu yükleyip üzerine adwlauncherex ile görsel yüklesem şimdilki halinden ne farkı olur?

• quote:

Arkadaşlar almamış olanlar sakın almasın. Servis tam anlamıyla rezil hiçbi şekilde ulaşılamıyo. sağlam gönderdiğiniz ürünüde bozup size geri gönderiyolar şikayet var. coma bakarsanız bir sürü şikayet var.Tenezzül edip hiçbir şikayete cevap vermiyolar.

Hadi yha bende telefonun üst köies,nde kalkma var yollamayı düşünüyodum iyice bozarlarsa yandık of off ://
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaZAaRa

Dsc 0.7 yi yüklemiştim bazı programlarda hatalar aldım, çağrı sonlandırmalarda problemler olabiliyordu. Bazen çağrı sırasında tuş takımını açmıyordu telefon.

Olleh 407 yi yükledim. Türkçeleştirdim. Fena durumda değil. Pocket Pc forumunda Clean Olleh 407 var tavsiye ederim.

Şimdi ise yine pocketpc den longhorn u yükledim. üzerine adwlauncherex öyle kullanıyorum. şimdilik problem yok.

konu hakkında bilgim tam yok onun için sorayım diyorum. bu rom lar tam olarak ne işe yarıyor?
    yani orijinal froyo romu yükleyip üzerine adwlauncherex ile görsel yüklesem şimdilki halinden ne farkı olur?

Ben dediklerini anlamadım cahilliğime ver :) Bende 2,2 sürümü var GO Launcher EX yükledm onunla idare ediyorum dediğin gibi bazen biris arayınca tel donuyo ve deli oluyorm açılmıyo canımı sıkmaya başladı zaten :///

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRnOaLd -- 2 Ocak 2021; 2:41:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.