Şimdi Ara

DELL Streak 5 16Gb Kullananlar Başlığı... (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
34.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ssever1985

valla arkadaşlar bende de kazımayından beri yatıyor kaza geçirdiğimde lcd gitti anlamıyorum dokunmatik sapasağlam lcd gitti yurt dışına da fazla güvenemiyorum ama galiba en son çarem bu nisan başında isteyeceğim alıp kendim takmaya çalışacağım takabilir isem ve sorunsuz çalışır ise burdan belirtirim izmir deyim sizlere de yardımcı olmaya çalışırım

açıkçası cok iyi olur hocam ne yalan söyliyim
  • @ssever1985

pm gönderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

valla arkadaşlar bende de kazımayından beri yatıyor kaza geçirdiğimde lcd gitti anlamıyorum dokunmatik sapasağlam lcd gitti yurt dışına da fazla güvenemiyorum ama galiba en son çarem bu nisan başında isteyeceğim alıp kendim takmaya çalışacağım takabilir isem ve sorunsuz çalışır ise burdan belirtirim izmir deyim sizlere de yardımcı olmaya çalışırım

ha bu arada manisa da bir arkadaş hocam ekranı 150 tl ye bulup değiştirebileceğini iddia etti bilgilerini bana pm atarsan yollarım hocam onu da beklemekteyim bakalım ondan da ekran çıkarsa bişeyler yapabileceğiz demektir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

ha bu arada manisa da bir arkadaş hocam ekranı 150 tl ye bulup değiştirebileceğini iddia etti bilgilerini bana pm atarsan yollarım hocam onu da beklemekteyim bakalım ondan da ekran çıkarsa bişeyler yapabileceğiz demektir

Hocam ben manisaya cok yakinim eger oyle birsey varsa ay basi gidebilirim yanina balikesirde oturuyorum bilgilerimi atiyorum hemen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar büyük sıkıntımız olan ekran ile ilgili olarak yapmış olduğum onca araştırma takip kılı kırk yarma sonucunda Allah ın izni ile elime önümüdeki hafta içinde 2 adet hurda cihaz ve 2 adet ekran geçmesini bekliyorum bunların ışığında eğer kendi cihazımı kaldırabilme işini başarabilir isem kalan parçalar ile sizlere de yardımcı olmaya çalışacağım
    sizlere burdan tekrar bilgi vereceğim inşallah

Dua edin de başaralım arkadaşlar

• Geçen sene hevesle aldıgım streak 5 ilk zamanlar çok güzelken sonradan sorunlar başladı. Arabada gps olarak kullanmıştım bi süre. güneşten etkilense gerek çok ısınıyordu. Sonra reset problemleri başladı. Bütün romları denedim olmamıştı. internete girdiğim an kapanıyordu. Garantiye yolladım anakart arızası çıktı. Çok kurcalamaya gelmiyor bu ürün.
  • quote:

Arkadaşlar büyük sıkıntımız olan ekran ile ilgili olarak yapmış olduğum onca araştırma takip kılı kırk yarma sonucunda Allah ın izni ile elime önümüdeki hafta içinde 2 adet hurda cihaz ve 2 adet ekran geçmesini bekliyorum bunların ışığında eğer kendi cihazımı kaldırabilme işini başarabilir isem kalan parçalar ile sizlere de yardımcı olmaya çalışacağım
    sizlere burdan tekrar bilgi vereceğim inşallah

Dua edin de başaralım arkadaşlar

Insallah hocam guzel haberlerini bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: university

Geçen sene hevesle aldıgım streak 5 ilk zamanlar çok güzelken sonradan sorunlar başladı. Arabada gps olarak kullanmıştım bi süre. güneşten etkilense gerek çok ısınıyordu. Sonra reset problemleri başladı. Bütün romları denedim olmamıştı. internete girdiğim an kapanıyordu. Garantiye yolladım anakart arızası çıktı. Çok kurcalamaya gelmiyor bu ürün.

valla hocam gerçeği söylemek gerekirse sana çok katılmıyorum bu konuda neden dersen 2 senedir streak 5 kullanıyorum cihaza yapmadığım eziyet kalmadı bu güne kadar kaza geçirip ekranı kırmasaydım daha da çok kurcalardım ki kaldırabilir isem cihazı kullanmaya devam edeceğim o da ayrı ha senin gibi araçta gps olarak kullanmadım cihazı ama ben çok memnundum cihazdan senin şu an cihazın ne durumda bilemiyorum ama sıkıntılarında hep beraber birbirimize yardımcı olmalıyız diye düşünüyorum

• Kayıt düşmüş Dell Streak 5 var elimde dükkanımdan bakabilirsiniz takasa açıktır.
  • sanırım salı günü elimde olacak olan cihaz ile birlikte ekranı değiştirme çalışmalarına başlıyorum hocam bakalım inşallah başarırız yardımları için domandro ya teşekkürler
  • quote:

sanırım salı günü elimde olacak olan cihaz ile birlikte ekranı değiştirme çalışmalarına başlıyorum hocam bakalım inşallah başarırız yardımları için domandro ya teşekkürler

Hocam diriltirsen cihazi valla parasiyla size yaptirticam direk
  • :( maalesef cihazı kaldıramadım arkadaşlar gerçi aldığım ölü cihazın ekran filmini koparmışlar istanbulda telefoncular
    yapamıyorsanız yaparız demeyin değil mi ya ? yeniden ekran aramaya devam etmek zorundayız
    cihazın ekran değişimi korktuğum kadar zor değilmiş arkadaşlar biraz el yatkınlığı sorunu çözüyor
    bu arada bugün açınca farkettim dell dahili hafızayı da 2 gb kart desteği ile yapmış
    yani yükseltebiliyoruz (ilk defa böyle bişey gördüm ne yalan söyliyim)
    ekran bulan değiştirebilirmisin diyen var ise bana ister burdan ister pm ile ulaşabilirsiniz
    hayırlı forumlar...
  • quote:

:( maalesef cihazı kaldıramadım arkadaşlar gerçi aldığım ölü cihazın ekran filmini koparmışlar istanbulda telefoncular
    yapamıyorsanız yaparız demeyin değil mi ya ? yeniden ekran aramaya devam etmek zorundayız
    cihazın ekran değişimi korktuğum kadar zor değilmiş arkadaşlar biraz el yatkınlığı sorunu çözüyor
    bu arada bugün açınca farkettim dell dahili hafızayı da 2 gb kart desteği ile yapmış
    yani yükseltebiliyoruz (ilk defa böyle bişey gördüm ne yalan söyliyim)
    ekran bulan değiştirebilirmisin diyen var ise bana ister burdan ister pm ile ulaşabilirsiniz
    hayırlı forumlar...

geçmiş olsun hocam bende bu yüzden korkuyorum işte getircem adam takarim dicek sonra 180 lira verdigim ekrani pert etcek ugras dur sonra :(

• valla güvensem dışardan getirtecem takıcam ben işte ama bende dışardan gelen parçanın olup olmayacağının korkusundayım takmasını yapmak gerçekten çocuk oyuncağı hocam videoları var izlemişsindir
    Vazgeçmek yok ama hocam o cihaz ayağa kalkacak izzeti nefis meselesi oldu benim için :D
  • quote:

valla güvensem dışardan getirtecem takıcam ben işte ama bende dışardan gelen parçanın olup olmayacağının korkusundayım takmasını yapmak gerçekten çocuk oyuncağı hocam videoları var izlemişsindir
    Vazgeçmek yok ama hocam o cihaz ayağa kalkacak izzeti nefis meselesi oldu benim için :D

Hocam dediginiz gibi birde o var simdi iyi güzel ya uymadi ekran herife nasil anlasip geri iade ediceksin kargosu ne kadar tutucak felan :) valla hocam insallah kaldirabilirsiniz cidden güzel bir cihaz cünkü
  • Slm arkadaşlar,

Şuanda Adroid in hangi versiyonu yükleniyor telefona?
  • hocam custom rom olarak 2.3.7 var üstü yok cihazın
  • X-Slim nickli arkadaştn ekranı patlak bir cihaz aldım. Bende kayıdı düşen cihaz ile ekran değiştimesi yapacagım inşallah sorunsuz cihazı kaldırırım:)

15.6.2013 itibari ile telefonu kaldırmış bulunmaktayım. X-Slim arkadaşa teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcuctug -- 15 Haziran 2013; 19:22:29 >
  • tcuctug kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar elinde ekran üst parçası mevcut olan varmı?
  • Herhese Selam,

Sizler için büyük sıkıntı olan Dell Streak 5 Telefonun kırık ekran ve kırık şarj soketlerinin değişim yapılır. Fiyatlara KDV dahil olup, adınıza fatura düzenlenmektedir. Üstelik değişen Ekran/Sokete kullanım kaynaklı hasar olmadığı sürece 3 ay yeni malzeme ve işçilik garantisi verilir. Onarım sonrası kargo ücreti bize aittir. Anakartı arızalı yada kayıt dışı IMEI numarası bulunan telefonları lütfen göndermeyiniz.

Dokunmatik Ekran Değişimi: 150 TL
    Şarj Soket Değişimi: 100 TL

Smart Servis
    0216 999 77 00
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.