Şimdi Ara

DELL Streak 5 16Gb Kullananlar Başlığı... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
446
Cevap
0
Favori
34.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lesmiserable

quote:

Orijinalden alıntı: Rohirim

quote:

2 - benim cihazın fotograf çekme tuşu geç tepki veriyor. yani açılsın diye bayaa bir bastırmam gerekiyor nedenini anlamış değilim. resmi çekmek içinde fotoğraf çekme tuşunu kullandıgımda ilk tıklamada fokus yapıp devamında, biraz daha bastıdıgımızda çekiyor fotoğrafı işte o ikinci bastırma sırasında benim baya bir güç harcamam gerekiyor ve bu nedenle cihazda titreme oluyor ve resimler bulanık çıkıyor.

Ben fotoğraf çekimini ekrandan dokunmatik tuşa basarak yapıyorum.Daha rahat oluyor.Dediğiniz gibi fotoğraf tuşu geç tepki veriyor.Kasılıyorsunuz fotoğraf çekerken.)

yani diyorsunuz ki sorun benim cihaza özgü değil diger arkadaşlardada durum aynı mıdır acaba?

Evet bendede aynı sorun var.
    Root yapan arkadaslar tabletiniz ile görüntülü konuşma yapabiliyormusunuz? Ayrıca bazen yaşanan "dell stage" mesajlı kitlenme sorunu ortadan kalktımı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet Benim telefonda da durum aynı...
  • quote:

quote:

quote:

2 - benim cihazın fotograf çekme tuşu geç tepki veriyor. yani açılsın diye bayaa bir bastırmam gerekiyor nedenini anlamış değilim. resmi çekmek içinde fotoğraf çekme tuşunu kullandıgımda ilk tıklamada fokus yapıp devamında, biraz daha bastıdıgımızda çekiyor fotoğrafı işte o ikinci bastırma sırasında benim baya bir güç harcamam gerekiyor ve bu nedenle cihazda titreme oluyor ve resimler bulanık çıkıyor.

Ben fotoğraf çekimini ekrandan dokunmatik tuşa basarak yapıyorum.Daha rahat oluyor.Dediğiniz gibi fotoğraf tuşu geç tepki veriyor.Kasılıyorsunuz fotoğraf çekerken.)

yani diyorsunuz ki sorun benim cihaza özgü değil diger arkadaşlardada durum aynı mıdır acaba?

Evet benim telefonda da durum aynı

• ben launcher pro kullanıyorum. dell stage hoşuma gitmedi. launcher pro sade ve hızlı benim için önemli olanda bu.

ama arada hata raporları geliyor. sanırım gelen kartlar 16 gb class 2 oldugundan arada tıkanıyor cihaz. fazla komut alınca bocalıyor launcher hata verebiliyor...
  • Arkadaşlar fiyat - performans karşılaşmasında üstün bir telefon..kesinlikle bunda bir sorun yok
  • quote:

ben launcher pro kullanıyorum. dell stage hoşuma gitmedi. launcher pro sade ve hızlı benim için önemli olanda bu.

ama arada hata raporları geliyor. sanırım gelen kartlar 16 gb class 2 oldugundan arada tıkanıyor cihaz. fazla komut alınca bocalıyor launcher hata verebiliyor...

Launcher PRO tüm custom ve global romlarda hata verir.. ADW Launcher deneyin daha sade ve hızlı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diGiheX -- 28 Ekim 2011; 18:43:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanir70

quote:

quote:

quote:

Evet bendede aynı sorun var.
    Root yapan arkadaslar tabletiniz ile görüntülü konuşma yapabiliyormusunuz? Ayrıca bazen yaşanan "dell stage" mesajlı kitlenme sorunu ortadan kalktımı?

CUSTOM ROM yukleyebilirsiniz 720p tam destegi almak (LG Camera pro), görüntülü konusmak (skype, google talk) vs vs.. icin.

PEKİ NASIL ROM YÜKLENİR ?

Bu ROM ile gelen özellikler: 720p Full kayıt ve izleme, görüntülü sesli konuşma (Skype, GTalk vs vs.), Bana göre en güzel özelligi ise normalde 998 mhz çalışan işlemcisine Overclock ile kernelden müdahele ile 1.2 Ghz çıkarılmış olması bu ROM ile baya bir hızlanıyor cihaz.

Dikkat: Rom yüklemek riskli bir işlemdir ve cihazınız kullanılamaz duruma gelebilir, eğer rom yükleme konusunda tecrübeli değilseniz bu işlemi yapmamanızı tavsiye ederim. Yüklemeyi yapacaksanız tüm sorumluluk size aittir.

Romu yüklemeden önce aşağıdaki yükleme şeklini birkaç kez okuyun yükleme adımlarında ilerlerken cihazın normal açılmasına izin vermeden fastboot veya recovery moduna geçmeniz gerekiyor.

1- Buradan StreakMod recovery dosyasını yükleyerek telefonunuzun tam bir yedeğini alın.
    Recovery dosyasını yüklemek için telefonunuzu fastboot moduna alın (kamera ve güç düğmelerine aynı anda basılı tutun ve beyaz ekranın gelmesini bekleyin. Beyaz ekran geldikten sonra sağ üst köşedeki fastboot yazınına dokunun, birkaç saniye bekledikten sonra USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın. Bilgisayarınızın kumanda panelini açın ve aşağıdaki komutları girin;
    fastboot -i 0x413c flash recovery recovery.img
    fastboot reboot
    Recovery menüsüne girmek için telefonunuz kapalıyken ses arttırma + ses azaltma ve güç düğmelerine aynı anda basılı tutun ve recovery menüsünün gelmesini bekleyin, ardından cihazınızın tam yedeğini alın.
    Kod:
    http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=629366&d=1308428022
    2- Buradan cihazınızın stock recovery dosyasını bulun ve yükleyin
    3- Buradan cihazınız için yayınlanmış en güncel official romu bulun ve yükleyin (360 retail rom)
    4- Cihazınızın ön yüklemesine izin verin
    5- StreakMod recovery dosyasını yükleyin
    6- Cihazınızı Fastboot moduna alın ve AMSS ve DSP1 yüklemelerini yapın
    Bunun için bilgisayarınızın kumanda panelini açın ve aşağıdaki komutları girin;
    fastboot -i 0x413c flash amss amss.mbn
    fastboot -i 0x413c flash dsp1 dsp1.mbn
    7- GingerStreak 2.4 beta yüklemesini yapın
    8- Recovery moduna alın ve Wipe Data / Cache yapın (veya Wipe Cache Partition)
    9- Recovery modundayken Wipe Dalvik Cache yapın
    10- Reboot yapın
    Bunun için kumanda panelini açın ve aşağıdaki komutu girin;
    fastboot reboot
    11- Official recovery yükleyin ve fabrika ayarlarına dönün
    12- Cihazınızın ön yüklemesine izin verin
    13- Güle güle kullanın

Önemli NOT: Bu anlatım (DJSteve) GingerStreak 2.4 Beta R2 (Android 2.3.3) custom romu için anlatılmıştır. Tüm GingerStreak romlar için geçerlidir! Siz sadece Betalardan uzak durun en son gingerstreak rom için buraya bakınhttp://forum.xda-developers.com/wiki/Dell_Streak/ROMs burdan Gingerstreak 2.4.3 yükleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diGiheX -- 28 Ekim 2011; 19:04:50 >

• İlk official Android 2.3.3 rom Olleh operatörü için yayınlandı (19940), artık her an bizimde Türkçe olarak kullanabileceğimiz retail sürümünün yayınlanmasını bekleyebiliriz.

"Müjdemi isterim" demek için erken mi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaroon

İlk official Android 2.3.3 rom Olleh operatörü için yayınlandı (19940), artık her an bizimde Türkçe olarak kullanabileceğimiz retail sürümünün yayınlanmasını bekleyebiliriz.

Sen cansın!...Kardeşim peki bu sürümü biz download edip güncelliyebiliyor muyuz=?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oGz88

quote:

İlk official Android 2.3.3 rom Olleh operatörü için yayınlandı (19940), artık her an bizimde Türkçe olarak kullanabileceğimiz retail sürümünün yayınlanmasını bekleyebiliriz.

Sen cansın!...Kardeşim peki bu sürümü biz download edip güncelliyebiliyor muyuz=?

Cihazdanda yapabilirsin bilgisayarına indiripde yapabilirsin hatta custom rom ilede percinleyebilirsin gerci gerek kalmayacak custom romlar zaten 2.3.3 kullanıyor ancak hız istiyosan yine custom rom yuklemen lazim GingerStreak mesela 1.2 ghz de calisiyo islemcisi bu rom ile

• Yaklaşık 2 haftadır dell streak 5 kullanan biri olarak şunları söyleyebilirim:
    Msj yazarken swype özelliği çok kullanışlı.
    Cebe tam sığıyor.
    Dokunmatiği fena değil.
    Çift flash olmasına rağmen gece çekimler iyi değil ama gündüz güzel foto çekiyor.
    Geçen gün telde konuşurken konuşma bittikten sonra ilk defa kendiliğinden kapandı, ancak pilini çıkarıp takınca geri açıldı başka kimsede oldu mu böyle bişey merak ediyorum????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiser Soeze -- 29 Ekim 2011; 9:35:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babeboi

Yaklaşık 2 haftadır dell streak 5 kullanan biri olarak şunları söyleyebilirim:
    Msj yazarken swype özelliği çok kullanışlı.
    Cebe tam sığıyor.
    Dokunmatiği fena değil.
    Çift flash olmasına rağmen gece çekimler iyi değil ama gündüz güzel foto çekiyor.
    Geçen gün telde konuşurken konuşma bittikten sonra ilk defa kendiliğinden kapandı, ancak pilini çıkarıp takınca geri açıldı başka kimsede oldu mu böyle bişey merak ediyorum????

Ben hiç böyle bir sorun yaşamadım custom rom da bile..
  • quote:

Arkadaşlar Official rom geri çekilmiş! :( (heralde ollehde bi takım sorunlar gördüler) o yuzden custom rom yükleyebilirsiniz
  • arkadaslar htc hero cihazim var arada reset atmaya başladı Bende değiştirip dell almayı düşündüm.sizce dell streak hala alınabilir bir cihaz mı .tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu ürün ıstanbul bilişimin sitesindede var ben mağazaya sordum teşhirde yok ama alacaksanız getirtelim buraya dedi . Benim tek kafama takılan 3g den direkt numarayı çevirip görüntülü konuşabiliyor muyuz inşallah ilk androidli telefonum olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

arkadaslar htc hero cihazim var arada reset atmaya başladı Bende değiştirip dell almayı düşündüm.sizce dell streak hala alınabilir bir cihaz mı .tesekkurler.

yardım edecek yada fikri olan kimse yok mu ??
  • selam arkadaşlar,bende bu telefonu almayı düşünüyorum.büyük olması dışında belirgin bir eksisi var mı?tavsiye edr misiniz? huawei 8800 e göre artı ve eksileri nelerdir?.daha önce htc hd2 kullandım..büyüklüğü pek rahatsız etmedi.bu daha büyük gerçi ama internet hızı, kamera video kayıt ve oynatma, ve ekran kalitesi hd2 den kötü müdür?acil tavsiye ve yorumlarınızı bekiyorum.bir arkadaş yardımıyla 550 tl gibi fiyata sıfır ,2 yıl garantili(tekofaks) alma imkanım var.sizce 500-600 aralığı için nasıldır?
  • ben 17.10da hepsiburadan sipariş ettim
    26.10da stoklarda olacağını yazdılar.
    28.10 attılar
    ve yeni daha gönderdiler ... bugün 02.10. bakalım ne zaman elimde olacak.

iyice bezdirdiler. yoğun olmasaydım çoktan iptal etmiştim.
    yurtdışında böyle bişey olursa hemen özür için bişeyler yaparlar.
  • niye kimse bana cevap yazmıyor?
  • 500 550 yi kesinlikle hak eder hatta bulsam bende alırım o fiyata ama bulamıyorum trcell de yok diyorlar huaweinin özellikleri nedir bilmiyorum karşılaştır hangisi aklına yatarsa onu al
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.