Şimdi Ara

DELL Streak 5 16Gb Kullananlar Başlığı... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
34.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdemchetin

2004 den beri akıllı telefon kullanıyorum
    bunlar siemens sx1 motorloa mpx220 se p900 ve nokia n82 ve telefonum eskidi ve android işletim sistemine geçmek istiyorum.
    bana bu ürünün fiyatı çok uygun gibi geldi lakin
    fm radyo varmı yokmu üstte yok denmiş sonra arkadaş verdiği linkde aktif etmiş oldugunu söylüyor
    öndeki kamera ile görüntülü kounuşma yapılamıyormş o zaman neden koymuşlar bir çözümü olmalı.
    mutimedia özellikleri nasıl fotograf ve video örnekleri koyabilirmisiniz

Siddetle tavsiye ederim bu cihazi custom rom larla ve bi takim eklentilerle telefonun full+full oluyor :) radyo icin anteni var zaten yapmaniz gereken sadece aktif etmek ondeki vga kamerasi ilede goruntulu konusma yapilabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Xaroon

Siddetle tavsiye ederim bu cihazi custom rom larla ve bi takim eklentilerle telefonun full+full oluyor :) radyo icin anteni var zaten yapmaniz gereken sadece aktif etmek ondeki vga kamerasi ilede goruntulu konusma yapilabiliyor

teşekkür ederim cevabınız için , cihazı canlı canlı bi göreyim almayı düşünüyoum. aklıma yattı görüntülü konuşma lazım hersene 1 ay çocuklardan uzak kalıyorum köyde net bulmak zor oluyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemchetin -- 17 Ekim 2011; 18:43:49 >
  • Arkadaşlar bu ürün ile beraber dock kullanan var mı? Ya da deriden kapaklar varya, hani hem koruma amaçlı hemde arkadan destek olarak kullanılıyor. Bunlardan kullananlar varsa tecrübelerini, nereden aldıklarını ne kadar olduklarını paylaşabilirler mi?
    Ha arkadaşlar birde bu ürünü hepsiburada.com dan alan arkadaşlar sipariş verdikten kaç gün sonra ellerine ulaştı bilgilendirebilirlerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadat -- 19 Ekim 2011; 0:04:44 >
  • bi yanlış anlaşılma olmasın bu telefonla şebeke üzerinden normal 3g'li telefonlarla görüntülü görüşme yapabilecekmiyim dell streak'dan n82 yi görüntülü arayabilecekmiyim.
  • @dadat burada bahsettiğin deri/dock var sürekli kullandığım çin merkezli popüler bir site güvenle alışveriş yapabilirsin.

http://www.dealextreme.com/p/protective-pu-leather-case-for-dell-streak-7-black-82834

Edit: link streak 7 içinmiş ama 5 içinde aksesuarlar bulunmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deamon8 -- 20 Ekim 2011; 22:51:12 >
  • türkçe videolu resimli bir inceleme yapsanız daha güzel olacak trcell de yok hepsiburadaya çarşambadan sonra gelecekmiş.
  • ben bugün bir tcell iletişimde buldum hemen ayırttım. yarın kısmetse gidip alıcam fakat ellerinde sadece 1 tane kalmış. yaklaşık bir haftadır sormadığım tcell kalmamıştı. tcell kampanya yapıyor ama telefon hiç bir yerde yok internet paketi almayacak olsam hepsiburadan dan alırdım. ilk defa android kullanıcağım. kullanan arkadaşlarım çok memnun. samsung galaxy tab 7" düşünüyordum bu cihazı tcell web te görünce araştırmaya başladım fakat türkçe sitelerde en iyi bilgiyi burada buldum. bilgi veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. telefona alışınca ve android'i kullanmayı öğrenince şu root işlerine girerim diyorum
  • deamon8 yanıtın için teşekkür ederim. Arkadaşlar, imkanı olan birisi ürün hakkında bir video hazırlayabilirse çok memnun olurum. Tabi ki birsürü video var ama hiç Türkçe olanına rastlamadım.
  • Bu ürünü hepsiburada'dan alacaklara duyuru. Aynı bu yorumu ürünün yorumlarına da ekledim bakalım yaynlayacaklar mı, yayınlamalarsa da birileri okur da bilgilenir.

Ürün ayın 26 sında stokda olcak yazıyordu. Şimdi 28 yazıyor. Birde önsipariş butonu eklemiş önceden almak için de ıvır zıvır da. Allah'tan kart çekmedi de almadım. Hem parayı öde hem adamların peşinden koş. Zaten telefonla ulaşmak piyango gibi. Neyse her gün 200 tane şikayet açılıyorsa, birilerinin bildikleri vardır diye düşünüyorum. Peki ben birilerinin adamımıyım da bunları yazıyorum. Kesinlikle hayır, 2 haftadan fazladır, ürünün gelmesini bekleyen birisiyim. Maille soruyorum 5 günde maile cevap. Telefon bi kere düştü oda telefonda bana ürünün stok numarısını soruyor bakabilmek için. En son ayın 26'sında yazıyordu, bilgilendirme yapmadan 28'i yapmışlar. Firmanın ciddiyeti zaten ortada daha ne demek lazım. Benim gibi düşününlere cevap olsun. Zaten bu mesajı onaylamazlar da neyse. Belki müşteri ilişkileriyle ilgilenen birisi varsa bu mesajı okurda, birşeyler yapar.

• Arkadaşlar ben telefonu alalı yaklaşık 1 hafta oldu ben kısaca bi incelememi sunayım müsait olursam video'da koyarım.
    İlk olarak telefon çok büyük kulağınıza götürdüğünüzde etraftaki insanlar gülüyormu diye düşünmemek elde değil :) Ama dokunmatiği başarılı ekranın köşelerine gitmedikçe parmağınızı dokundurmadan bile algılıyabiliyor o konuda takdir edilecek kadar güzel dokunmatiği var. Ses konusunda başarılı arkasında bulunan hoparlör gayet iyi ses veriyor ve başarılı. Wifi konusunda kötü hatta berbat denilebilir çekim kalitesi alanı çok düşük çünkü. üzerindeki dokunmatik tuşlar karanlıkta gözükmüyor karambole basıyoruz. Kamerası gece çekiminde küfür ettirebilir o kadar kötü ama günışığı altında yine idare eder bir durumda. bazen hantal bir telefon olabiliyor ama hızı yinede iyi internette dolaşırken veya oyun oynarken film izlerken vs. işlemcisi tatmin ediyor. Ekranında film izlemek çok keyifli özellikle gür çıkan sesi ile iyi bir film keyfi sunuyor. Ekran rengi konusunda parlak ve göz almayan bir ekranı var daha önce iphone kullanıyordum ama karanlıkta gözümü alıyordu. Ama bu telefonda ışığı sonuna kadar açsamda göz almıyor. ana ekran sayısını artırıp bir sayfaya facebook bir sayfaya twitter bir sayfaya müzik şeklinde widget'ları dizdiğimde menü ile hiç uğraşmadan sadece tuş kilidini açıp tek hareketle istediğim programlarda dolaşabiliyorum. Oyunları oynamak keyifli kasma donma vs. yok rahat rahat oynuyorum PSP havası veriyor oyunlar. Ekran klavyesini kullanmakta biraz zorlanıyorum ama çünkü sürükleyerek yazma gibi bi özellik var ama her zaman rahat kullanılamıyor o yüzden el alışması lazım garip yazılar yazmak mümkün oluyor. Flaş ışığı iyi aydınlatıyor ancak gece çekimi berbat olduğu için el feneri olarak kullanıyorum. şarj konusunda normal kullanımda 2 gün gidiyor şarjı ancak internet kullanırsanız (Vodafone cepnet var) sürekli facebook browser falan şarj ortalama 6-7 saat gidiyor wifi ile tam deneyemedim ama sanırım wifi ile süre daha uzun. Şarj olma süresi 2 saat şarj ile 1 gün gidebilir.
    Kutu içeriğine gelince;
    İçinden çıkan bez kılıf ile kullanıyorum. Slikon kılıf çirkin ve büyük duruyor gri renkli olmasıda beni cezbetmemiş olabilir. Kulaklığı çok başarılı bilgisayara takıp denedim bass'ları falan çok iyi memnun kaldım ancak telefonda kulaklık sesi son seste tatmin edici değil 2. parti yazılımlar ile açılabilir sanırım. Usb kablosu ve üzerindeki toplama aparatı hoş duruyor. Bende androidle yeni tanıştığım için teknik bilgim yok ama sanırım İtunes tarzı bir programı yok sadece sync programı var oda müzik resim video atabilmek için. Restore edebilmek güncellemek için bir program yok sanırım yada ben bilmiyorum. şimdilik anlatacaklarım bunlar. Ben direk ithalatçı firmasından aldım fiyat olarak 650 TL'ye geldi bana (patronum kdv almadı sanırım) bulamayan arkadaşlara temin edebilirim. İmkanım olduğunda videosunu çekip buraya koyarım.

• Arkadaşlar ben hepsiburada.com dan 10 gün önce sipariş ettim, o gün stokta var gözüküyordu, daha sonra 26.10.2011 de stokta olacak dediler bekledim, bugün ise 28.10.2011 de stokta olacağını söylüyorlar, bende bugün iptal ettim, Dell Streak 5 almak istiyorum, alabileceğim başka yerler var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
  • Ben bugün şirinevler şengüller den aldım. Fakat sonuncuyu aldım. Çok talep var diyolar. İlk izlenim olarak gayet iyi internet olayı gayet güzel ama wi_fi sinyal alım gücü biraz düşük sanırım.
  • usb den şarj oluyor mu acaba?

ofis uygulamalarında mesela pdf te kasma oluyormu? autocad programı var mı? performans nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

usb den şarj oluyor mu acaba?

ofis uygulamalarında mesela pdf te kasma oluyormu? autocad programı var mı? performans nasıl?

usb'den şarj oluyor pdf'te kasma yok autocad i bilmiyorum
  • arkadaşlar kafamı karıştıran birşey var.ben hepsi buradadan dell streaki sipariş edip iptal etmiştim şimdi de şengüller diye istanbulda biryerde buldum alacağım ama oradaki ürün türkcell ürünü olarak gösterilmiş.Türkcell ürünü derken acaba türkcell in dell streak kampanyası ile birlikte verilen cihazlardan birimi oluyor bu.hani özellikleri biraz daha kısıtlı oluyor bazen bir de başka hat kullanamıyosun ya da sürekli üzerinde bir türkcell logosu oluyor açılırken kapanırken felan.fikri olan varsa yardımcı olurmusunuz????
  • Merhaba arkadaşlar. Telefonla ilk donanımsal sorunumu yaşadım. Şarj kablosunu cihaza sokmayı denedim ve zor girdi. Zaten normalde de zorlanıyordum takarken ama bu sefer baya bi zorlanarak girdi ve şarj olmamaya başladı. 10 kez felan aynı şekilde denedim. En son saatçi tornavidası ile şarj girişinin oradaki iki dili birbirlerine doğru hafifçe eğmeye çalıştım korkarak. Ve şu an takabildim kabloyu. Şarj olmaya başladı. Sinir bozucu bişey. Umarım tekrarlamaz. Dünyanın en gereksiz girişini koymayı başarabilmişler şu güzel telefona. Eski tip standart girişler ne güzeldi. Küçüktü, arıza yapmıyordu kolay kolay ve kablosunu heryerde buluyordum. Tabletin en olumsuz tarafı bence bu girişi...

Bir de ekranın alt ve üst tarafındaki siyah kısımlar kılcal olarak çizilmeye başladı. Tabi bu bir sorun değil. Böyle olması doğal. Ancak yine de yepyeni kalsın istiyor insan. Bu kısımları da kapsayan bir ekran koruyucu bulabilirsem ondan alıcam.

Hayırlı geceler...

• ben turkcell den aldım kampanyalı fakat almadan önce sordular. kampanyalı kampanyasız mı alacaksın diye. telefonda yada kutusunda turkcell e dair hiçbir logo ve resim veya program yok. elektronik marketlerden almış gibi. bende şirinevler şengüllerden aldım dün
  • merhaba arkadaşlar. bende 2 haftadır kullanıyorum bu cihazı. oot işlemi yaptım ve rodyoyu aktif hale getirdim. Benim 2 sıkıntım var

1 - silikon kılıf kullanıyorum 3 gün önce kılıfı çıkarim dedim bir baktım benim "DELL" olmuş "DEL" bir "L" düşmüş allahtan kılıf vardı da kaybolmamış yerine oturttum ama aklım kaldı; acaba japon harici kasaya zarar vermeyecek hangi yapıştırıcıyla harfi sabitleyebilirim?

2 - benim cihazın fotograf çekme tuşu geç tepki veriyor. yani açılsın diye bayaa bir bastırmam gerekiyor nedenini anlamış değilim. resmi çekmek içinde fotoğraf çekme tuşunu kullandıgımda ilk tıklamada fokus yapıp devamında, biraz daha bastıdıgımızda çekiyor fotoğrafı işte o ikinci bastırma sırasında benim baya bir güç harcamam gerekiyor ve bu nedenle cihazda titreme oluyor ve resimler bulanık çıkıyor.

Yukarda yazdıgım benzer sorunlarla karşılaşan arkadaşlar var mı? Cihazı root ettim unroot edip servise mi göndersem? tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lesmiserable -- 27 Ekim 2011; 10:13:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lesmiserable

2 - benim cihazın fotograf çekme tuşu geç tepki veriyor. yani açılsın diye bayaa bir bastırmam gerekiyor nedenini anlamış değilim. resmi çekmek içinde fotoğraf çekme tuşunu kullandıgımda ilk tıklamada fokus yapıp devamında, biraz daha bastıdıgımızda çekiyor fotoğrafı işte o ikinci bastırma sırasında benim baya bir güç harcamam gerekiyor ve bu nedenle cihazda titreme oluyor ve resimler bulanık çıkıyor.

Ben fotoğraf çekimini ekrandan dokunmatik tuşa basarak yapıyorum.Daha rahat oluyor.Dediğiniz gibi fotoğraf tuşu geç tepki veriyor.Kasılıyorsunuz fotoğraf çekerken.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rohirim

quote:

Orijinalden alıntı: lesmiserable

Ben fotoğraf çekimini ekrandan dokunmatik tuşa basarak yapıyorum.Daha rahat oluyor.Dediğiniz gibi fotoğraf tuşu geç tepki veriyor.Kasılıyorsunuz fotoğraf çekerken.)

yani diyorsunuz ki sorun benim cihaza özgü değil diger arkadaşlardada durum aynı mıdır acaba?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.