Şimdi Ara

DELL STUDİO 1747 MULTİ TOUCH KULLANANLAR KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar bu ürünü 2 ay olmak üzeredir kullanıyorum süper bır bılgısayar dokunmatik ekranlı 1 tb hardıskı var ses sistemi üstünde altında subbufferı var istedıgınız kadar oyun oynayın asla ısınma olmuyor.kesınlıkle günde en az 12 saat arka arkaya açık ve fazla bı ısınma olmuyor.Bır laptopta aranan özelliklerden bırıde ısınma sorunu tabıkı bılgısayarın fıyatı bıraz pahalı ben 3000 tl ye aldım bundan önce dell sstudio xps 1645 kullanıyordum tam bır facıa laptop benı çok yordu o makıne hep parçaları değişti ne olduysa dell servısı çözemedı sonunda laptopu ıade aldılar bende üsütüne fark ekleuerek bu laptopu aldım çok memnunum gözüm gıbı bakıyorum sonuçta pahalıda sormak ıstedıgınız soru olursa cevaplayabılrım ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dejavu_10ur -- 21 Şubat 2011; 13:26:13 >

• Kusura bakma ama senin önce noktalama işaretlerini kullanmayı öğrenmen lazım. Küçük bir paragrafı okuyana kadar canım çıktı.
  • merhaba;
    bende bugün bu cihazı aldım
    gercekten harika bir cihaz. tek eksigim bu multi touch programlar. onları nerden bulabilirim
    teşekkürler...
  • Dostum cihaz mükemmel kesınlıkle pişman olmassın aşagıda bır link verıcem ordan ıstedıgın programları ındırıp kurabılırsın.Dokunmatık ekranın drıverı N-Trig Adıyla yazılmış onu indir kur dokunmatıgın keyfını çıkar....

http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=W764&osl=EN&hidos=W732&hidlang=en&TabIndex=&scanSupported=False&scanConsent=False&SystemID=STUDIO1747&catid=-1&impid=-1&typeid=-1&formatid=-1&dateid=-1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.