Şimdi Ara

DELL STUDIO XPS 1645 KULLANICILAR KULÜBÜ (19 ÜYE) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
2
Favori
40.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Arkadaşlar windows 7 ultimate kuran varsa sistem derecelendirme olarak windows 7 kaç puan veriyor "

Normal windows 7 puanıda olabilir :)
  • buyur kardeş win 7 ultimate

DELL STUDIO XPS 1645 KULLANICILAR KULÜBÜ (19 ÜYE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okkesh2 -- 30 Haziran 2010; 1:11:42 >
  • Selamlar herkese,

xps 1640 kullanıcısıyım. 5+1 creative ses sitemi bağlamak istiyorum. Fakat 2+1 olarak ses alıyorum.
    5+1 i destekliyormu laptop , destekliyorsa ne yapmam gerekir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.#98

Selamlar herkese,

xps 1640 kullanıcısıyım. 5+1 creative ses sitemi bağlamak istiyorum. Fakat 2+1 olarak ses alıyorum.
    5+1 i destekliyormu laptop , destekliyorsa ne yapmam gerekir ?

Merhaba, Cihaza 5+1 ses sistemini taktığınızda (2 adet kulaklık 1 adet Mik. girişine) Ses denetimi seçeneklerinde 5+1 seçeneği çıkıyor. Ben Creative 5+1 sistemimi kullandım bilgisayarımda.Sadece 5+1 destekli DVD ve Bluray disklerde alabildim tam anlamıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okkesh2

buyur kardeş win 7 ultimate

windows 7 home premiumda hd ilk yaptıgımda 5.9 du kullana kullana 5.8 e düşmüş : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realosman -- 1 Temmuz 2010; 23:25:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thunder_ozi

quote:

Orijinalden alıntı: ntanyeri

Tom Clancy's Splinter Cell Conviction oynadım az önce, sıcaklıklar aldı başını gitti. GPU 94 dereceyi gördü. .txt eklemeyi bulamadım bulursam ısı değerlerinin loglarınıda ekleyeceğim.

Merhaba,

Kusura bakmayın konu üzerinden biraz geçmiş fakat görünce değinmek istedim, Arkadaşlar bir kere bu i7 işlemciler kim ne derse desin bütün tek fanlı soğutmaya sahip makinelerde aynı oranda ısınmakta. Bende 1.5 ay önce Dell XPS1645 kullanıcısıydım ve 3-4 gün sonucunda cihazı "Çok ısınıyor" diye geri verdim yerine şimdi Asus G51J aldım. Ondan önce Toshiba Qosmio F60-11C almıştım. Bunların hepsi işlemci olarak gayet 85leri görüyor. Ekran kartı olarak ise şuanki makinem GTX260M kullanıyor ve 3DMark06 esnasında 93Dereceyi gördüm. Ne yazıkki ısınıyorlar fakat ürüteciler yaptığına göre bir kabul sınırı var ve bunun altında kalıyor demekki.. İ7 İşlemciler max 100Derece iken ekran kartlarında bu değer nedir bilmiyorum. Ama tek söyleyeceğim bu sıcaklık değerleri sizin ki gibi makinalara sahip olan herkesin aldığı değerler

Saygılar

Geri verdim derken ? Fazla ısınma sebebi makineyi geri almalarına yetiyor mu? Ben de geri vermek istiyorum onun için sordum? Yardımcı olursan çok memnun olurum.

• Bad company 2 oynarken laptop baya ısınıyor.Ayrıca hangi akıllı hava çıkışını ekrana doğrultmuş çok merak ediyorum.Multiplayer oynarken pingim oynadıkça artmaya başlıyor ve sonunda 999 oluyor.Artık laptoptan şüphelenmeye başladım.Sizce laptopun fazla ısınmasından dolayı böyle birşey olabilir mi?Benimki gibi bi sorunla karşılaşan oldu mu?Bu arada en son driverlar yüklü şu an.
  • Sparklink

"hangi akıllı hava çıkışını ekrana doğrultmuş" sözüne sonuna kadar katılıyorum. DeLL basit bir firma değil. Amerikan devi. Ama gelgör ki mühendislik .... Birşey diyemiyorum. Umarım ilerleyen zamanlarda patlak vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sparkling

Bad company 2 oynarken laptop baya ısınıyor.Ayrıca hangi akıllı hava çıkışını ekrana doğrultmuş çok merak ediyorum.Multiplayer oynarken pingim oynadıkça artmaya başlıyor ve sonunda 999 oluyor.Artık laptoptan şüphelenmeye başladım.Sizce laptopun fazla ısınmasından dolayı böyle birşey olabilir mi?Benimki gibi bi sorunla karşılaşan oldu mu?Bu arada en son driverlar yüklü şu an.

laptopun özellikleri iyi sıcaklık sorunu malesef var sıcaklıgın ekrana dogru atılması cok büyük bir neden değil böyle laptoplarda 2 fan kullanılması gerekli. tek fan yetmiyo içini falanda actım arka taraftaki vidaları söküp tozunu falan aldım bişey değişmedi.

sorunun ise sıcaklıktan kaynaklı 10 derece soguma saglayan bi zalman nc 2000 alman veya benim gibi evde duran emektar fanı biraz yakın tutman sorunu çözer bende multiplayer oyunlar oynamaktayım bad company dahil sıcaklıktan kaynaklı fps düşüşleri yasıyorum fps düşünce gönderilen veri azalıyo fps ile alakalı olarak, bunu vantilatör ile düzeltim vantilatörü altına koyunca 15 derece fark ediyo masaüstünde, vantilatör 1 seviyede calışırken hemde : ) uzaktanda oluyo su anki masamda yer yok vantilatör solda olursa daha iyi olur öyle kullanıyorum fps düşmüyo
    bunlarda resimleri:
    1. resim ben böyle kullanıyorum su anda hem ben hemde laptop serinliyo : )

bir tane usb klavye alarak bu sekilde kullanabilirsin masa üstünde zaman zaman 60 dereceyi bulan işlemci altında koyudugumda masa üstünde 44 dereceyi gördü hemde fan 1. seviyede iken : )

paran varsa zalman nc 2000 yoksa sinbo vantilatör : ))

sinbo vantilatör fiyat :
    http://www.sanalreyonum.com/urun/sinbo-vantilator-9--3-hiz-kademeli-yer-ve-masaustu-kullanim--ch-9-_740708.aspx?CatID=30166

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realosman -- 4 Temmuz 2010; 1:49:44 >

• Haftaya dell servisi çağırmayı düşünüyorum.Eğer sıcaklıktan kaynaklı bir sorun çıkarsa iade etmeye zorluyacağım.
  • Hadi canım daha neler. Zalman NC 2000 her türlü oyun ve yüksek ayarlarda saatlerce oynansa bile gayet yeterli .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunrise_Tr

Hadi canım daha neler. Zalman NC 2000 her türlü oyun ve yüksek ayarlarda saatlerce oynansa bile gayet yeterli .

world in conflict diyorum başka birşey demiyorum... ilk 30 dk sonra sıcaklık 91-92 derece çıkıyo sonra e.kartı sabıtmaya başlıo ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cehennemli

quote:

Orijinalden alıntı: Sunrise_Tr

Hadi canım daha neler. Zalman NC 2000 her türlü oyun ve yüksek ayarlarda saatlerce oynansa bile gayet yeterli .

world in conflict diyorum başka birşey demiyorum... ilk 30 dk sonra sıcaklık 91-92 derece çıkıyo sonra e.kartı sabıtmaya başlıo ;)

bunların sıcaklıkla ilgili bi sorunu yok değilmi öyle olursa verip sony alacam : )
  • Selam arkadaşlar,

Dün Zalman NC2000 ürününü aldım gerçekten çok şekil ve sesiz çalışıyor ama arada sanki Zalmanın fanı bir yere sürtüyor gibi hafiften bir fan sürtünme sesi geliyor sora gidiyor bazen yine oluyor açıkcası biraz canım sıkıldı hemen değiştirip bir tane daha aldım oda aynı sesi yapıyor ne şansızım yahuuu

ama genel anlamda inanılmaz faydalı bir ürün, Laptop sıcaklığı hissedilir derecede azalıyor...
  • Merhaba,
    Sıcaklık sorunlarına filan Zalman ile kullanarak alıştım ama şöyle garip bir durum var. Bazen herhangi bir zamanda, bir anda 2-3 saniyeliğine fan çok gürültülü çalışıyor ve sıcaklık 20 derece fırlamış görünüyor. Fakat 2-3 saniye sonra aniden eski haline dönüyor. Büyük bir problem yaratmasa da can sıkıcı. Başka buna benzer sorun yaşayan var mı? Bir de ekranımda da çizilme sorunu yaşanmış olabilir. Bunu Dell'e nasıl anlatıyoruz? Diğer bahsettiğim sorunla birlikte bu sorunları Dell ne şekilde çözüyor? Değerek çizilen ekranları ne yapıyor? Bahsettiğim qdiğer sorun sanırım işlemcinin aniden durup birden çok hızlanması. Bu konuda nasıl bir yol izler Dell sizce? Bahsettiğim şey Turbo Boost hızlanması değil, tamamen normal bir zamanda aniden olan bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowsong_tr -- 6 Temmuz 2010; 10:37:21 >
  • merhaba grup için tskler tüm gelen adaptorlermı 90 watt benımkının adaptorunde aralık belırtıyor wattı mersın medıamarktan aldım fabrıka cıkısı 150 watt olma ıhtımalı var mı acaba ve 90 watt olmasının ne zararları var ogrenebılırmıyım ?
  • Bu ne ya ısınma problemi varsa aletin soğutmaya yardımcı olacak ürünleri paketin içinde versinler.Tam performans çalıştıramadıktan sonra ne anlarım o işten.Bide keç gün içinde iade alıyorlar yavaş yavaş düşünmeye başladım bunu...
  • Geri verebilme imkanımız varsa ben de düşünüyorum. Tek problem ısınması mı ? Evet tek problem ısınması!
  • dell ücretsiz müsteri hizmetlerini arayarak sorunu halledebilirsiniz forumda bu konu altında yazılı lütfen okuyup sonra sorularınız sorun arkadaslar cvpler bu baslık içinde çok kez değinildi.
  • arkadaslar bilgisayarı iade etmiş biri olarak yazıyorum..
    bilgisayarımda şu problemler wardı.
    1.lcd paneli her kapatıp açtığımda ekran klavyeye temas ediyor çiziyordu.
    2.bilgisayarı soğutucusuz kullandığımda oyuna başladıktan 5 dk sonra oyun oynamıyor. fps çok düşüyor sanki çok eski bilgisayara oyun yüklemişim gibi kasılıyor bilgisayarda işlem yapılamıyor.
    3. bilgisayar çok ısınıyor fandan çıkan sıcak hava lcd panele geliyor. belli bir zaman sonda o kısımda beyazlaşma oluyor. bunu şu şekilde anlayabilirsiniz: oyun oynadıktan sonra 1 saat felan ekranı simsiyah yapın o zaman sıcaklıgın geldiği o kısımda beyazlaşma oluyor. zaten bana göre bilgisayarın ısınmasının nedeni tasarım hatasından dolayı. içeriden çıkan sıcaklık hemen lcd panelden yansıyor tekrar içeri giriyor haliyle soğumuyor bilgisayar.

ben bu problemleri yaşadıktan sonra aradım delli. problemleri söyledim. bilgisayar normal kullanımda ısınıyor performans kaybı yaşıyorsanız. öyle bi işlem yapabiliriz. bilgisayara fazla yüklenmeden dolayı yaşarsanız birşey yapamayız dediler. bizim için kriter normal kullanım dedi. bir de bu bilgisayarın diğer bilgisayarlara göre daha çok ısındığını söyledi. ekran çizilmesi için de bi fotograf istedi fotoda belli olmuyordu ama işlemleri başlattı bayan. sonra teknik destek elemanı geldi. bilgisayara değişim onayı verdi. tabi bu problemleri 1. ay da yaşadğım için değişim verdiler. değilse parça değişimi vs uğraştırıyorlar galiba.

ama dell in teknik desteği harika. bilgisayarı iade aldılar değişim onayı verdiler. sonra beni tekrar aradı bayan. beyfendi değişim onayı vermiştik. ne yaptınız bi problem yaşadınız mı dediler. sordular. helal olsun walla. dell i tek geçerim.

ama dell almadım yeni bilgisayarı asus n61ja 240dv aldım . işlemci i5 ama performans açısından o kadar fark yok. tabi dell in artıları vardı. klavye aydınlatması, sesi , ekranı vs. ama olsun okadar parada çok fazla.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.