Şimdi Ara

DELL ve KOÇSİSTEM BİLGİSAYARIMI ÇALDI/ KAYBETTİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
3
Favori
10.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dell i arıyorum ama koçsisteme yönlendiriyorlar. Koçsistemde doa raporunun dell americaya yollandıgını artık onlarla muhattap oldugumu söylüyorlar. Yani 20 iş gününü geçtigi icin doa raporu talebinde bulunmadım ben. ilk 1 ay icerisindeki degisim hakkım oldugu icin
  • Dell almayı düşünüyordum dell den soğudum bi anda. Kaliteli kaliteli diyor herkes ama her okuduğum yerde ürün bozuk geldi değişim olmadı ürün bozuldu koç Sistem uğraştığı Vs mesajlar okuyorum. Koç sistemle ilgili nadir de olsa olumlu bir kaç geri dönüş var ama işimi şansa bırakmak istemiyorum. Çok istiyordum dell modelini almayı kendi Fiat Bandında piyasadaki en iyi Laptop dell de. Inspiron 7537 modelini araya Sora bulmuştum. Bizim buradaki bilgisayarcı 1950 liraya satacak bana internette ucuz dedim Servisleri çok uğraştırır ama bizden alırsan uğraşmazsın karşında bu muhattap olur dedi de pek takmamistim haklıymış adam. Ya oradan alacam yada gidip lenovo ya yöneleceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KRALTARIK kullanıcısına yanıt
    bence internetden almanla o aracıdan alman arasında hiçbir fark yok, çünkü cihazın başına bir şey geldiğinde o adamda kendi tamir edecek hali yok o da koç sisteme gönderecek cihazı oradan gelen bilgileri sana söyleyecek, ekstra yapabileceği bir şey yok.boşuna fazla para verme yani, ya internetdeki sitelerden birinden al ya da hiç alma servis sıkıntısı gözünü çok korkutuyorsa.
    öyle ama ben degisim raporu cıkınca haylada dell 7537 düsünüyorum. Çok hosuma gitmisti modeli iste koçsistem biraz agır isliyor ama söyle birsey var eger ürün bozuldu kocsisteme yolladınız 20 is gününde yapamadılar. Hemen koc sistemle iletişimi geçip delle görüserek 10-15 günde doa raporu alıp yenı laptop alabılırsnz. Fatura ve garantı belgenız yanınızda olması sartıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwinwin

bence internetden almanla o aracıdan alman arasında hiçbir fark yok, çünkü cihazın başına bir şey geldiğinde o adamda kendi tamir edecek hali yok o da koç sisteme gönderecek cihazı oradan gelen bilgileri sana söyleyecek, ekstra yapabileceği bir şey yok.boşuna fazla para verme yani, ya internetdeki sitelerden birinden al ya da hiç alma servis sıkıntısı gözünü çok korkutuyorsa.

Dell in türkiyedeki tek Servisi bu koç Sistem mi başka Servisi yok mu?

• Bana "Doa" raporu Dell Fransa'dan talep ettiğim gün mail yoluyla gelmişti. "Doa" raporu gelir gelmez Dell laptopunuzu orijinal kutusu ve aksesuarları ile birlikte aldığınız firmaya Doa raporu ve faturası ile birlikte gönderirseniz firmadan değişim talebinde bulunursunuz. Sizin sorunlu laptopunuzu da size satan firma Dell'e iade edecektir.
    Tabii ki ben Dell'i anında bırakıp Asus serisinden i7 işlemcili laptopa terfi ettim. Şimdi çok ama çok memnunum.
    winwin'in dediklerine aynen katılıyorum.
    Başka markaya yönelenlere tavsiyelerim. Lenovo fiyat ve performans açısında iyi olmakla birlikte kalite olarak ne Dell'e nede Asus ya da Toshiba'ya yaklaşamaz. Alacağınız laptopun mutlaka ama mutlaka teknik servis hizmetini veren firmaları araştırın. Hangi parçalarının ne zaman arızalandığını, kronik donanımsal arızaları nelerdir öğrenip öyle karar verin. Gerçi bunlar biraz da şans işi. Bendeki diğer 5110 i7 işlemcili Dell laptop 2 yıldır hiçbir sorun çıkarmadan çalışıyor.

KRALTARIK
    Dell'in Türkiye genelinde tek ve yetkili teknik servis hizmetini veren anlaşmalı firması "Koç sistem teknik destek"dir. Ürünününüz arızalandığında bu firmaya göndermekten başka alternatifiniz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 20 Haziran 2014; 14:27:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 7129600

öyle ama ben degisim raporu cıkınca haylada dell 7537 düsünüyorum. Çok hosuma gitmisti modeli iste koçsistem biraz agır isliyor ama söyle birsey var eger ürün bozuldu kocsisteme yolladınız 20 is gününde yapamadılar. Hemen koc sistemle iletişimi geçip delle görüserek 10-15 günde doa raporu alıp yenı laptop alabılırsnz. Fatura ve garantı belgenız yanınızda olması sartıyla

Ürünü alır almaz bozuk çıkmasından korkuyorum. Öyle bir durumda aldığım firmaya mı yoksa koç sistemimi yollicagim? Yeni aldığım ürün bozuk çıkarsa değiştirmek isterim tamir edilmesini değil. Ürün elime geçer geçmez diyelim gün sonra bozuldu ben bunu iade etmek için dua Raporu mu alacağım? Ayıplı ürün satan firmadan direk değişim isteme şansım yok mu? Beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim. Ona göre ya dell alacağım yada lenovo.

Emin değilim ama aldıgın yere baglı. Mesela sor ürün ayıplıysa aldıgım gibi sıkıntısı varsa geri iade kabul edıyormusunuz diye. Ben sadecenotebook sitesinden aldım beni direk delle yönlendirdiler değişim falan hic oralı olmadılar. Ama pcdepo yada ebrar da nasıl bir politıka var bılemıyorum
    evet.gönderilebilecek başka bir yer yok maalesef.
  • pcdepo'dan aldım ben, ayıplı ürünü doa raporu almadan değiştirttim pcdepo'ya ama baya güç oldu..
  • Var mı hocam haber felan meraktayım bende halen
  • Bu evde garanti sistemi bitti mi peki dell in. Eğer öyleyse dell kesinlikle almam yazın yenilemeyi düşünüyordum.

• Hocam gecmis olsun durum ne?

• gidip ebrar gibi hic bilinmeyen yerden pc alırsanız boyle olacagı belli ben vatandan pc aldım hdd arızalandı kargo ulastıktan 1 gun sonra yenisini gonderdiler us kurus ucuza almak icin bunları yasıyosunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: susqunkinq

gidip ebrar gibi hic bilinmeyen yerden pc alırsanız boyle olacagı belli ben vatandan pc aldım hdd arızalandı kargo ulastıktan 1 gun sonra yenisini gonderdiler us kurus ucuza almak icin bunları yasıyosunuz

ebrarı ben foruma yazınca uzak durun diyince fanatiğin biri rahatsız oluyor benim asıl merak ettiğim arkadaşın hdd arızası kaç gün içinde oldu?

• ettu E kullanıcısına yanıt
    şöyle böyle diye diye o kadar beklettikten sonra işleme sözde alındığı söylenen cihazım ile ilgili dell'e mail attıklarını soylediler. delli aradım atılmadı ama bundan sonra biz ilgileneceğiz 21. günden sonra biz bakıyoruz dediler ki onca zaman ve görüşmeye rağmen konustuğum yetkiliye kadar kimse bu bilgiyi vermedi.

neyse rezillik tabiki sürüyor allah bin belasını versin bu markanın başka da bişey demiyorum.
    görüşmede faturamı mail atmamı soylediler işleme alacağız 1 hafta 10 güne doa raporunuz gelecek dediler. 9 haziranda attım maili, 18 haziranda aradım başkası çıktı böyle böyle henüz gelmedi raporum dedim, mail attığım vatandaşla telefonda görüştüğüm vatandaş konuştular ben hatta beklerken, sonra bana işleme alınmadığını mail attığım personelin bana geri döneceğini söylediler. ben de durum bu zaten 2 aydır uğraşıyorum bir de bana şimdi 10 gün geçmiş bir kez daha bekleyeceğim dedim cumaya kalmaz hallolur dediler, mesajı pazar günü yazıyorum. durum bu millet dell pişmanlıktır

• 7129600 7 kullanıcısına yanıt
    üstadım ne 20 iş günü ya benim cihazı 24 nisanda teslim aldılar neler yaşadığımı yazdım. dediğin gbii cihaz tasarım harikası bir kez daha alınır mı alınır ama ben inat ettim paramı alacağım artık bu kadar oyalamadan sonra, sunun garantisini direk dell verse düşünülmez ama bu şartlarda yaşadığımız en ufak sorunda cihaz çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRALTARIK

quote:

Orijinalden alıntı: 7129600

Ürünü alır almaz bozuk çıkmasından korkuyorum. Öyle bir durumda aldığım firmaya mı yoksa koç sistemimi yollicagim? Yeni aldığım ürün bozuk çıkarsa değiştirmek isterim tamir edilmesini değil. Ürün elime geçer geçmez diyelim gün sonra bozuldu ben bunu iade etmek için dua Raporu mu alacağım? Ayıplı ürün satan firmadan direk değişim isteme şansım yok mu? Beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim. Ona göre ya dell alacağım yada lenovo.

malesef yok üstad ben yaşadım bunu kutuyu açtın iş bitti koçsistem denen hırsızlarla muhattapsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Headbanger_Kerry

Hocam gecmis olsun durum ne?

üstad üst mesajda bilgi verdim haberin olsun diye alıntıladım

@susqunkinq hocam, arıza galiba aldığımda vardı ama ortaya çıkış biçimi farklı hdd normal kullanımda ses yapmıyor ama oyunlara girince hangisi olursa olsun oyun demolarında videolarında muazzam bi sürtme kafa atma tarzı bir ses yapıyor. videosunu eklemiştim ama bulamadım kusura bakmayın artık :)

susqunkinq üstad vatan matan da aynı ya denk gelmiş sana onlarca olumsuz yorum var bunlarla ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanrap

quote:

Orijinalden alıntı: Headbanger_Kerry

Hocam gecmis olsun durum ne?

üstad üst mesajda bilgi verdim haberin olsun diye alıntıladım

@susqunkinq hocam, arıza galiba aldığımda vardı ama ortaya çıkış biçimi farklı hdd normal kullanımda ses yapmıyor ama oyunlara girince hangisi olursa olsun oyun demolarında videolarında muazzam bi sürtme kafa atma tarzı bir ses yapıyor. videosunu eklemiştim ama bulamadım kusura bakmayın artık :)

susqunkinq üstad vatan matan da aynı ya denk gelmiş sana onlarca olumsuz yorum var bunlarla ilgili

degistikten sonra gelen bilgisayarın klavyesi kabarıktı ve sarjı az gidiyodu magazası olmadıgı icin geri gondermedik kullanılır felan dedik ama sıkıntı cikarmaya baslayınca garantiye verdik bu arada vatanın magazası acıldı bekledik bekledik gelmedi 30 is gununu gectigi gun gittik sert konustuk biraz mudurle felan 1 gun sonra degisim yaptılar hemde bendeki lenovo z500 du onlar lenovo z510 verdiler gıcır gıcır pc :) birazda sans işi bidaha bilindik magazadan kaliteli pc almanızı umuyorum :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.