Şimdi Ara

DELL ve KOÇSİSTEM BİLGİSAYARIMI ÇALDI/ KAYBETTİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
3
Favori
10.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende dell innotebooklarını inceliyordum kasası şıklıgı falan alıma yatmıstı ama bu servis olayları korkuttu.asus modellere bakıyorum gt750 gibi saglam bi kartı olan model yok ama yapacak bişi de yok.Servis işimiz düştüğünde ugrasmak daha beter.Asus da durum nasıl servis olarak ankarada elden goturebılecegımzı bi nokta var mı
  • hocam neyse kocsistem cihazı bana gecen hafta ulastırdı bende hemen faturası, doa raporu, garanti belgesiyle birlikte sadecenotebooka yolladım. Bugun ulaşacak sanırım sadece notebooka. Şimdi aradım cihaz size ulastıgında ne kadar sürede paramı alacagım. En geç 2, 2bucuk haftayı bulur dedi. Yaw abicim bu seferde 2 hafta parayımı bekleyecegım. Rezil oldum paramla yemin ederim. Ürünü satmaya gelince anında hemen hızlı bi sekilde yollarlar. Ben anlamadım bu isten
  • Dell'i iade edip Asus laptop seçtiğimde firma aradaki farkı bana 2 gün içinde hesabıma yatırmıştı. Bu parayı hesabıma deveyle mi gönderiyorsunuz diyerek ürünü alırken parayı nasıl hemen hesabınızda gördüyseniz bende aynı yöntemi uygulamanızı istiyorum diye serzenişte bulunun. Yani bastırın paranızı hemen isteyin.
  • hocam ben sordugumda biz islemleri hemen baslatıyoruz disbirötr onayı lazım yada bankayla ilgili bir durum diyolar. Niye böyle yapılıyor ben anlamıyorum
  • arkadaşlar öncelikle iyi günler

Ben dell inspiron 5537 g20f81c modelini aldım. wifi tek diş çekerken sürekli bağlantı kopuyor. Ağrıdayım kargoya verin diyorlar ilk otuz gun içerisinde değişim oluyormus.
    sizce göndereyimmi 10 gün sonra bayrama konyaya gideceğim. geri yetişirmi oradanda geri dönmeyecem izmirde oturuyorum Ne Yapmalıyım ?????????
  • ahmetxzxahmet3542 A kullanıcısına yanıt
    bak ahmet ben yeni aldım laptop ekran kartı bozuktu yolladım. Geri değişim istedim. Değişim belgesi yani doa raporu 18 gün icinde geldi. Cihazda bana yaklasık 10-12 gün sonra ulastı. Oda benim devamlı aramama, tehdıt etmeme ragmen. yani garantiye yollayacaksan kocsisteme en az 1 ay bekletirler seni diye düsünüyorum. Fırsatın varken sana tavsiyem doa raporu alıp baska markalara yönelmen yada masaüstü alıp rahat etmen. Dell türkiye kendini bitirdi
  • ahmetxzxahmet3542 A kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hocam ben de nisan ayında aynı taleple gönderdim, durumum yukarıda yazdığım gibidir dikkate alın ve mağdur olmayın benim gibi

• üstadlar başardım. dün gece 3 aylık düzenli verilen psikolojik savaşı sonuçlandırdım, yıprattılar yordular ama sonunda aldım paramı..
    ilgilenen destek veren arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım, konum umarım daha fazla insana ulaşır ve yardımcı olur saygılar
  • 1 haftadan fazladır Dell markanın hangi modelini alsam diye deli gibi araştırma yaparken şu yaptığınıza bakın,ne alıcam şimdi ben :) Şimdi yeni bir markanın modellerine bakıcaz,yok o modelde şu eksik,yok bunda bu fazla,yok o pahalı,yok keşke şu modelde şu ekran kartı olsaydı tadından yenmezdi.Yaktınız yıktınız beni :)
  • kyibe kullanıcısına yanıt
    vallahi haklisin ustad ya;(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanrap

vallahi haklisin ustad ya;(

Şaka bir yana,ne alıcaz şimdi,bu 7537 ayarında bir başka markanın ürünü var mı acaba?
  • Beyler Dell güzel sıkıntı yok sıkıntılı olan Türkiye'de ki koç sistem ve teknik destek ha burda Dell suçu yok mu var oda en az bunlar kadar hatalı, başka marka öneririm sonra bir sıkıntı cıkınca en az 1-2 ay beklemeyin yazık günahtır.
  • bende arkadaşın yazdıklarını okuyunca dell den vazgeçtim. daha önce çevremde en az 6-7 kişiye dell aldırmıştım. umarım sıkıntı yaşamazlar. asus bakıcam artık. Asus X550LN serisi nasıldır?
  • hocam asus teknik servisi çok daha iyi geç gördüm aldınız mı cihaz bilmiyorum da, bi arkadaşımın onunla ilgili bi geçmişi vardı da hiç sorun olmadı gönderdiler canavar gibi tamir oldu geldi cihaz üstelik kanuni sınır içerisinde.
  • Geçmiş sayfalardaki yorumlarımı okuduysanız, Dell'den nasıl kurtulduğumu öğrenmişsinizdir.
    Ocak'ta aldığım Dell 5537 i7 laptopumun biosu arızalanınca 10 gün içinde "Doa" raporu alıp Asus laptopa geçtim. 3 aydır kullanıyorum. Hem Win 7 hemde Win 8 64bit kurdum. Tüm sürücülerini sorunsuz sitesinden kurdum. Teknik servisi tam profesyonel. Sorun olduğunda anında müdahale ediyorlar. Burada Dell'i kötülemiyorum. Çünkü bende bir tane daha Dell laptop var. 2 yıldır tıkır tıkır, en ufak bir sorun olmadan çalışıyor. Esas sorun Koç sistem denen amatör bir firmanın teknik servis sorumluluğu üstlenemeyecek kapasitede olması. Ayrıca Dell ve Koç sistemin müşterilerine yaklaşımı müşteriyi çıldırtıyor. Dell bir dünya markası ama satış sonrası gereken desteği veremezsen
    isterse uzay markası olsun hiçbir işe yaramıyor.
  • Bende sehirdısındaydım uzun bir süredir. bende temmuzun 24 ünde almıstım paramı sadecenotebooktan cok sükür bilgilerinize
  • Yorumları okuyunca sinirimden gülüyorum. Dell banada yamuk yapmış, 10 günlük mücadeleden sonra Doa raporunu alıp Dell'den kurtulmuştum. Dell firmasını ikna etmenin yolu Dell'de laptopu onarılmayı bekleyen, mağdur olduğuna inanan herkesin Dell firmasına topluca noter tasdikli ihtar çekmesidir. Unutmayın ki birlikten kuvvet doğar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

Beyler Dell güzel sıkıntı yok sıkıntılı olan Türkiye'de ki koç sistem ve teknik destek ha burda Dell suçu yok mu var oda en az bunlar kadar hatalı, başka marka öneririm sonra bir sıkıntı cıkınca en az 1-2 ay beklemeyin yazık günahtır.

Dediğim gibi dell'de bir problem yok amcamın oğlu USA'da çok kolay tamir ettirdiğini felan söylemişti SIKINTI bizim ülkemizde dell'in yetki verdiği dandik koç sistemde tamire giden notebook daha kötü durumda bile gelebiliyor dikkat etmek lazım bizim ülkemizde dell almayın kesinlikle söylüyorum almayın ilerde bir sıkıntı çıkar garantiye gönderirsiniz 1,5 ay beklersiniz veya konu sahibi gibi aletiniz kaybolur çalınır vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 29 Ağustos 2014; 9:51:20 >
  • bu yorumlari okuduktan sonra dell 7537 alinmali mi? :D ciddi sekilde dusunuyordum ama simdi bilemiyorum ...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.