Şimdi Ara

Dell Vostro 14 5468 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Dell Vostro 14 5468 G20WP45N hakkında internette hiçbir bilgi bulamadım. Ne inceleyen var ne doğru düzgün video çeken. Kullanana, hakkında bilgisi olan birileri yardımcı olursa sevinirim. İçinde ddr5 940mx olan en ucuz laptop ve 14" olması benim için artı bir özellik. Artıları ya da eksileri nelerdir? Teşekkürler.

• burada incelemesi var ,http://laptopmedia.com/ arat...

Senelerce kullanırsın üzmez.....taş gibi laptop....
  • Ben 256 gb ssd'li 4gb ekran kartlı modelini aldım (G20 WP82N) aldım 3 gündür kullanıyorum. Gayet iyi, performanslı, uzun süre kullanılacak bir cihaz..
    Malzeme kalitesi: iyi
    Ekran: orta seviye
    Ses: iyi
    Performans: ultrabook için mükemmel
    Stabil ve sessiz çalışan bir iş bilgisayarı..
    Merak ettiğiniz bir konu varsa sorabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtktolga -- 19 Aralık 2016; 21:34:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolga hocam ben de bu modeli almak istiyorum. acaba bu notebook la ilgili bir kaç görsel paylaşabilir misin.

özellikle klavyesi. notebook u genelde program yazmak ve grafik tasarım için kullanacağım .
  • hiç kullanan yok mu bu cihazı?
  • Bir kaç gün kullandım ancak ekran çözünürlüğü, kontrast oranı ve görüş açıları düşük geldiği için iade ettim. Performans olarak çok iyi bir bilgisayardı..

• Merhaba,

Bunun 5468-G20F82N modelinde ekran kartının ram'i GDDR5 mi yoksa GDDR4 mü acaba? Çeşitli sitelerde çakışan bilgiler okudum, açıklığa kavuşturabilecek olan varsa çok sevinirim

Ekleme: GDDR5'miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khazaddum -- 4 Haziran 2017; 0:10:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell 3585 vs Asus vivobook 15 ?
    5 yıl önce açıldı
    DELL INSPİRON 7567 SORULARIM
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu laptopu almayı düşünyorum. Sizce hala alınır mı? Uzun zamandır kullanan arkadaşlardan performans durumları, ısınma durumları vs. konularında yorum alabilir miyim?
  • roce kullanıcısına yanıt
    +1

• ben de sizin gibi dell için formda çok yazıp araştırdım ancak kimseden cevap alamadım. ben de bir cesaretle dell'i satın aldım. tam olarak belirttiğiniz modeli aldım ve bir haftaya yakındır kullanıyorum.

ben genelde evde ama ara sıra da dışarıda kullanıyorum. oyun kesinlikle oynamıyorum. bundan dolayı cihazın oyun performansını bilmiyorum. eski cihazım lenovo edge 11.6" olduğundan dell bana süper geliyor. boyutu 15,6" cihaza yakın ama ağırlık 1,59kg. çok çok ince olduğunu söyleyebilirim. bunlar çok iyi özellikler bence. makinayı çok zorlamadığımdan fan sesini hiç duymadım diyebilirim. hoparlör sesi çok süper olmasa da yeterli. klavye aydınlatmalı ve çok hoş.

ekran olarak eski kullandığım lenovo parlak ekrandı. dell'in ekranı mat ve bundan dolayı hala alışamadığımı söylemeliyim. ekran sizin için çok önemliyse ve bu konuda hassassanız beğenmeyebilirsiniz. bana yeterli geliyor. sonuçta oyun oynamıyor ve film izlemiyorum.

farklı sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_wind222

ben de sizin gibi dell için formda çok yazıp araştırdım ancak kimseden cevap alamadım. ben de bir cesaretle dell'i satın aldım. tam olarak belirttiğiniz modeli aldım ve bir haftaya yakındır kullanıyorum.

ben genelde evde ama ara sıra da dışarıda kullanıyorum. oyun kesinlikle oynamıyorum. bundan dolayı cihazın oyun performansını bilmiyorum. eski cihazım lenovo edge 11.6" olduğundan dell bana süper geliyor. boyutu 15,6" cihaza yakın ama ağırlık 1,59kg. çok çok ince olduğunu söyleyebilirim. bunlar çok iyi özellikler bence. makinayı çok zorlamadığımdan fan sesini hiç duymadım diyebilirim. hoparlör sesi çok süper olmasa da yeterli. klavye aydınlatmalı ve çok hoş.

ekran olarak eski kullandığım lenovo parlak ekrandı. dell'in ekranı mat ve bundan dolayı hala alışamadığımı söylemeliyim. ekran sizin için çok önemliyse ve bu konuda hassassanız beğenmeyebilirsiniz. bana yeterli geliyor. sonuçta oyun oynamıyor ve film izlemiyorum.

selamlar tez yazmak için ofis + internet performansı nasıl olur sizce ? klavyesi sağlam mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zifiri34

quote:

Orijinalden alıntı: the_wind222

ben de sizin gibi dell için formda çok yazıp araştırdım ancak kimseden cevap alamadım. ben de bir cesaretle dell'i satın aldım. tam olarak belirttiğiniz modeli aldım ve bir haftaya yakındır kullanıyorum.

selamlar tez yazmak için ofis + internet performansı nasıl olur sizce ? klavyesi sağlam mıdır ?

merhaba,

ofis ve diğer işler için hayli hayli yeterli. klavyesinin sağlamlığını bilmiyorum ama yazmak gerçekten keyif veriyor. tuşlar çok rahat ve diğer markalara göre daha yumuşak mı desem bilmiyorum. çok rahat geliyor bana. aydınlatması da cabası :)

• the_wind222 T kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. biraz fiyat kollayalım bakalım uygun düşerse almayı düşünüyorum. kasası plastik mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zifiri34

teşekkürler. biraz fiyat kollayalım bakalım uygun düşerse almayı düşünüyorum. kasası plastik mi acaba ?

rica ederim. ekranın arka tarafı (markanın yazılı olduğu alan) metal. kalan bölümlerin tamamı plastik ama bana göre çok kaliteli bir plastik kullanılmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.